4.5
266 reviews
sjouk slingerland in de afgelopen week
1e foto: Fijne zorgzame deskundigen. Onze nieuwe poes Doeshi is bij hun gesteriliseerd. Heel fijne behandeling. Ze heeft van litteken geen last gehad geen kapje of poezenrompertje nodig gehad. Doeshi is nu heel blij en kan zich concentreren op de geneugten van het kattenleven. 2e foto: Na gebitsreiniging is het thuis weer goed uitrusten. We hebben elkaar én AniCura 3e foto: Na vaccinatie en jaarlijkse controle even bijkomen op ons stekkie, ze zijn wel lief hier hoor maar 't blijven dokters.
Chantal Van der Vliet in de afgelopen week
Super net geholpen met een operatie tijdens onze vakantie! Nette nazorg gehad en snel geholpen!
Dolly Van Haaren in de afgelopen week
De arts en assistentes waren lief en geduldig. Hondje moest inslapen koppie was niet in orde. En het werd nogal een strijdt met het beestje die altijd lief was en nu iedereen beet
J.N. Lavieren in de afgelopen week
Ze hebben heel netjes chirurgie uitgevoerd. Netjes geholpen, goede na-controle.
jan van de noort in de afgelopen week
Jammer genoeg, ben ik 2 keer hier geweest , om mijn honden in te laten slapen. Het is een goede kliniek, het personeel is vriendelijk, en leeft met je mee , zeker in een situatie al deze , want mijn honden waren oud , en erg ziek, ze zorgen goed voor dieren , en hebben een goede ervaring en je wordt goed begeleid. en bijgestaan .
Skin Ster in de afgelopen week
Met mijn kat vandaag naar deze dierenarts geweest, superlief en heel aardig een hele fijne ervaring voor mijn kat, die nu hopelijk pijnvrij is, zeker een aanrader als er wat is met je huisdier in het weekend indien nodig hier heen te gaan, echt super lief aardige vrouw, die heel lief is voor het dier
Peter Mol in de afgelopen week
Vriendelijke ontvangst met onze poes saartje. Er was snel duidelijk wat er mis was met haar pootje. Medicijnen meegekregen en het gaat al een stuk beter met haar.
Cor Schuitemaker in de afgelopen week
Vandaag hebben wij helaas afscheid moeten nemen van ons trouwe maatje Sky. Wij willen de medewerkers en in het bijzonder Hans Tange bedanken voor de goede zorgen en de begeleiding bij het afscheid van Sky.
Y Vdwet in de afgelopen week
Binnen 3 uur uitslag onderzoek , half uur na uitslag al beschikbaar om medicatie op te halen & vandaag al verbetering ! Top personeel , meerdere honden langs geweest altijd vriendelijk behandeld!
Rien Blom in de afgelopen week
Onze poes Lotte heeft een keurige behandeling gehad Zowel door de Arts als door de Assistente.
Chasmaine Schmidt in de afgelopen week
Hele fijne dierenarts praktijk. Ik moest gisteren mijn beste vriendje laten inslapen en werden echt super lief bijgestaan. Bedankt.
René Schutten in de afgelopen week
Een chip voor de poes.. je belt smiddags, vraagt wat het kost. 47 euro. Ok tot vanavond. Kost dat nog meer i.v.m. avondtarief? Nee hoor gewoon 47 euro. Na 10 minuten aanbrengen van de chip afrekenen... 97 euro!!! Ff het dubbele i.v.m consult kosten. Volgende dag werd ik gebeld. Sorry, foutje dus de 50 euro worden teruggestort.
Wim Landmeter in de afgelopen week
Nette wachruimte, vriendelijk personeel Dieren spelen de hoofdrol Maar wel een nonense cultuur Lijkr duur maar wel eerlijke prijzen en goede adviezen
Wilma Arntz in de afgelopen week
Goed geholpen Sprinter is weer beter . Mag alleen wel wat meer tegen de kat praten . Om die gerust te stellen .
Tineke Masselink in de afgelopen week
Een vakkundige behandeling. De ene persoon is wat liever voor het dier als de ander maar aan de behandeling doet dat niets af. Juiste medicijn gekregen.
petra o'neill 2 weken geleden
Eindelijk dierenartsen, die niet eerst beginnen over dieetvoeding en mijn honden echt heel grondig onderzoeken tijdens jaarlijkse controle. Enn dan ook de oorzaak vinden, van de problemen, die zij hebben.
Sharon Dikstaal 2 weken geleden
Als ik bel voor een afspraak vraag ik altijd naar Dr Tange wereld dierenarts. Er komt geen andere dierenarts aan mijn hond, hij neem de tijd voor je en mijn golden retriever is helemaal weg van hem! En de assistentes zijn ook altijd behulpzaam en vriendelijk
Sandra Sanstra 3 weken geleden
Ondanks dat wij geen klant zijn hebben ze ons prima geholpen met respect voor onze kat. Dr Tange heeft echt de tijd genomen om onze kat te onderzoeken en ook tot de conclusie komen dat het einde verhaal is. Alles goed uitgelegd. Heel fijn dat het aan huis kon, omdat mijn eigen dierenarts dit niet wilde doen. (Dmc Hellevoetsluis) Dankbaar voor het mooie en respectvolle uiteinde.
Jelle Klinge een maand geleden
In Hellevoetsluis bij de AniCura dierenarts, direct correct en adequaat geholpen. Kennis en kunde is naar mijn idee op hoog niveau. Kat bloedde hevig uit de mond en er werd direct actie genomen. Ook over de kosten werd goed meegedacht, geen onnodige extra,s en een doosje pillen bleek goedkoper dan de afgemeten hoeveelheid dus is er een compleet doosje meegegeven. Top.
Peter Hensen 2 weken geleden
Onze kat is hier geopereerd aan zijn oog. Vriendelijke en deskundige medewerkers. Uw dier is hierin goede handen Complimenten ook voor de goede nazorg
Jeroen Pons een week geleden
Je wordt goed geholpen en ja ik ben wel achter gekomen dat alles duur is en zonder enige tijd tenemen of snel beslissingen die wel duur uitval maar goed foto maken liefs twee wat schrikken is en duren medicijnen voor geschreven en ja nu denk ik bloot afnemen kun je alles uitlezen en drie weken later geen resultaat dus inslapen en die dag krijg ik te horen dat het vol kanker zit dus ja 125. Euro per foto maar goed nu weet ik wat beter kon maar goed je wil het beste en ik vint behandeld eerste en praten wat kost en niet eerst om geld vragen en dan pas kijken vreemd dus ik ben blut dat ik wel anders had gezien
Romy G in de afgelopen week
Sinds wij onze 2 katten hebben (mei 2022) zijn wij ingeschreven bij AniCura. Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad, nette eerste check als kittens en goed geholpen tijdens de castratie en sterilisatie. Ook kan je makkelijk online een afspraak inplannen en zijn ze ook goed telefonisch te bereiken, herinneringen voor je afspraak worden netjes per mail opgestuurd.
Jacky Verdoes in de afgelopen week
Fijne persoonlijk praktijk, super fijn team.
Joke Meenderink in de afgelopen week
Super lief, zorgzaam, alle tijd, ondanks dat onze poes tot ruim na sluitingstijd spoedzorg nodig had. Gestarte behandeling, beleid, vangnet voor de nacht, allemaal duidelijk. Fijne dierenarts en assistente!
Hans Wesdorp in de afgelopen week
Beetje sobere aankleding, goed bereikbaar. Artsen zijn vriendelijk en behulpzaam. Ook goede nazorg.
sjouk slingerland in de afgelopen week
1e foto: Fijne zorgzame deskundigen. Onze nieuwe poes Doeshi is bij hun gesteriliseerd. Heel fijne behandeling. Ze heeft van litteken geen last gehad geen kapje of poezenrompertje nodig gehad. Doeshi is nu heel blij en kan zich concentreren op de geneugten van het kattenleven. 2e foto: Na gebitsreiniging is het thuis weer goed uitrusten. We hebben elkaar én AniCura
sjouk slingerland in de afgelopen week
1e foto: Fijne zorgzame deskundigen. Onze nieuwe poes Doeshi is bij hun gesteriliseerd. Heel fijne behandeling. Ze heeft van litteken geen last gehad geen kapje of poezenrompertje nodig gehad. Doeshi is nu heel blij en kan zich concentreren op de geneugten van het kattenleven. 2e foto: Na gebitsreiniging is het thuis weer goed uitrusten. We hebben elkaar én Anicura
Holger Thiebosch in de afgelopen week
Top hoe ze hier omgaan met dieren en uitleg. Onze poes die normaal niet te handelen is door vreemde gaat hier zonder problemen de behandelingen door.
Nils Thiebosch 3 maanden geleden
Top hoe ze hier omgaan met dieren en uitleg. Onze poes die normaal niet te handelen is door vreemde gaat hier zonder problemen de behandelingen door.
Henri Tsironis 2 weken geleden
Zeer vriendelijk personeel en erg goede nazorg
Mick van Abeelen in de afgelopen week
Deskundig geholpen door fijn personeel.
Sandra Kalle 2 maanden geleden
Goede uitleg met wat er met he dier aan de hand is geen gejaag achter je als je een huisdier laat inslapen
M Loeve 3 maanden geleden
Geweldig personeel die verstand hebben in wat ze doen en dit met liefde uitvoeren!!
Manjorie Op't Ende 9 maanden geleden
Vriendelijk, professioneel personeel
Marc Lugten 4 weken geleden
Super aardig ze nemen echt de tijd voor jou en jou huisdier
Rein Gomes 2 maanden geleden
Ik ben heel goed geholpen
Anita paulus 2 maanden geleden
Ze zijn vriendelijk en je kan er altijd terecht
Melvin Schaap 5 maanden geleden
2e inentingen gehad en onze pup heeft erg naar haar zin gehad, geen nare ervaring dus.
Youri Van Niel 5 maanden geleden
Al een aantal keren geweest met mijn katten. Ze zijn heel lief voor de katten en stoppen bijtijds als de katten iets echt niet willen. Ze zijn vakkundig, klantvriendelijk en bijna geen wachttijd. Kosten zijn gemiddeld. Wel 1 kritische nood, helaas door de coronatijd hameren ze toch om met de pin te betalen.
Toon alle reviews