4.6
293 reviews
Alfons Knegt in de afgelopen week
Ik vind het een hele fijne kliniek. Ik rij niet voor niks 50 min groet Alfons en Jimmy
Lidia Smid-Koning in de afgelopen week
Met alle katten tot nu toe bij hun geweest. De dierenartsen en assistenten zijn vriendelijk en helder. Ze overleggen met je en zijn helder over de stappen die ze gaan volgen. Ik vind het een fijne dierenarts om met mijn katten heen te gaan.
Karin Peters in de afgelopen week
Alle tijd, aandacht en kennis in huis.
hans Kruis in de afgelopen week
Grote ruimte, klantvriendelijk en behulpzaam, goede en meelevende dierenarts
Karl Kragt in de afgelopen week
Goede artsen en assistenten die oog hebben voor het dier en de baas. Er wordt altijd gekeken naar het dier.
John V.velzen in de afgelopen week
Super geholpen lief voor de dieren neemt ook de tijd om te onderzoeken lieve dokters
Annius Gaal 2 weken geleden
Een TOP team van dierenartsen en assistenten. Mijn vrouw Margriet komt hier al heel lang met onze katten. De medewerkers zijn heel lief voor het dier en begeleiden de eigenaar ook uitstekend!!
Cyril Sebek 4 weken geleden
Zeer goede beoordeling, vanaf het moment dat ik binnenstapte tot ik weer naar buiten ging. Receptie vriendelijk, voldoende plaats voor cliënten met dier. Dierenarts heeft huisdier grondig onderzocht. Voor er een onderzoek (bloed ), zou plaatsvinden werden de kosten besproeken, maar ook het doel en naar wat er werd gezocht. Zou met 2 a 3 werkdagen zou ik telefonisch op de hoogte gesteld worden. Tot mijn verbazing werd ik op zaterdag door de dierenarts gebeld, gelukkig waren alle uitslagen goed. Deze dierenkliniek recommandeer ik zeer zeker. Maakt voor mij persoonlijk niet uit dat het 37 minuten rijden is met de auto.
Danielle Moes een maand geleden
Hele fijne dierenkliniek. Voel me er altijd serieus genomen en nemen de tijd om alles uit te leggen. Ze gaan super goed met onze honden om en helaas al meerdere operaties aan de knieën van onze hond moeten laten uitvoeren, echter wel naar volle tevredenheid. Goede nazorg ook!
Desirée Rooks 2 maanden geleden
Superlieve en kundige dierenarts met verstand van ratten. Beste dierenarts in het noorden voor ratten. Echt een aanrader!
Karin ... 2 maanden geleden
Vriendelijk en zeer kundig en zeer transparant in alles wat ze doen en bovenal de dieren staan op nummer 1 top praktijk
Gerrie Boers 2 maanden geleden
Het ging prima maar kom er liever niet maar ja als er wat met je hond aan de hand is moet je wel
Henriette Snoeijenbos 2 maanden geleden
En dierenarts met een hart voor dieren en hun baasje.
Directeur Bakker 3 maanden geleden
De reden om hier te zijn was erg verdrietig, hoe je opgevangen en behandeld wordt is meer dan uitstekend. Ook in het weekend.
Yvonne ylona 4 maanden geleden
Ik kom uit Amersfoort, gebeld over het probleem met onze hond Sam, bultje achter in de keel. Sam kon snel geholpen worden. Dierenarts neemt alle tijd en aandacht wat betreft vraag en antwoord. Tussentijds op de hoogte gebracht of operatie überhaupt haalbaar was. Ik ben enorm tevreden!!!! Nogmaals dank voor deze fijne hulp🤗👍👍Sam is weer als vanouds 😊
Miranda 5 maanden geleden
Tobias van der Vlerk is een erg kundige en sympathieke dierenarts. Bij deze kliniek draait het nog echt om het dier. Onze jonge hond moest een ingrijpende operatie ondergaan en we zagen er ontzettend tegenop. Maar we lieten haar met gerust hart achter bij Tobias, zowel de zorg als de nazorg was uitstekend! Een aanrader als u twijfelt over een operatie van uw dier.
Toon alle reviews