4.4
108 reviews
Leonie Verver in de afgelopen week
Fijne kliniek met lief personeel. Alle medewerkers zeggen een huisdier even gedag bij binnenkomst. Hierdoor vind mijn hond het het niet meer eng om naar binnen te gaan maar juist leuk.
H.H. Vries in de afgelopen week
Fijne dierenarts. Goede zorg voor dier en goede informatie voor het baasje.
Renate Renate in de afgelopen week
Zeer aardig en vakkundig personeel. Mooi nieuw pand, ziet er netjes en schoon en professioneel uit
Anja vd Vaart in de afgelopen week
Warm welkom voor mens en dier, ik kom hier graag terug! Er werd duidelijk uitgelegd wat er aan de hand was. Lieve arts en fijne assistente!
Astrid Zoet in de afgelopen week
Super geholpen met een konijn wat opeens niet in orde was. Gelukkig konden we hier s'avonds terecht en met medicatie opgelucht naar huis.
Mirjam van delft in de afgelopen week
Superprofessioneel en zeer geinteresseerd en vriendelijk. Bedankt voor de tips en het goed en lief behandelen van onze nieuwe baby ( fret)
Mark Wentzel in de afgelopen week
Proffesionele dierenkliniek. Vriendelijk klantgericht. Veel aandacht en tijd en goede analyse
An van Schieveen een week geleden
De poot van onze hond Amber is weer helemaal goed. In haar rechter 'wijsvinger' was een ontsteking en is met uw hulp helemaal genezen.🤗
Michelle van Snippenberg een week geleden
Recent 3x naar de dierenarts geweest om mijn katten te laten chippen en voor een gebitreining voor mijn Perzische kat. Alles is heel soepel gegaan. Communicatie is heel duidelijk en eerlijk. Er worden geen onverwachte kosten verrekend, alles wordt vooraf besproken. Mijn katten zijn ook erg snel bijgekomen na hun bezoekjes. Een goed teken dus!
Njoyrider een week geleden
Na herplaatsing ons eerste bezoek voor controle in deze praktijk. Mooi schoon en verzorgde (vrij nieuwe) praktijk in Hillegom. Vriendelijk ontvangen door enthousiast personeel. Jonge dierenarts waar ik in eerste instantie vrij sceptisch over was, maar dit was al snel voorbij gezien de benadering en proffesionele aanpak van onze hond. Dus al met al een prima locatie, waar we met de hond nog lang plezier van hebben.....
A van de M in de afgelopen week
Ze zijn lief voor Baas en dier. Onthouden de namen van de dieren wat heel fijn overkomt. Lieve meiden achter de balie die klaar staan voor je ook voor extra uitleg of een praatje. De nieuwe kliniek is prachtig en veel ruimte om elkaar te passeren met je zieke dier. Heel fijn!
Wim Prins in de afgelopen week
Als je met je dier komt wordt er ruim de tijd genomen voor onderzoek en er is veel aandacht voor het dier. Ook erg prettig dat je vooraf goed wordt geinformeerd over behandeling en kosten.
Kirsten Bas 4 weken geleden
Wij zijn geholpen door dokter Wouter. Ons hondje was op. Hij heeft op t laatste mijn twijfels nog weg kunnen nemen en verteld dat wij echt t juiste deden. Alle tijd had hij voor ons. Ook de rest van het personeel in de aanloop hier naartoe. Ontzettend bedankt! Wij hebben waardig afscheid van haar kunnen nemen!
J Heilemann in de afgelopen week
Zeer aardige dieren arts en zeer kundig. Zeker een aanrader voor uw dier. Tot nu toe de beste dierenarts die ik heb voor mijn hond.
Laura Simandan in de afgelopen week
Een uitstekende zorg voor je hondenkind, het kost wat, maar je krijgt crème de la crème. Mijn hondje nooit zo blij geweest na een bezoek bij de dierenarts.
José Westdijk in de afgelopen week
Kon direct terecht met mijn net bevallen poes. Ze bleek een borstontsteking te hebben.
Anja Dudink in de afgelopen week
Onze kat, 14 jaar, is gewond geraakt aan 4 poten na een aanrijding. Na een eerlijk start gesprek waarbij beslissingen genomen moesten worden hebben we gekozen voor behandeling. Met dank aan het volledige team van Anicura is onze Qunicy volledig hersteld. Het waren intensieve weken voor iedereen maar het vertrouwen in een goede afloop vanuit het team heeft ons gesterkt. Dank voor alles!
Anja Dudink in de afgelopen week
Onze kat, 14 jaar, is gewond geraakt aan 4 poten na een aanrijding. Na een eerlijk start gesprek waarbij beslissingen genomen moesten worden hebben we gekozen voor behandeling. Met dank aan het volledige team van Anicura is onze Qunicy volledig hersteld. Het waren intensieve weken voor iedereen maar het vertrouwen in een goede afloop vanuit het team heeft ons gesterkt. Dank voor alles!
Ron Wiersma 2 weken geleden
Ik was daar omdat mijn hondje Tobono was gebeten door een hond en ik zelf ook. Toen ik belde konden wij gelijk komen. Het was op een zaterdagmiddag rond sluitingstijd we werden heel vriendelijk ontvangen en Tobono werd gelijk liefdevol en vol aandacht behandeld, zelfs ik met mijn bijtwond werd behandeld en kreeg verbandmiddelen mee en tips voor het herstel. Tobono en ik zijn inmiddels weer hersteld. Echt top en complimenten voor het hele team van Anicura Hillegom. Dank!
Casa Polman een maand geleden
Gisteren met onze hond naar de kliniek in Hillegom geweest ivm een gesprongen abces. Hond en baasje heel fijn behandeld. Duidelijke uitleg en prettige benadering.
marielle van kleef 2 maanden geleden
super fijne zorg gehad voor onze Rambo, ze waren super lief voor hem! hij is nu weer helemaal de oude.
Ad Smit 7 maanden geleden
Onze kat was erg ziek en helaas hebben wij afscheid moeten nemen. Bij dit proces zijn wij zeer deskundig geholpen door Anicura. Ze namen alle tijd voor ons zodat wij op een waardige manier afscheid hebben kunnen nemen. Wij hebben hier veel steun aan gehad.
Hedda van Ooijen 2 maanden geleden
Onze extreem angstige kat kon niet naar de dierenarts. Toen hij ineens ziek werd, mochten we foto’s en filmpjes sturen om de stress voor Kaylo zo gering mogelijk te houden. Toen het niet meer ging kwam de dierenarts bij ons aan huis om Kaylo rustig in te laten slapen. De begeleiding van Wouter was heel fijn en liefdevol in dit hele proces. Een grote steun in een moeilijke tijd
Karin Schipper 3 maanden geleden
Wat een fijne kliniek, vriendelijk en meelevend personeel. Kon snel terecht en er werd direct goed en snel gehandeld. Ik merkte dat de dierenarts er alles aan wilde doen om Lilly snel en goed te helpen. Ben daar zo blij mee, echt mijn dank hiervoor. Ondertussen weer een super blije Lilly en Teddy (ondanks dat hij toch iets mist😂) Groetjes Karin
Marcel van Kerkvoorde 7 maanden geleden
Met onze behandeld dierenarts zijn we erg blij. Neemt de tijd, behoudt de rust, heeft goede aandacht, is zeer zorgvuldig en, niet onbelangrijk, maakt prettig contact met ons waarbij alles zeer volledig wordt toegelicht. Ook de opbouw van de rekening toen opname aan de orde was. Gelukkig is onze rode kater heel goed aan het herstellen, fijn om daar zulke betrokken begeleiding bij te hebben.
Jolanda van Millingen 7 maanden geleden
Professioneel en zorgzaam voor dier en mens!
louise van groenestein 3 weken geleden
onze kater Wiebe zijn gebit verwijderd, want zijn ze daar ontzettend zorgzaam en lief, helemaal top en zeker een aanrader.
Kiki Bo 3 weken geleden
Leuke locatie, heel leuk team! Lijken het goed te vinden met elkaar onderling, hoewel er ook hard gewerkt moet worden zeg. Ze hebben hier een losse kattenkliniek, dat valt op als je langskomt. Helemaal apart van de rest van de dierenkliniek, met zelfs een eigen ingang aan de voorkant van het gebouw.
ineke stokvis 4 maanden geleden
Ik belde vanmorgen dat oswald tijdens zijn wandeling een stukje tak in zijn tong had gekregen en kon gelijk komen.Met veel liefde en aandacht en kundigheid werd er naar hem gekeken en behandeld.ik kreeg zelfs een heerlijk kop koffie terwijl Oswald lekker lag te slapen. Ik ben erg tevreden over de kliniek!!!!
T Zuidam 5 maanden geleden
Het is dat ik ver weg woon, maar ik kan Sterkliniek Hillegom alleen maar aanraden. Ik heb het personeel uitgebreid gesproken. Bernadette is een heel goede dierenarts, maar het hele team weet ontzettend goed van alles af, en ik ben hier heel goed behandeld. Ik kwam voor een ingreep waar spoed bij kwam kijken. Alles werd me netjes uitgelegd, ik heb lang gewacht en heb wat gegeten in de buurt om de tijd te overbruggen. Ook toen ik terugkwam werd er liefdevol met het dier waarmee ik kwam werd omgegaan, ik was aan het oppassen, werd ik weer zeer vriendelijk te woord gestaan. Ontzettend zorgzaam en lief voor elk dier dat binnenkomt. En geen onnodige kosten, terwijl er wel verder wordt gekeken: even een controle van het gebit meteen erbij. Super, ga zo door!!
Petra Hoogduin 2 jaar geleden
Een echte kattenkliniek in de regio!
Toon alle reviews