4.5
39 reviews
Annie Foekens in de afgelopen week
Lodewijk was bijna 11 jaar de dierenarts van mijn lieve hondje Shalise helaas hebben we haar in moeten laten slapen Shalise was een hondje wat altijd ziekelijk was Lodewijk heeft haar al die jaren behandeld en konden we altijd bij hem terecht en op zijn kundigheid vertrouwen daardoor hebben we nog zo lang Shalise hebben mogen genieten. Ik ben hem daar heel dankbaar voor nogmaals Lodewijk bedankt
Rob Dumont in de afgelopen week
Supergoede dierenartsenpraktijk!
Caroline Maarleveld 2 maanden geleden
Dit is zo'n goede, fijne dierenkliniek, met een topteam dat méér dan vijf sterren verdient! Zeer kundig, lief, kalm, professioneel, ervaren, maar vooral: erg meelevend! Een team dat hun beroep ziet als een roeping. Als onze lieve kat Boris met spoed medische hulp nodig had, konden we altijd meteen terecht, hoe druk het ook was. Helaas hebben we Boris, bijna 16 jaar oud, moeten laten inslapen, maar wat heeft Lodewijk dat respectvol gedaan. Ook Manon heeft ons bijzonder goed bijgestaan. Mochten we ooit weer een huisdier krijgen, dan komen we hier zéker terug! Héél erg bedankt voor jullie uitstekende zorg én nazorg! Familie Maarleveld.
Esther Imanse 10 maanden geleden
Zeer blij met Lodewijk. Erg kundig en prettig in de omgang. Voor mij geen andere dierenarts meer..
Sabine Hendriks een jaar geleden
Super kliniek Voor al onze dieren altijd de juiste zorg en adviezen 👍👍
domenica van thiel een jaar geleden
kundig, bevlogen, betrokken dierenarts.Altijd klaar staan als de situatie kritiek blijkt te zijn. we kunnen ons geen betere dierenarts wensen. Lodewijk dank je
konijnencentrum Famke in de afgelopen week
Alle lof voor deze kliniek. Met welk dier ik ook kom, hamster, hond, kat, kip of konijn, ik kan hier altijd terecht voor een deskundig advies. Er wordt heel veel moeite gedaan om me altijd te kunnen helpen, de assistentes proberen dat altijd zorgvuldig in te plannen en hoe druk het ook is, Lodewijk Kamps heeft altijd tijd om mij uitgebreid uitleg te geven over wat mijn dier mankeert. Hij onderzoekt alles zorgvuldig en heeft mijns inziens verstand van ieder dier waar ik mee kom. En met name van mijn konijnen. Er is geen andere arts waar ik zoveel vertrouwen in heb.
Annemiek cornelissen in de afgelopen week
Wat een fijne kliniek is dit. Lieve en kundige assistentes en betrouwbare en eerlijke dierenartsen, kundig en lief voor mens en dier. Dierenarts Lodewijk Kamps is al jarenlang mijn vaste dierenarts en ik kan altijd op hem bouwen. Eerst zat hij in Hillegom en ik ben met hem mee verhuisd naar Hoofddorp. Vorige week is onze pup van ruim vier maanden hier door een orthopeed geopereerd en ze doet het fantastisch.
Crashendj . 4 maanden geleden
Super blij met deze dierenkliniek, Een professional team met veel ervaring. Namens mij en mijn dieren onwijs bedankt voor jullie goede zorg.
Crashendj 5 maanden geleden
Super blij met deze dierenkliniek, Een professional team met veel ervaring. Namens mij en mijn dieren onwijs bedankt voor jullie goede zorg.
Margriet Jacques 5 maanden geleden
Na 2 operaties en heel veel liefde en goede zorg heb ik met veel verdriet afscheid moeten nemen van mijn jonge kat Jean. Een betere en liefdevolle zorg voor kat en baasje had ik niet kunnen wensen. Dank, dank dank. Jullie zijn toppers
René en Vesna Groenewoud 6 maanden geleden
Gisteravond helaas ons hondje Sam door een botsing met een paal helemaal van de kaart, hij had helemaal geen reflexen meer. Noodnummer van dierenarts gebeld en we mochten, ondanks dat dit niet onze vaste dierenarts was, die een noodnummer in Amsterdam heeft,, meteen komen met ons hondje. Meteen super fijn geholpen, eerlijk.. en liefdevol. Ons mannetje moest een nachtje ter observatie mee, maar was vanochtend alweer thuis met de nodige medicatie en een goed vooruitzicht. Goede nazorg, arts vraagt om even te laten weten hoe het van de week met hem is. Wij zijn om en gaan met onze beide hondjes over naar deze Sterkliniek in Hoofddorp. Meneer Lodewijk, super bedankt voor u behandeling en goede zorg, hierdoor leeft onze Sam nu nog.
Randy Boer 6 maanden geleden
Beste dierenarts ooit niet goedkoopste maar staan 24/7 klaar voor elk dier, ja erg triest als je een dier verliest maar om dierenarts dan naar beneden te halen zegt meer over het baasje als de dierenarts. Lodewijk en team hartelijk dank voor jullie zorgen voor onze honden afgelopen 15 jaar en vele zullen volgen. Groet Randy
P. Vermaas 6 maanden geleden
Waar de 1-sterren reviews vandaan komen hier begrijp ik niet. Niet alleen de assistenten, maar ook de dierenartsen bij deze dierenkliniek zijn een team met een hart. Een professional team bovendien, met veel ervaring en met zorg voor dieren en zonder oog te verliezen voor de baasjes (niet onbelangrijk!)
Toon alle reviews