4.4
135 reviews
Diane de Jong in de afgelopen week
Prima ziekenhuis. Vriendelijk personeel. Duidelijk advies. Ben er heel goed geholpen. Met allebei de hondjes.
anne-marie richie een week geleden
Een goede kliniek. Wel wat prijzig maar zeer goede zorg. En vriendelijk. Alleen jammer dat je verder weg moet met spoed in de nachten en weekenden.
Sandra Husslage in de afgelopen week
Zeer deskundige artsen en ondersteunend personeel. Lief en respectvol voor mijn huisdier. Men denkt mee. Legt diverse mogelijkheden voor behandeling goed uit. Zeer tevreden met deze dierenartsenpraktijk.
Jikke van der Grind in de afgelopen week
AniCura Dierenziekenhuis Breda is een erg fijne en klantvriendelijke dierenkliniek. De dierenarts denkt met je mee en zet je huisdier op de eerste plek. Dit waardeer ik zeer! Met speciale dank aan Dierenarts Monique, Woppy is jou erg dankbaar ☺️
tina vergouwen in de afgelopen week
Lieve artsen voor mijn hondjes. Ze denken met je mee kom nu al zo'n 20 jaar hier. Er is wel wat veranderd en hier en daar wat verhuisd naam veranderd. Maar de artsen en de zorg niet.
Maria Rdam in de afgelopen week
Top service. Relaxte sfeer. Goede en professionele hulp voor m’n raskat. En nog een cadeautje ook voor dierendag! Hoe tof is dat!
Madelinde de Wildt in de afgelopen week
we zijn al eerder bij Anicura Breda geweest maar de locatie "Asselbergsstraat" vinden wij echt het best. Het is een zeer klant-en diervriendelijk team en met name arts An (van Belgische afkomst) is zeer kundig maar ook heel empathisch naar dieren toe. Een combinatie die je helaas niet altijd tegenkomt bij een dierenarts. Je kan duidelijk zien dat ze van haar passie haar werk gemaakt heeft.
Maaike van der List in de afgelopen week
Fijne dierenartsen praktijk. De mannelijke dierenarts met een Vlaams accent is altijd erg lief voor mijn kat en geeft haar snoepjes. Want de snoepjes op de balie zijn alleen voor honden. Verder wel wat prijzig. Maar de medewerkers zijn erg aardig.
sab ri na in de afgelopen week
Zo’n fijne dierenkliniek heb ik nog niet eerder meegemaakt. De aparte ingang voor katten en honden maken echt het verschil voor mijn kat. Ze is nog nooit zo rustig geweest tijdens een bezoek aan de dierenarts. Het personeel neemt echt de tijd om je te helpen en alle vragen te beantwoorden. Prijs-kwaliteit echt in verhouding! Ben enorm blij met AniCura Breda.
Marjolein Otte-van Doornik in de afgelopen week
Alle lof voor de dierenarts en medewerkers van Anicura die ons zondag 23 juli hebben opgevangen en het afscheid van onze Friese Stabij Boris vergemakkelijkt hebben door hun liefdevolle zorg en aandacht. Flip en Marjolein Otte Ouddorp
Carla Van Mechelen in de afgelopen week
Ik ga naar dierenarts Schellekens in Breda woon zelf inmiddels al 22 jaar in Tilburg maar kom nogsteeds voor de meeste dingen in Breda . Gewoon een vertrouwde dierenarts die ik alleen de operatie laat doen. Als het nodig is. Voor kleine dingen zoals nagels knippen bij mij Zwarte hond ga ik wel in Tilburg
Tina Vergouwen een maand geleden
Super dierenartsen en assistenten. Altijd behulpzaam met vragen. Prijzen redelijk. En alles goedverzorgd en netjes. Wij waren daar voor spoedkeizersnede
Claudia Van dongen een maand geleden
Naar deze kliniek gegaan voor een second opinion, zeer tevreden over de gang van zaken. En zeker ook over het omgaan met mijn erg bange hond(Yoda). Vanaf nu onze kliniek en onze arts!
Ivar Hamers in de afgelopen week
Gloednieuwe praktijk ligt nog wel aan een donker en wat afgelegen weg, maar daar zal zeer waarschijnlijk snel verandering in komen. Net zoals op de oude lokatie, worden we hier altijd goed geholpen en zijn de mensen erg vriendelijk. Uiteraard gaat alle aandacht naar de huisdieren, en onze hond voelt zich er altijd wel op haar gemak. Er wordt de tijd genomen om eventuele vragen te beantwoorden, of om advies te geven. Er is ook een professionele honden-therapeut aanwezig, die goed advies kan geven
Patricia Van Dun in de afgelopen week
Er wordt met veel liefde gezorgd voor mijn katten bij AniCura. Toen 1 van de katten zo ziek was dat het hem fataal zou kunnen worden, kregen ze het voor elkaar om met de juiste zorg en aandacht de kat er weer bovenop te krijgen. Bedankt en ga zo door.
Brigitte de Blaey in de afgelopen week
Een van mijn ragdolls (14 jaar) was s’avonds laat ongelukkig gevallen, mijn oude dierenarts was niet te bereiken, spoednummer Anicura gebeld, ondanks dat ik nog geen klant was, zijn we meteen fantastisch geholpen! De volgende dag is hij meteen geopereerd, kniebandje geplaatst..inmiddels is hij gelukkig weer helemaal de oude! Deze kliniek is echt een aanrader! Veel kennis en kundige mensen in huis! Inmiddels natuurlijk al mijn ragdolls hier ingeschreven!
Petra Zonneveld in de afgelopen week
Onze labradoodle is gisteren gesteriliseerd. Ze was heel erg nerveus. De medewerkers waren zo lief voor haar en deden er alles aan om het voor haar zo comfortabel mogelijk te maken. Daarnaast werd ik als baasje steeds op de hoogte gehouden. Ik vind AniCura een heel fijn en professioneel dierenziekenhuis.
EJ Pol een week geleden
Men staat je bij als je afscheid moet nemen van je trouwen vriend,maar ook als je de volgende dag met een pup er moet zijn voor zijn injecties en onze Rottweiler zijn jaarlijkse spuitje krijgt.
Ilona Kleiren in de afgelopen week
Zeer tevreden over deze dierenartsen! Goede, duidelijke en gespecialiseerde hulp. Zeer vakkundig personeel. Lief en betrokken.
Ellen Krijgsman in de afgelopen week
Online afspraak maken lukte me niet, maar toen ik belde naar UNICURA was er ruimte voor een snelle afspraak. Ik kon zelf kiezen welke locatie. Mijn huisdier was erg ziek.
Corina van Overveld in de afgelopen week
Ik heb al sinds 2004 katten die altijd geweldig zijn behandeld door deze dierenkliniek. Ooit ben ik veranderd ivm verhuizen en was ik naar een ander gegaan Door niet op tijd ingrijpen bij schildklierproblemen stierf mijn 14 jarige poes aan een hartstilstand. Ik blijf nu met een schuldgevoel zitten omdat haar 2 zussen met hetzelfde probleem 18 jaar zijn geworden Ik zal dan ook nooit meer van dierenarts veranderen want AniCura is de beste.
Stefan Wildhagen in de afgelopen week
Geen gebruik gemaakt van deze dierenarts maar het ziet er goed en verzorgd uit.
Wim-Peter van Oekel in de afgelopen week
Hele lieve betrokken mensen. Echt klasse!!! Moest mijn hond Teun na 18 jaar helaas in laten slapen maar super goed opgevangen. Ondanks het verdriet een goed gevoel over gehouden.
Maak hetinbrabant in de afgelopen week
Iedereen was van het begin tot het einde zo lief, vriendelijk en medelevend bij het inslapen van onze poes Minoes. Ze namen echt alle tijd voor ons. Zo fijn. En we kregen thuis een hele lieve kaart van het team. Dat doet je zo goed. Van ons krijgen ze een dikke 10👍
Ignis Writing in de afgelopen week
Zelf altijd heel vriendelijk behandeld met veel aandacht voor mij en mijn ratjes. Laatst ook een gesprek met management gehad over iets wat er was gebeurd, en daar ook heel goed en fijn behandeld. Al met al goede dierenarts
SDM in de afgelopen week
Hele fijne mensen! Gingen netjes en lief om met mn hond Skip (en mij), merkte ook dat Skip het zelf zeker niet erg vond! Fijne plek!
Joachim in de afgelopen week
´◔‿ゝ◔`)━☞ Nieuwe locatie, ziet er fantastisch uit....! Wat een mooi pand, met hetzelfde geweldige team achter de balie en dat de dieren behandelt 🙏🙌
Frans hogerbrug een maand geleden
De plaats voor dieren die gezondheidszorg nodig hebben
Margriet Van Weeghel een maand geleden
Al heel lang kom ik met mijn dieren bij anicura(taxandria) en vindt hun heel begaan en deskundig.
bianca koenen 5 maanden geleden
Mijn Labrador Xento(Sento) van bijna 2 jaar komt al vanaf puppy bij hun. Ze zijn vriendelijk , meegaand en hebben het beste met hem voor dus In mijn ogen is er geen betere dierenartsenpraktijk voor me maatje.
Ton Singerling 7 maanden geleden
Charly is fantastisch en adequaat geholpen véél zorg en liefde van jullie teamgekregen.Ook heel goede informatie gehad en we waren 24 uur op de hoogte van zijn situatie.Zelfs s.avonds laat nog belletje gehad. Het gaat weer beter met hem en zoals je schreef Caroline.hopen we dat zijn.hoog emotioneel gedrag ook wat naar beneden Alle medewerkers heel heel hartelijk bedankt .we hebben onze Charly weer gezond terug .Pootje voor jullie allemaal. En groetjes van Ton en Yvonne Singerling.
Sandra Zwegers in de afgelopen week
Paar weken geleden met mijn hond spike op de spoeddienst geweest,omdat ik was geweigerd 2x bij dierendokters,anicura is top en goede dierenartsen heb spike ook direct over laten schrijven.
Een Google-gebruiker 2 weken geleden
Paar weken geleden met mijn hond spike op de spoeddienst geweest,omdat ik was geweigerd 2x bij dierendokters,anicura is top en goede dierenartsen heb spike ook direct over laten schrijven.
P. Vermaas 3 maanden geleden
De dierenartsen hier kunnen hier heel veel. De naam Dierenziekenhuis is op zijn plaats, maar ook wanneer het niet verder lukt verwijzen ze door en daarmee tonen ze professioneel inzicht (heel belangrijk!). Dank voor alle goede zorgen en aandacht voor de beestjes en ga zo door team! Als ik nog eens in breda ben en problemen heb wee tik jullie te vinden natuurlijk!
Een Google-gebruiker 6 maanden geleden
De dierenartsen hier kunnen hier heel veel. De naam Dierenziekenhuis is op zijn plaats, maar ook wanneer het niet verder lukt verwijzen ze door en daarmee tonen ze professioneel inzicht (heel belangrijk!). Dank voor alle goede zorgen en aandacht voor de beestjes en ga zo door team! Als ik nog eens in breda ben en problemen heb wee tik jullie te vinden natuurlijk!
H. North 3 maanden geleden
Mijn review over deze kliniek is hetzelfde als mijn behandeling door de dierenartsen: zeer kort, zeer vriendelijk en 5/5 in waardering van klant-dierenarts relatie. Heel veel dank, namens de hond die snel hulp nodig had.
Een Google-gebruiker 6 maanden geleden
Mijn review over deze kliniek is hetzelfde als mijn behandeling door de dierenartsen: zeer kort, zeer vriendelijk en 5/5 in waardering van klant-dierenarts relatie. Heel veel dank, namens de hond die snel hulp nodig had.
Johannes Beenhakker 3 maanden geleden
Ik ben op meerdere locaties langsgeweest van AniCura Dierenziekenhuis Breda locatie de Bouverije is hun hoofdlocatie. Ook hier zeer vriendelijk en snel geholpen met grote zorg en aandacht voor mijn dier. Net wat aan de duurdere kant, maar daar tegenover stond echt goede zorg voor de dieren- niet alleen bij mijn situatie zag ik dat maar ook de klanten die voor mij aan de beurt waren in de wachtkamer. veel dank voor jullie goede inzet en snelle, geruststellende hulp met een paniekerig dier.
Een Google-gebruiker 6 maanden geleden
Ik ben op meerdere locaties langsgeweest van AniCura Dierenziekenhuis Breda locatie de Bouverije is hun hoofdlocatie. Ook hier zeer vriendelijk en snel geholpen met grote zorg en aandacht voor mijn dier. Net wat aan de duurdere kant, maar daar tegenover stond echt goede zorg voor de dieren- niet alleen bij mijn situatie zag ik dat maar ook de klanten die voor mij aan de beurt waren in de wachtkamer. veel dank voor jullie goede inzet en snelle, geruststellende hulp met een paniekerig dier.
justA Chink 5 maanden geleden
Ik heb chinchillas. Zeldzame exotische dieren. Meeste dierenartsen weten er geen raad mee. Mijn vrouwtje was aan het bevallen van 1 jonkie. Lukte niet en er waren problemen. De knaagdieren specialist hier heb moeder en jonkie gered. Moeder leeft en is gezond en jonkie leeft en is gezond. Ben deze mensen hier eeuwig dankbaar. Zonder deze mensen had mijn chinchilla het niet overleefd. Super werk geleverd!
mandy munoz 3 maanden geleden
anita van bommel 10 maanden geleden
Anita, Ik wil het team van de Bouverije hartelijk bedanken voor de goede zorgen van Hunter. Met name Ferdi en Carolien en de Assistentes, die hem behandeld hebben.
Coby van de Klundert 2 jaar geleden
Ik ben al heel wat jaren klant bij deze kliniek. Ik kom er nu iets minder vaak omdat ik niet zoveel huisdieren meer heb. Wanneer je huisdier iets mankeert wordt deze grondig onderzocht en er wordt goed geluisterd naar wat de klachten zijn die jij geconstateerd hebt. Men neemt ook de tijd hiervoor. Ook niet onbelangrijk, je bent hier geen nummer. Kort geleden mijn oude hond in laten slapen en ook hier was de begeleiding super. Ik kon op mijn gemak afscheid nemen in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte. Kortom een hele goede praktijk.
kkk VVV 2 jaar geleden
Toon alle reviews