4.5
287 reviews
Cynthia Liefhebber in de afgelopen week
Op verzoek van Anicura Delft naar Anicura Zoetermeer gegaan, omdat ik een ziek vogeltje had en de praktijk in Zoetermeer een vogelspecialist heeft. Echt super dat men hier transparant over is en dat men echt het beste voor heeft met de dieren. De praktijk in Zoetermeer heb ik als zeer positief ervaren. Makkelijk parkeren, rustige en schone zaak, zeer bekwame en vriendelijke dierenarts!
jp schaap in de afgelopen week
Voor het eerst hier naartoe gegaan om onze nieuwe katten in te schrijven en na te laten kijken. De dierenarts nam alle tijd voor beide katten. En was ook super vriendelijk. Gaf ons echt een goed gevoel om Dua en Melek hier onder te brengen
Daniëlle Holst in de afgelopen week
Fijne dierenarts! Ik kon snel terecht met me rode kitten Mattie. Was echt net voor oud en nieuw. Ben goed geholpen, ze nam de tijd voor hem en mij, en dacht goed mee met mijn opties qua financiële gedeelte. Kan ik aanbevelen!
Loes Gijbels in de afgelopen week
Hele fijne arts, heel goed mijn papegaai onderzocht, ze stond achter mij wat voor ik ook mijn beslissing nam, ze nam de tijd,helaas was Joris te ziek, ze kon niets meer voor hem doen, dus moest ik hem wel in laten slapen.
Felicie Peeters in de afgelopen week
Zeer kundige dierenarts. Mijn cavia Skater had een groot groeiend gezwel. Zonder dit prachtteam was de cavia overleden. Technisch complexe operatie. Ze maakt het goed. Rust en geen pijn. Opgelapt. Ik geef met recht een 10.
Y V in de afgelopen week
Hele fijne dierenarts. Ze zijn enorm betrokken, heel lief voor onze hond, denken met je mee qua oplossingen en hebben veel in huis waardoor je medicatie meteen mee kan nemen ipv lang te moeten wachten.
Sabine van Rooijen in de afgelopen week
Vanwege verhuizing naar de andere kant van Zoetermeer deze kliniek uitgekozen. Zeer fijne dierenkliniek. Gebruiksvriendelijke en duidelijke website, vriendelijk aan de telefoon en zeer kundige artsen. Er wordt tijd genomen voor controle, uitleg en vragen. Ook voor zaken waar ik nog helemaal geen weet van had (gevaar wormen voor mensen, risico reizen naar zuid-europa met, risico tandbederf voor hond en kat, noodzaak frequent ontwormen, etc.) Mijn normaal zeer gestresste en angstige hond (bij de dierenarts) was redelijk kalm en liet de gezondheidscontrole en vaccinatie rustig gebeuren.
Diana van Klooster-Persoon in de afgelopen week
Onze hond van bijna 15 jaar is geopereerd aan een bult in haar nek. Dr. van Zetten liet weten met vol betrokkenheid Bente te kunnen opereren omdat ze nog zo goed gezond is. Bente is geholpen en is goed door de operatie gekomen. Vooraf en achteraf goede informatie over de ingreep en het natraject. Tussendoor nog geïnformeerd over hoe Bente het na de ingreep doet. Super lief personeel. Voor zowel dier als mens.
Rob de Pauw in de afgelopen week
Goede dierenkliniek. Ons konijn is goed onderzocht, juist behandeld en weer helemaal de oude(10 jaar)
Ramona Dunker in de afgelopen week
Fijne praktijk, aan de hand van de urgentie kan je meestal de zelfde dag al langs komen. Kundig personeel, schone praktijk met een ruime wachtruimte.
Michiel in de afgelopen week
Onze valkparkiet werd er goed bekeken, gewogen en de voor geschreven antibiotica heeft geholpen. Niet de goedkoopste maar wel erg prettig geholpen.
Mech Kerkhoff-L een week geleden
Erg fijne praktijk. Aardige medewerkers.
Frans Siemer in de afgelopen week
Deskundige hulp. Wel lang van tevoren de afspraak (geen probleem overigens) moeten maken en stevige prijzen.
A Amejar in de afgelopen week
Navraag en vooral betrokken ook al is Elisa bij een 24 uur kliniek. De na zorg en controleren als ze naar huis mag... is in goede handen. Dat is mijn vertrouwen in hun. Xx
A Amejar in de afgelopen week
Navraag en vooral betrokken ook al is Elisa bij een 24 uur kliniek. De na zorg en controleren als ze naar huis mag... is in goede handen. Dat is mijn vertrouwen in hun. Xx
Jacqueline Demeijer een week geleden
Wat een lieve dierenarts. Ze ging heel lief met mijn twee papegaaien om. Een echte vogelarts. Ik weet waar ik de volgende keer heen ga.
Taïs Felicia 2 weken geleden
Snel en efficiënt. Heel vriendelijke mensen en goede service.
DoctorBeemer 2 maanden geleden
Komen al jaren bij deze dierenarts, niet de goedkoopste, maar goede zorg, fijne mensen, dan kost het maar wat extra voor je beestje. Zeer tevreden.
Mario Zwart een week geleden
Zeer content met de kliniek & de mensen. Goede zorg voor de dieren, naast de ingreep merk je ook dat de dieren aandacht krijgen, anders dan klinisch alleen.
Mandy de Wolf een week geleden
Hele kundige en vriendelijke mensen, die echt de tijd voor je nemen en uitleggen wat ze doen. Echt top!
Jeltje Blankenstein 3 weken geleden
Heel goed geholpen met ons hondje Kenno! Had ingegroeide nagel. Pijnlijk voor hem maar werd gelijk goed geholpen.
Veronique Van Der Wilk in de afgelopen week
Erg tevreden,konden vrijwel meteen terecht.En er werd ruim de tijd en aandacht besteed aan onze Brownie .Kundig en actief geholpen
Priscilla Lie Kie Sang in de afgelopen week
Bijzonder goed en vriendelijk geholpen met de sterilisatie van onze kitten. Frisse kliniek, vriendelijk en betrokken personeel dat écht de tijd neemt en goede nazorg!
Sonja Bos- de Jong in de afgelopen week
Fijne, bekwame mensen met een groot hart voor dieren. Goed bereikbaar (zelfs per app).
Renee Kramer in de afgelopen week
Prima en liefdevolle zorg rondom het overlijden van onze poes. Maar wat me verbaast is dat voor het cremeren een crematorium in Numandsdorp in de Hoekse Waard is gekozen, terwijl er in Zoetermeer ook een crematorium is, waar ze goede zorg verlenen. (Dat weten we omdat onze vorige kat daar gecremeerd is.) Numandsdorp is een heel eind rijden (57 km) en daardoor zijn de vervoerskosten én de belasting voor het milieu onnodig hoog. En de prijzen voor het cremeren zijn daar ook hoger dan bij het crematorium in Zoetermeer
Judith Theeuwes in de afgelopen week
Wat een fantastische dierenartsen en assistentes. Ongelooflijk hoeveel toewijding ze tonen, met hoeveel liefde ze dieren behandelen en hoe ze meeleven. Helaas is het voor mijn kater niet goed afgelopen, maar de begeleiding, duidelijkheid en nazorg die zij leveren is fantastisch.
Diana Houweling in de afgelopen week
Dank je wel Anicura voor de goede verzorging van onze Chico, ik was niet de makkelijkste hondenmama, maar alles voor mijn hondenkindje🙈, dank aan alle medewerkers van jullie praktijk 😊
Diana Houweling in de afgelopen week
Dank je wel Anicura voor de goede verzorging van onze Chico, ik was niet de makkelijkste hondenmama, maar alles voor mijn homdenkindje🙈, dank aan alle medewerkers van jullie praktijk 😊
Dick Ooms in de afgelopen week
Zeer professioneel en betrokken, je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, er wordt voldoende tijd genomen.
Gerda Krouwel in de afgelopen week
Gauw en vakkundig nagekeken onze hond Beautje en gelukkig dat ze zag dat er een aar in z'n neusje zat kon ze nog net met ern pinvet er uit halen anders waren we verder van huis geweest
Donate den Hertog in de afgelopen week
We kwamen met drie honden en een rode kater.
Niels van Deurzen in de afgelopen week
Fijne plek, vriendelijk persoonlijk en snelle en goede hulp! Heel erg positief :)
Mara van der Heiden in de afgelopen week
Vriendelijk ontvangst en goede kennis van zaken. Kom al 20 jaar bij Dr. Van Zetten. En daar is een reden voor.
Sandra van den Nouweland in de afgelopen week
Heel duidelijk in hun uitleg en de stappen die het beste zijn voor vogels. Eerlijk waar, ik wist niet wat ik hoorde, maar het klopt met de werkelijkheid🙏🙏🙏 Ik deel met mensen de informatie die we hebben gekregen van deze dierenarts praktijk, want het is van levensbelang voor alle vogels die in gevangenschap gehouden worden dat de baasjes het te weten komen🙏🙏🙏 Goede zorgen voor de hond die is ingeslapen😢😢😢
Caroline Hoenderdos 3 weken geleden
Al jarenlang zelfde dierenarts. Verschil inschatting en werkelijkheid van het gebit vd katten was groot. Wel uitgelegd, maar toch.
Jelle van der Vlugt een maand geleden
Geweldige, betrokken dierenarts. Geen exorbitante prijzen, veel liefde voor het vak en de meegenomen dieren. Er is zelfs nazorg, er wordt gebeld hoe het gaat met het dier na de behandeling en er wordt meegedacht over de toekomst. Nooit meer een andere dierenarts!
Mark Straathof 5 maanden geleden
Prima dierenarts. Snel geholpen.
Awien V (Shadow Shaiko) 4 maanden geleden
Hele aardige en gespecialiseerde mensen.
Marlous Vogel 5 maanden geleden
Één van de hamsters was in de vakantie flink afgevallen, dronk veel en plastte ook veel. Omdat ik recent verhuisd ben had ik een nieuwe dierenarts nodig. Dit is dus zeker weten mijn nieuwe dierenarts. Super behulpzaam! Meteen eerlijk over de kosten (schijnt dat niet iedereen dat voor een hamster over heeft) en direct bereid om onderzoeken in te schakelen. Uit het onderzoek bleek dat het in ieder geval niet de nieren, suikerziekte of een blaasontsteking was. We kijken het dus nu nog even aan, want de hamster is wel levendig en eet en drinkt goed. Maar wat een behulpzaamheid! Enorm vriendelijk. Mijn katten mogen binnenkort hun APK daar ook halen.
Tanja de Korte een jaar geleden
Ik ben zelf met mijn 2 katten al bijna 18 jaar bij deze praktijk en in het bijzonder Dr Van Zetten. Vorige week hebben we helaas onze ene kat Bobby in moeten laten slapen. Een nachtmerrie voor elke dierenvriend maar Dr van Zetten heeft ons hier heel liefdevol in begeleid en onze grote rode liefde is dan ook vredig en rustig op mijn schoot ingeslapen. Ondanks het enorme verdriet zo ontzettend dankbaar voor deze praktijk. Niet de goedkoopste van Zoetermeer maar wel veruit de beste ♡
RenzkeBasketbal23 in de afgelopen week
Ik kan altijd heel snel terecht met mijn katten, vaak dezelfde dag nog. Ook zijn zowel de artsen als de receptionisten erg vriendelijk.
Arina in de afgelopen week
Zéér vriendelijk voor de huisdieren, duidelijke uitleg over behandeling en medicijnen. Nemen alle tijd voor je.
Sandra van den Nouweland in de afgelopen week
Heel duidelijk in hun uitleg en de stappen die het beste zijn voor vogels. Eerlijk waar, ik wist niet wat ik hoorde, maar het klopt met de werkelijkheid🙏🙏🙏 Ik deel met mensen de informatie die we hebben gekregen van deze dierenarts praktijk, want het is van levensbelang voor alle vogels die in gevangenschap gehouden worden dat de baasjes het te weten komen🙏🙏🙏
Gino Piek in de afgelopen week
We kwamen/komen hier al jaren, ook nog voor ze de merknaam Anicura hadden, nadat we een keer een beginnende arts hadden(jaren geleden) die toen onze Sita moest laten inslapen, vond ik dat we niet zo geholpen werden als dat we gewend waren, en om die reden zijn we toen andere praktijken gaan bezoeken. Achteraf een lang pad langs praktijken die niet konden brengen wat we gewend waren, tenslotte wil je het beste voor je "kind". We zijn gelukkig weer terug en kregen (helaas maar waar) uitgebreid uitgelegd wat er mogelijk was en hoe onze Rock er voor staat, triest genoeg zijn we bezig met zijn laatste reis, en aan ons om, met behulp van de praktijk, deze zo vloeiend, pijnloos en respectvol mogelijk te laten verlopen, we verwennen hem nog meer dan we al deden. Helaas moeten we met lede ogen toezien hoe onze 11 jarige amstaff, die 3.5 a 4 maanden geleden nog in een hele goede conditie was, is ingevallen en zit vol met bultjes, sommige nieuw andere ouder en gegroeid, hoe zou het zijn als......maar dat blijft een vraag, hoewel de arts wel aangaf dat het vreemd is dat ze niets hebben gevonden, maar dat blijft helaas gissen, enfin verder met ons relaas. We gingen toen naar dierenpraktijk Driemere, om het kort te houden; in zo'n 2 maanden ging ons vakantiegeld bijna in zijn geheel naar rekeningen van onderzoeken die zij verrichtte op Rock, zelfs onder narcose. We werden tijdens zijn narcose telkens gebeld om een volgend onderzoek voor te stellen, tot ons geld op was en wij wel stop moesten zeggen, we kregen Rock terug met de mededeling dat hij goed was want ze vonden niks, ondanks bloedonderzoeken en de bultjes die wij hadden aangegeven, wat afgedaan werd als vet bultjes, nu zijn we 2.5 a 3 maanden verder en Rock is bijna 8kg kwijt en geen schim meer van wie hij was. Om het verhaal te lezen, ga dan naar mijn Recensie over de Driemere en lees het complete verhaal. Blij dat we weer terug zijn bij de Leyens, het is helaas een dure les geweest en dan praat ik niet over geld, maar over de tijd die we verloren bij de andere praktijk, we zullen het nooit zeker weten maar het vreet aan me, wat als we dit, en wat als we dat.........!? Maar goed deze praktijk raden we aan, ben hier met drie van de vier honden, die we hebben gehad, geweest en altijd goed en gericht geholpen, een praktijk met hart voor de dieren. Één ding wil ik nog voorstellen, en dit geldt voor alle praktijken, wij als baasjes van onze huisdieren doen bijna alles voor onze "kinderen" en dat weten jullie ook, echter de prijzen zijn pittig en vooral meerdere onderzoeken, behandelingen en operaties zijn behoorlijk aan de prijs, om maar te zwijgen van medicatie, daar wordt schandalig veel aan verdiend, maar goed wat nodig is moet gebeuren. En overal wordt er van ons verwacht dat we in één keer alles aftikken. Waarom niet wat klant en diervriendelijker gedrag, waarom kunnen we, afhankelijk van het bedrag, niet in 2,3 of 4 termijnen betalen, we zijn gewoon dierenliefhebbers met normale banen en moeten keihard werken voor een matig loontje, dus als dit soort zaken voorkomen is het vaak verschuiven van rekeningen om in één keer die van de praktijk te kunnen betalen. En waarom wordt het dier niet behandeld als we niet het bedrag in 1x kunnen ophoesten. Maar goed Praktijken denk er eens over na, bij voorbaat dank, Met vriendelijke groet, Dierenliefhebbers Fam. Piek
A Tas 2 weken geleden
Zeer netjes
Peter Roodhuyzen in de afgelopen week
Al jaren klant met meerdere huisdieren. Vriendelijke en goede service
Een Google-gebruiker een week geleden
Al jaren klant met meerdere huisdieren. Vriendelijke en goede service
Aniell Jaggi in de afgelopen week
Zeer vriendelijk en meelevend arts. Geweldige services. Zeker aan te raden.
Een Google-gebruiker 3 weken geleden
Zeer vriendelijk en meelevend arts. Geweldige services. Zeker aan te raden.
Een Google-gebruiker 4 weken geleden
Mijn konijn word hier altijd geplukt en geknipt. Dit wordt meestal gedaan door een assistente, dit doen ze netjes en nemen er de tijd voor. Ze is ook een keer heel ziek geweest, toen kon ik gelijk met haar terecht en werd ze diezelfde dag nog geopereerd. Voor tijdens en na de operatie belde ze om de stand van zaken door te geven. Alles was goed gegaan en door goed advies is ze er helemaal boven op gekomen. Ik vind het een fijne dierenarts om met mijn konijn naartoe te gaan.
Jet Zoutewelle in de afgelopen week
Mijn konijn word hier altijd geplukt en geknipt. Dit wordt meestal gedaan door een assistente, dit doen ze netjes en nemen er de tijd voor. Ze is ook een keer heel ziek geweest, toen kon ik gelijk met haar terecht en werd ze diezelfde dag nog geopereerd. Voor tijdens en na de operatie belde ze om de stand van zaken door te geven. Alles was goed gegaan en door goed advies is ze er helemaal boven op gekomen. Ik vind het een fijne dierenarts om met mijn konijn naartoe te gaan.
Noraiza Loopstok 4 maanden geleden
Hele lieve mensen werken er, zeker op met moment dat mijn katten weg moesten boden ze een luisterend oor. Ik zal jullie aan iedereen aanraden
paris javanmardi een jaar geleden
Lief en zorgzaam en belangrijke rol om goede keus te maken voor ons poes
Een Google-gebruiker een jaar geleden
Lief en zorgzaam en belangrijke rol om goede keus te maken voor ons poes
Robbert Haaring een jaar geleden
Echt ze zijn zo goed en vriendelijke groet.. En verzorgenden voor de diertjes echt top
Toon alle reviews