4.6
331 reviews
Daimy Jansen 2 weken geleden
Fantastische kliniek, dieren van klein tot groot zijn er welkom. Wordt gepast gehandeld bij minder leuke momenten. Bedankt voor jullie goede service!
Wanda Maria Roszak een maand geleden
Ik raad de behandeling van onze geliefde dieren aan iedereen aan, aan deze paar artsen! grote kennis als arts, genezen, advies geven, begeleiding etc ...... Mr. dr. Marc Imholz, de eigenaar en een geweldige dokter in zijn vakgebied, en als persoon zeer toegankelijk voor iedereen, mensen, kun je over alles praten, en ik voel dat ik thuis ben, als mens heeft een arts geen hoge dunk van zichzelf, heeft veel empathie, en dit is erg belangrijk op het werk waar je vecht voor de gezondheid en het leven van dieren. Met vriendelijke groet, geeft meer dan 5 sterren.!!!
S H een maand geleden
Jaren geleden voor het eerst bij Sterkliniek geweest voor mijn kat. Inmiddels zijn wij hier voor onze twee katten en nu voor het eerst met onze hondje geweest. Wij vinden Sterkliniek heel vriendelijk, professioneel en ze hebben een hele goede service. Wij zijn voor de vaccinatie en gezondheidscheck van onze pup ook bij een andere dierenarts geweest maar wij zijn terug bij Sterkliniek omdat wij de professionaliteit, service en vriendelijkheid hier veel beter vinden. Liefs van twee hele tevreden klanten en 3 beestjes.
Tjitske Wiersma een jaar geleden
Zag fotogalerij van veel dierenartsen..maar op afspraak Woensdag weer een ritje voor kit en kat. Weet het is een uitstekende kliniek.. En niet ver.
Toon alle reviews