reviews
Petra Hoogduin 2 jaar geleden
Een echte kattenkliniek in de regio!
Kiki Bo 3 weken geleden
Leuke locatie, heel leuk team! Lijken het goed te vinden met elkaar onderling, hoewel er ook hard gewerkt moet worden zeg. Ze hebben hier een losse kattenkliniek, dat valt op als je langskomt. Helemaal apart van de rest van de dierenkliniek, met zelfs een eigen ingang aan de voorkant van het gebouw.
T Zuidam 5 maanden geleden
Het is dat ik ver weg woon, maar ik kan Sterkliniek Hillegom alleen maar aanraden. Ik heb het personeel uitgebreid gesproken. Bernadette is een heel goede dierenarts, maar het hele team weet ontzettend goed van alles af, en ik ben hier heel goed behandeld. Ik kwam voor een ingreep waar spoed bij kwam kijken. Alles werd me netjes uitgelegd, ik heb lang gewacht en heb wat gegeten in de buurt om de tijd te overbruggen. Ook toen ik terugkwam werd er liefdevol met het dier waarmee ik kwam werd omgegaan, ik was aan het oppassen, werd ik weer zeer vriendelijk te woord gestaan. Ontzettend zorgzaam en lief voor elk dier dat binnenkomt. En geen onnodige kosten, terwijl er wel verder wordt gekeken: even een controle van het gebit meteen erbij. Super, ga zo door!!
ineke stokvis 4 maanden geleden
Ik belde vanmorgen dat oswald tijdens zijn wandeling een stukje tak in zijn tong had gekregen en kon gelijk komen.Met veel liefde en aandacht en kundigheid werd er naar hem gekeken en behandeld.ik kreeg zelfs een heerlijk kop koffie terwijl Oswald lekker lag te slapen. Ik ben erg tevreden over de kliniek!!!!
louise van groenestein 3 weken geleden
onze kater Wiebe zijn gebit verwijderd, want zijn ze daar ontzettend zorgzaam en lief, helemaal top en zeker een aanrader.
Toon alle reviews