4.6
125 reviews
Conny Sterren in de afgelopen week
Goed personeel. Kundig en lief voor de dieren. Hebben mijn hond het leven gered, nadat een andere arts in een andere praktijk, de verkeerde diagnose had gesteld. Waardoor wij onze hond bijna hadden laten inslapen. Een second opinion bij deze praktijk, maakt dat we er nu al 4 goede jaren bij hebben gekregen met onze hond.
Heleen Verhoef in de afgelopen week
Hier werken fijne en kundige mensen. Wij zijn weggegaan bij een andere dierenarts en kwamen hier terecht. We zijn ontzettend tevreden
Fred Duinkerken in de afgelopen week
Onze lieve pup krijgt volop de aandacht ook andere dieren hoor! Zoek je een goed ga eens kijken bij AniCura Dierenziekenhuis. De mensen daar zijn goed opgeleid
Leon Kohl in de afgelopen week
Je huisdier is in goede handen. Controle, vaccinatie, medische hulp zijn prima. Ook goed en degelijk advies. Haal je medicatie en voeding ergens anders want dat is behoorlijk prijzig.
Donna Arcieri in de afgelopen week
Ons eerste bezoek aan de dierendokter. Geweldige zorgzame mensen, die goed voor onze furbabies zorgen !
Amber Peeters in de afgelopen week
Zeer goede 1e ervaring gehad met deze dierenartsen praktijk. Ben een nieuwe klant. Over het grote geheel heb ik dus nog geen ervaring om daar een uitgesproken mening over te delen. Ik ben via mond reclame bij deze praktijk gekomen,voor nu is mijn ervaring super goed geweest.
Willem van Kooten in de afgelopen week
Sinds kort overgestapt naar deze dierenarts daar de vorige niet meer beviel. De medewerkers zijn super lief voor de dieren en qua informatieverstrekking en kundigheid is het ook prima in orde!
Petra Salentijn in de afgelopen week
Hele goede dierenartsenpraktijk maar wel duur in vergelijk met andere dierenartsen. Een hele goede service.
Helen Titiheru in de afgelopen week
We zijn nog maar 2x geweest met onze hond...dus laat het nu bij een 4. Maar als we bij een 4e of 5e bezoek nog steeds zo tevreden zijn wordt het zeker een 5!
Janneke Groenewegen in de afgelopen week
Ons hondje is hier goed geholpen. Een nageltjes van de hiel was afgebroken en werd eruit gehaald Alleen niet vooraf de kosten besproken
Manja Bitterlin Odermatt 3 maanden geleden
Heel veel persoonlijke aandacht en nemen alle tijd. RIP Bink 30-01-2023
Roxanne Van offeren een week geleden
Komen hier altijd met onze konijntje Leeuwtje altijd snel een afspraak gemaakt dezelfde week nog , vriendelijke assistenten en dierenarts en vooral kundig.
Esmeralda Schellekens een maand geleden
Behulpzaam en vriendelijke medewerkers. Begaan met zowel huisdier als eigenaar ervan. Aantal jaren geleden al hier geweest i.v.m. hond & kat. Bij aanschaf nieuw huisdier was er geen twijfel bij welke dierenarts we hem zouden inschrijven! Super!
A de koning 4 weken geleden
Super! Vriendelijk en goed uitleggen. Onze amstaffs komen graag en vinden de medewerkers en de dierenarts geweldig.
Minke van der Weijden in de afgelopen week
Nemen echt de tijd voor je huisdier. Zeer vriendelijk personeel. Hier kan je je huisdier zeker aan toevertrouwen
Amber Peeters een week geleden
Zeer goede 1e ervaring gehad met deze dierenartsen praktijk. Ben een nieuwe klant. Over het grote geheel heb ik dus nog geen ervaring om daar een uitgesproken mening over te delen. Ik ben via mond reclame bij deze praktijk gekomen,voor nu is mijn ervaring super goed geweest.
Gaelle Otte in de afgelopen week
SUPER ! Ik bracht mijn 2 kittens voor een checkup, had heel snel een afspraak en de stagaire aan de telefoon was enorm aardig, Bij aankomst merkte ik op dat het een hele rustige schone praktijk is die het verminderen van stres voor de dieren voorop stelt (zo een dieren arts bezoek is altijd spannend voor ze maar ze vonden dit helemaal top) Toen ze aan de beur waren werden ze met liefde gechecked and toen ze moesten worden vast gehouden voor t knippen van de nagels kregen ze lieve aaitjes en woorden van de assistente die ze rusgig probeerd3 te houden, verder kregen we antwoord op alle vragen en werd alles heel duidelijk en fijn uitgelegd! De dieren arts kwam heel bekwaam over ! Over all : een super goede ervaring en zie er niet tegenop om over 3 maanden terug te komen,
Janneke Groenewegen in de afgelopen week
Ons hondje is hier goed geholpen. Alleen qua voorlichting over pipet voor zandvliegen door assistente iets minder.
Juliet Vrijhof-van Ree een week geleden
De dierenartsen hier zijn ontzettend vriendelijk en empathisch. Er wordt zorgvuldig gewerkt en niks wordt overhaast. Zo werd er voor een bloeddrukmeting van onze kat alle tijd genomen en een hartfilmpje werd rustig 3x overgedaan omdat kat de benen nam. Elke dierenarts die we hier tot nu toe getroffen hebben heeft ruim de tijd genomen voor onze vragen en voor emoties die bij de diagnose kwamen kijken. Naast erg vriendelijk is deze dierenarts ook netjes met de tarieven. Ze zijn misschien niet de goedkoopste, maar zeker ook niet de duurste en de tarieven zijn in lijn met de geboden zorg. Zeker gezien de tijd die voor je wordt uitgetrokken. Al met al raad ik deze dierenarts zeker aan.
P.A Meijs in de afgelopen week
HEEL GOEDE ERVARING MET DIEREN ARTS DAAR. MAG DAN IETS DUURDER ZIJN MAAR GOEDE INFORMATIE NA ONDERZOEK
Paul Derks in de afgelopen week
Kundige arts die de tijd neemt. Geen lange wachttijd.
Lysanne Wolthuis-Meijer in de afgelopen week
Wij komen nu al een tijdje bij Anicura Papendrecht, wat een lieve mensen daar en ontzettend kundig. Wij hebben pas een van onze cavia’s moeten laten inslapen. Heel verdrietig maar na een echo bleek dat zij een cyste had op haar eierstok. Ze was ontzettend verzwakt en had heel veel pijn. We konden meteen komen! En heel erg attent dat we een kaartje kregen om ons sterkte te wensen met het verlies van ons maatje! Voor onze andere twee cavia’s gaan we zeker weer naar Anicura. (Voorlopig hoop ik dat ze gezond blijven) Mensen zeggen vaak dat Anicura duur is, maar ik vindt met de kennis en de apparatuur die ze daar hebben, dat ze die prijs ook mogen vragen!
Antoinette Steenvoorden in de afgelopen week
Lieve medewerkers die mijn hondjes goed behandelen.
Richard Tromp in de afgelopen week
We zijn gegaan om onze cavia te laten inslapen.... de medewerkers zijn heel erg vriendelijk en medelevend!! Ik zou ze zeker wel aanraden !!
Linda de J in de afgelopen week
Na slecht geholpen te zijn bij Anicura in Dord , werd ik hier super geholpen . Ik ga met mijn hond als het nodig is alleen nog maar hier heen ipv dord. Vriendelijke arts , legt duidelijk uit .
La Bok in de afgelopen week
Wij komen nu zo'n 2 jaar vanuit Sliedrecht naar deze kliniek. Betrokken artsen en assistentes! Ze zijn stuk voor stuk vriendelijk en oprecht geinteresseerd in het dier. Duidelijk in de communicatie. Onlangs helaas onze hond in moeten laten slapen, hier wederom een keurige begeleiding zowel tijdens haar ziek zijn als bij de euthanasie, zelfs een kaartje met sterkte wensen aan ons huis adres. Chapeau, bedankt en we zien jullie nog voor de poezen🐱.
Martin van Steenis in de afgelopen week
Kon snel terecht voor inentingen
Martin Van dr. in de afgelopen week
Goede Dierenarts en Goed Geholpen En Goed Advies en Vriendelijke Medewerkers Aanrader Voor Elk Baasje
Jannle De Lange in de afgelopen week
Vriendelijk, betrokken en oog voor detail. Correcte manier van werken.
Marleen Flach in de afgelopen week
Super fijne mensen en hele goede zorg
Selfet vd Bosse in de afgelopen week
Goede en betrouwbare praktijk met hart voor de dieren.
Jos de Koning een maand geleden
Prima /vriendelijke dames /nette wachtkamer /dieren benodigdheden netjes uitgestald...... 👍
nick van Pelt 3 maanden geleden
Geduldig en liefdevol personeel voor de dieren. Ik heb dan nog maar 1 ervaring met AniCura maar als het altijd zo gaat dan is het de 5 sterren zeker waard!
Nanda De Jong 5 maanden geleden
Hebben ons prima begelijd met ons hondje beter kon niet dank jullie wel hier voor helaas heb hij het niet gered snik
e.j vanhouwelingen.ej in de afgelopen week
Uitstekende artsen en je dier wordt liefdevol onderzocht
Simone Verkerk in de afgelopen week
Ze nemen echt de tijd voor je, ze leggen het goed uit.
Aart van Herpen in de afgelopen week
Prima behandeld, alleen de reden was niet leuk...... (dat is ziekte nooit.....)
Gerrit Bezemer in de afgelopen week
Fijn geholpen bij onze zieke kat Harry. Vriendelijke artsen en meelevend.
Heleen Moorman 2 weken geleden
Ruim aandacht voor de dieren
Anuschka Krijger 4 maanden geleden
Mijn dieren worden er altijd goed geholpen. Aardige artsen en assistentes.
René Brusik 7 maanden geleden
Bij deze hartelijk dan voor de goede zorg die wij van jullie hebben gekregen toen we onze 16½ jarige Dibbel moesten laten inslapen, zelfs nog een kaartje thuis gekregen, blij dat deze mensen er zijn 👍
Henk Blouw 7 maanden geleden
Heel vriendelijk ontvangen door de hr van haaften. Hij nam gelukkig de tijd om in overleg met hem de beslissing te nemen onze beagle max in te laten slapen. Ondanks het verdriet weten wij dat dit het juiste voor ons hondje was.
Alex Van Dun 8 maanden geleden
Heel fijn geholpen nadat onze hond tijdens ruzie met een andere hond een hoofdwond had over gehouden. Helaas wel prijzig, maar dat geldt voor elke dierenarts waar ik geweest ben.
Toon alle reviews