4.6
629 reviews
Jasper in de afgelopen week
Bij dierenziekenhuis Oldenzaal zijn ze erg proffesioneel. Wij komen uit Hengelo met onze dieren speciaal daar naar toe vanwege mindere ervaringen in de buurt. Update: nu mijn hond met verband loopt zijn we er vaker geweest. Nogsteeds erg goed. Ik denk dat we nooit weer ergens anders heen gaan. Wat ik ook waardevol vind om te melden is dat je altijd ziet dat ze het druk hebben, maar ik nog nooit het gevoel heb gehad dat ze geen tijd voor mijn dieren hadden. Ze koken afspraken op tijd na en communiceren erg goed.
Jasper in de afgelopen week
Bij dierenziekenhuis Oldenzaal zijn ze erg proffesioneel. Wij komen uit Hengelo met onze dieren speciaal daar naar toe vanwege mindere ervaringen in de buurt. Update: nu mijn hond met verband loopt zijn we er vaker geweest. Nogsteeds erg goed. Ik denk dat we nooit weer ergens anders heen gaan.
Sanne R. in de afgelopen week
Fijn geholpen. Ze belden de dag na de operatie om te vragen hoe de nacht was gegaan. Konden snel terecht en goed geholpen. Kosten zijn hoog, maar die werden vooraf besproken. Ook werden goedkopere en andere opties besproken en de voor- en nadelen daarvan.
Andre in de afgelopen week
Zeer diervriendelijk super personeel. Dank jullie wel, Groetjes Mischa.
André Kerkdijk in de afgelopen week
Een goed en fijn Dierenziekenhuis goed en vriendelijke personeel en dierenartsen wij zijn daar tot nu toe zeer goed geholpen en tevreden met wat men daar voor ons en ons Huisdier ( Hondje hebben kunnen betekenen)
Fera Capar in de afgelopen week
1 jaar gevochten tegen epilepsie van Benji, veel artsen in Duitsland hebben hier niks mee gedaan. Benji is door een spoedopname in Oldenzaal terechtgekomen. De arts heeft direct actie ondernomen om de status epilepticus te stoppen. Direct aan de zuurstof en infuus. Dat was erg heftig voor ons en Benji. Sinsdien ben ik in Oldenzaal met Benji, ze doen er alles aan om hem stabiel te krijgen, onze arts Jakub doet erg zijn best wat wij ontzettend waarderen. Overlegt met zijn collegas en neemt alle tijd ervoor. Vakmensen, geweldige team.
Jesse Becht in de afgelopen week
Wij zijn met onze hond zazu op vakantie geweest naar Nederland vanuit Aruba en hebben onze hond laten operenen doormiddel van een scopie. Dit is heel goed gedaan door dierenziekenhuis Oldenzaal. Bedankt.
robert diepeveen in de afgelopen week
onze kat was aangereden en had 2 breuken in zijn heup. de volgende dag hadden we contact met de kliniek opgenomen en hij kon meteen geholpen worden. daarna is onze kat goed verzorgt en inmiddels thuis bij ons gezin. onze dank is groot. we zijn blij dat er mensen zijn met dit beroep en een hart voor dieren hebben. vriendelijke groeten fam. diepeveen
dineke langenhuijsen in de afgelopen week
Mijn hond evy moest met spoed geopereert worden wegens zwaar ontstoken baarmoeder eerst in enschede geweest bij dierenarts bos na onderzoek en echo moest ze direct naar het dierenziekenhuis in oldenzaal we zijn er goed opgevangen goed gesprek met de dierenarts gehad en ook met de asistente alles kwa medicatie en nazorg goed besproken nu gaat het weer redelijk goed met haar
sonja nijhuis in de afgelopen week
Hele nette praktijk met vriendelijk ontvangst. Ontzettende kundige dierarts dr. Van Reenen hij is heel lief voor m'n hondje Lizzy geweest en door zijn deskundigheid en manier van behandelen heel wat kosten kunnen besparen en hoefde Lizzy niet onder narcose om een operatie te ondergaan. Nogmaals dank ook namens Lizzy..
Marieta Wanrooy in de afgelopen week
Ontzettend vriendelijk,voor Dier en baasjes,goede begrijpende uitleg van de behandeling voor onze Sam
Esther Nijhof in de afgelopen week
Echt een top dierenziekenhuis Vooral dierenarts/ortho De heer Van Zuijlen al 2 honden van ons geholpen onze Rosy met 2x TTA en onze Ollie Met PTLO We werden goed ingelicht en ook over de nazorg Zelfs nog een belletje de volgende dag hoe het ging met de hond
Yvonne Dollekamp in de afgelopen week
Eerste bezoek, heel goed ziekenhuis voor dieren. Onze hond was erg ziek en er is direct goed gehandeld. Fijne medewerkers waar ik alle vertrouwen in had.
Maria M in de afgelopen week
Onze hond Rambo heeft daar een nacht moeten doorbrengen wegens akute openbaring addison waardoor hij in kritieke toestand werd opgenomen ...hij is daar goed en liefdevol verzorgd en ook na de opname nog gebeld door medewerkster hoe het met Rambo gaat ..Top dierenziekenhuis alleen was het wel een erg duur hotel 😉
Laura P in de afgelopen week
Ik werd doorverwezen naar het dierenziekenhuis ivm een operatie voor mijn hond. Er was al snel plek en alles Werd duidelijk benoemd en wat het kostenplaatje zou zijn. Ook kan ik altijd naar deze plek bellen omdat de voorraad voor medicatie vaak aanwezig is, erg prettig.
Jan Meulenbeld in de afgelopen week
Goed en snel geholpen toen onze dierenarts het niet zag zitten. Professioneel team en ondanks uitdaging goed verlopen.
Anne in de afgelopen week
Uitstekend. Snele afspraak, duidelijk uitleg, vriendelijk, luisteren na vragen en ook medenken met de patiënt/klant. Hier zou ik zeker weer terug komen en ook anderen aanbevelen
Gonny van Oene in de afgelopen week
Al meerdere malen in dit dierenziekhuis geweest en alles is altijd naar volle tevredenheid verlopen. Dit ziekenhuis is als een goed geoliede machine. Alleen maar positief ben ik.
Nicole R in de afgelopen week
Mijn hond heeft een TPLO operatie gehad. Haar kruisbanden waren gescheurd. Uitleg was zeer goed en duidelijk. werd met aandacht aan onze hond besteedt maar ook aan ons als eigenaar. Gerustgesteld,echt vakkennis, altijd netjes antwoord op je vragen. geduldig en vriendelijk. Goed uitleg over prijsindicatie. wat ik nu schrijf heeft niks met dierenziekenhuis Oldenzaal te maken maar ik vind wel dat de prijzen absurt zijn in Nederland en dat hier bij alle dierenarts praktijken, klinieken, ziekenhuizen wel de tarieven een stuk lager mag komen te liggen. Er zullen genoeg mensen zijn die daardoor niet zo gauw gaan met hun diertje en dan zijn de dieren de dupe en is er veel leed. Ik raadt iedereen Ziekenhuis Oldenzaal aan. Ben super tevreden.
Derkje Wolters in de afgelopen week
Ze waren zo lief want mijn bella moest gelijk blijven , zoveel zorg en ook na dien gewoon super . Bedankt lieve dokters en assistenten .
martha martinez een week geleden
Geweldige dierenartsen. Zeer professioneel en behulpzaam. Alleen de paramedische team is wel een punt van zorg. Zeer betrokken en ze hebben alles wat een dierenziekenhuis moet hebben. Zeer complete ziekenhuis met aparte wachtkamers voor honden en katten. Fysiotherapie voor dieren.
mariekeella 2 weken geleden
Fijne ervaring met dierenziekenhuis Oldenzaal. Onze labradoodle van bijna 7 liep mank met haar achterpoot. Op advies van eigen dierenarts doorverwezen naar Oldenzaal. Uiteindelijk bleek de kruisband kapot en was een operatie nodig. Deze is goed uitgevoerd en wond is mooi genezen. We zitten nog in de revalidatiefase, maar tot nu heel tevreden!
Patrice Hunter 2 maanden geleden
Zeer vriendelijk personeel. Je wordt op je gemak gesteld en serieus genomen. Wij zijn heel erg blij dat ons huisdier daar geholpen is!!
Georgette Wekking van der Zee een maand geleden
Onze Didi werd geweldig geholpen , zeer professional personeel en heel veel aandacht voor haar! Dank jullie wel voor de goeie zorg en na org
Betty Witteveen in de afgelopen week
Afgelopen maandag door de dierenarts doorverwezen naar het Dierenziekenhuis Oldenzaal…wel met spoed ….vanwege een mogelijke hernia bij onze mopshond Boeddha …het leek eerst heel druk maar omdat de dierenarts toch bleef aandringen kon ik gelukkig de volgende ochtend al terecht met Boeddha , Ik ben er super goed geholpen en kreeg duidelijke uitleg . Boeddha moest blijven voor een CT scan. Ook de nazorg en hoe nu te handelen was erg duidelijk . De medewerkers allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Zou het Dierenziekenhuis zeker aanbevelen. Bedankt allemaal voor de goede zorgen Groeten Betty Boeddha en Miles
Bert Olbertz 2 maanden geleden
Onze Havanezer een gebitsreiniging laten uitvoeren. Zeer vakkundig uitgevoerd met een hele duidelijke uitleg vooraf betreft kosten en info over de behandeling. Vriendelijk en zorgzaam afgehandeld. Kortom: zeer tevreden over het Dierenziekenhuis Oldenzaal!
Henk Scheerooren een week geleden
Onze kat is hier zeer snel en professioneel geopereerd. Mooi dat ons kereltje nu rustig kan herstellen.
Merith Muller 2 maanden geleden
Onze kat is goed geholpen en zorgzaam opgevangen. Na aanrijding was operatie nodig. Dat was duur maar er werd heel duidelijk met ons meegedacht. Bovendien was het nodig, zorg ontzeggen wij onze dieren nooit. Vertrouwen dat het nu allemaal goed gaat komen de komende weken. Herstellen doen dieren toch het beste in vertrouwde thuis-omgeving.
anoek klumper 2 weken geleden
Ik was op zoek naar een dierenarts, maar in de buurt zat alles vol. Via mijn dierenwinkel het advies gekregen om met hen contact op te nemen mijn kitten was toen een hoopje ellende en kon direct komen. Ze waren super lief voelden de kat goed aan. Ik was bang door de naam goud geld kwijt te zijn maar dit was niet het geval. Ik ga hier zeker weer heen
Patrick in de afgelopen week
Geweldig geholpen door de dierenarts en zijn assistent. Onze hond Sam zeer grondig onderzocht en goed geluisterd naar ons verhaal. Ze nemen hier echt de tijd voor je dier om tot de juiste diagnose te komen. Dikke pluim! Je komt er het liefst zo min mogelijk maar een hele geruststelling dat ze er wel voor je dier zijn.
Marieke Damhuis in de afgelopen week
Vandaag onze lieve Kufo laten inslapen bij Dierenziekenhuis Oldenzaal. Dankzij jullie was het afscheid zo mooi en bijzonder. Geweldig lieve dierenarts, lieve assistenten, alle tijd die we kregen, alle hulp en ruimte. En aan het einde ook nog een pootafdruk in gips, wat in een harten blikje zat. Dankjulliewel ❤️
Diandra Davina 2 weken geleden
Dankzij de dierenartsen en assistenten van het Dierenziekenhuis Oldenzaal kan mijn assistentiehond Dave nog steeds met veel plezier zijn werk doen
Samantha Heister in de afgelopen week
Deze week een scopie gemaakt van de neus van onze kater. Heel fijn behandeld door dhr Smidt hele vriendelijke rustige man die onwijs vakbekwaam is!! Mijn complimenten aan dhr Smidt die mij en mijn kat zo goed behandeld heeft. Felin is weer helemaal de oude. Na het verwijderen van een grasspriet.
Joke Kolk in de afgelopen week
Moest voor mijn hondje voor een echo. Kon er heel snel terecht en iedereen is er erg aardig. Ze hebben er zelfs twee verschillende wachtkamers, voor honden en katten.
drienenzestig in de afgelopen week
Wel duur maar zeer professioneel goede nazorg, receptie personeel denkt mee,medische zorg uitstekend, lekkere koffie tijdens wachten. mijn hondje is er 2 x geholpen aan een hernia.
Marion koelen-hergers in de afgelopen week
Vriendelijke mensen legt ook alles goed uit Nu moet ons hondje rusten dan zal alles wel goed komen
Vanessa Oude Spraaksté een maand geleden
Nadat we met onze katten en honden heel regio Twente heben afgezocht naar een kundige dierenarts, zijn we eindelijk terecht gekomen bij het dierenziekenhuis in Oldenzaal. Wij hebben hier voor het eerst in heel ons leven (na heel wat dierenartsen te hebben gezien) het gevoel dat men hier weet waar ze het over hebben. De beste specialisten onder één dak, voor zowel hond als kat. Ze nemen de tijd voor je en zorgen dat je zo goed mogelijk voorgelicht naar huis gaat. 5 sterren!
Vanessa Hoekema in de afgelopen week
Nadat we met onze katten en honden heel regio Twente heben afgezocht naar een kundige dierenarts, zijn we eindelijk terecht gekomen bij het dierenziekenhuis in Oldenzaal. Wij hebben hier voor het eerst in heel ons leven (na heel wat dierenartsen te hebben gezien) het gevoel dat men hier weet waar ze het over hebben. De beste specialisten onder één dak, voor zowel hond als kat. Ze nemen de tijd voor je en zorgen dat je zo goed mogelijk voorgelicht naar huis gaat. 5 sterren!
Carla Poppink in de afgelopen week
Keurig geholpen, rustig uitleg gekregen van eigenaar en orthopeed en dierenarts
h luijmes in de afgelopen week
Vriendelijke en deskundige hulp en een duidelijk warm hart voor dieren van medewerkers waar wij mee te doen hebben gehad .
johan de boer in de afgelopen week
Word tijd voor het dier genomen ,kijken niet echt op de klok als het later is ,geen afraffelen van het "werk" Luisterend oor wat je wel en niet wilt Mensen met hart voor het dier
Natascha Bruil in de afgelopen week
Bobbie is goed en met liefde behandeld aan een acute ontsteking aan zijn prostaat. Het gaat nu (2 dagen later) gelukkig een stuk beter met hem.
Kees Kalsbeek in de afgelopen week
Onze Fleur had haar knie uit de kom. We konden direct terecht voor onderzoek en ze werd meteen geopereerd. Geen lange wachttijden je wordt op je gemak gesteld en er heerst een heerlijke rust waardoor je echt vertrouwen hebt en gerust gesteld wordt
Samantha Oude Engberink in de afgelopen week
Goede ziekenhuis, goede hulp en super leuke mensen die er werken.
Jessica Drenthen een week geleden
Super vriendelijke aardige mensen die daar werken mijn hondje is super goed geholpen en goed verzorgd naar de ingreep 👍👍een top team een dikke 10 van me ik ben zeker dik tevreden over deze dierenziekenhuis in Oldenzaal 👍👍
Miriam K 2 weken geleden
Mijn eigen dierenarts was onzeker over de diagnose en behandeling van mijn kat, dus ik heb zelf de keuze gemaakt om hier heen te gaan. Ik ben ontzettend blij dat ik die keuze heb gemaakt, want het was direct duidelijk dat ze hier superveel kennis en kunde hebben. Erg professioneel & vriendelijk personeel. De prijzen liggen wellicht hoger dan bij een gewone dierenarts, maar in mijn geval was ik goedkoper uit door hier heen te gaan, doordat ze direct wisten wat er aan de hand was en dit ook goed en snel konden behandelen.
Erna den Ouden 4 weken geleden
Zeer vriendelijk en bekwaam personeel. Goede nazorg! Vol liefde gezorgd voor ons maatje! Goede bereikbaarheid.
Riet Prinsen een maand geleden
Fijne betrokken praktijk, kundige da en assistentes.
Tjebbe Varkevisser 2 maanden geleden
Top dierenziekenhuis, Goede behandelaars en een goede nazorg.
Mel Waas een jaar geleden
Fijne dierenfysio! Erg leuk voor de hond en neemt de tijd en denkt mee.
Ina Hudepohl in de afgelopen week
Vriendelijk ontvangen: hondje werd liefdevol behandeld. Alleen maar lof😃😃
Diandra Davina in de afgelopen week
Dankzij de dierenartsen en assistenten van het Dierenziekenhuis Oldenzaal kan mijn assistentiehond Dave nog steeds met veel plezier zijn werk doen
Peter Krijgsman in de afgelopen week
Al snel werd duidelijk wat mijn hondje mankeerde, waar andere dierenartsen geen diagnose konden stellen.
HUS Oldenzaal in de afgelopen week
Deskundigheid en alles onder 1 dak.
Jolanda Pomp in de afgelopen week
Vriendelijk personeel hebben jinx goed geholpen ben zeer tevreden
Willeke Severt in de afgelopen week
Na doorverwezen te zijn door onze eigen dierenarts ivm nierstenen, is Basje vandaag geopereerd en van de pijn verlost. Ik kan deze kliniek zeer aanbevelen!
Een Google-gebruiker 2 weken geleden
Na doorverwezen te zijn door onze eigen dierenarts ivm nierstenen, is Basje vandaag geopereerd en van de pijn verlost. Ik kan deze kliniek zeer aanbevelen!
Wendy Nijhuis-Jansen een week geleden
Een gescheurde achillespees van onze Duitse Staande Duuk bracht ons naar het dierenziekenhuis Oldenzaal. Hier werken uiterst vriendelijke, deskundige en meedenkende mensen. Belang van het huisdier staat voorop. Kosten werden keurig meegedeeld vooraf zodat wij niet voor vervelende verrassingen kwamen te staan. Wij zijn louter positief!
Een Google-gebruiker een maand geleden
Een gescheurde achillespees van onze Duitse Staande Duuk bracht ons naar het dierenziekenhuis Oldenzaal. Hier werken uiterst vriendelijke, deskundige en meedenkende mensen. Belang van het huisdier staat voorop. Kosten werden keurig meegedeeld vooraf zodat wij niet voor vervelende verrassingen kwamen te staan. Wij zijn louter positief!
Dennis Bouwhuis in de afgelopen week
Heel vriendelijke zorgzame en begripvolle mensen.! Ga zo door bedankt.
Trudy van Soldt in de afgelopen week
Deskundige arts en assistenten. Goede nazorg.
Een Google-gebruiker 2 maanden geleden
Vandaag wederom goed geholpen, hond had pus uit zijn oor. Hij ging onder een roesje en het werden goed behandeld door dierenarts Ellen. Dit kon allemaal dezelfde dag, alle risico’s besproken en direct een plan gemaakt. Vooraf de kosten besproken. Het is wat duurder dan elders maar hier kom ik vaak maar 1 x bij andere dierenartsen veel vaker. Dus kies je voor kwaliteit boven kwantiteit ben je hier bij de beste dierenartsen. Voor ons geen ander meer!
Ludcinda een week geleden
Vandaag wederom goed geholpen, hond had pus uit zijn oor. Hij ging onder een roesje en het werden goed behandeld door dierenarts Ellen. Dit kon allemaal dezelfde dag, alle risico’s besproken en direct een plan gemaakt. Vooraf de kosten besproken. Het is wat duurder dan elders maar hier kom ik vaak maar 1 x bij andere dierenartsen veel vaker. Dus kies je voor kwaliteit boven kwantiteit ben je hier bij de beste dierenartsen. Voor ons geen ander meer!
Egbert van Ek 2 maanden geleden
Hier staat je huisdier op nr 1. Ze denken en voelen met je mee. Doen grondig onderzoek en komen met een duidelijke diagnose en prognose. Ze hebben alle kennis in huis dus je wordt niet van het kasje naar de muur gestuurd. Uit eigen ervaring kan ik dit dierenziekenhuis dan ook sterk aanbevelen.
Lorraine Mischker een jaar geleden
Goede service en top dierenartsen. Voel me altijd op me gemak als ik hier heen moet met mijn Noorse boskatten. Ze hebben ook alles onder 1 dak. Mooi handig. Vorige week een korte lezing gehad over gebitscontrole. Leuk dat ze dit doen ook al was het de eerste keer voor ze.
Een Google-gebruiker een jaar geleden
Goede service en top dierenartsen. Voel me altijd op me gemak als ik hier heen moet met mijn Noorse boskatten. Ze hebben ook alles onder 1 dak. Mooi handig. Vorige week een korte lezing gehad over gebitscontrole. Leuk dat ze dit doen ook al was het de eerste keer voor ze.
Corine Stegeman 2 jaar geleden
Operatie van Koko echt goed verlopen. a.s maandag wordt het 3 weken dat het geleden is dat koko is geopereerd aan gescheurde kruisbanden en ze loopt weer als een kievit. . De rekening was niet mis maar daarvoor heb ik wel een hondje terug die geen pijn meer heeft! Op 1 foto staatsloterij met haar vriendje Gizmo 🐾 🐾 💕. . Love my doggies
Een Google-gebruiker 2 jaar geleden
Operatie van Koko echt goed verlopen. a.s maandag wordt het 3 weken dat het geleden is dat koko is geopereerd aan gescheurde kruisbanden en ze loopt weer als een kievit. . De rekening was niet mis maar daarvoor heb ik wel een hondje terug die geen pijn meer heeft! Op 1 foto staatsloterij met haar vriendje Gizmo 🐾 🐾 💕. . Love my doggies
Toon alle reviews