4.8
299 reviews
Jhonathan Abadie in de afgelopen week
Meer dan prima dierenartspraktijk. Ziet er netjes, schoon en goed georganiseerd uit. De praktijk is erg goed bereikbaar en ze beschikken over een eigen parkeerplaats. Daarnaast zijn ze telefonisch altijd bereikbaar en ben ik altijd voorzien van goede en duidelijke informatie. Ik weet niet precies hoe ze in prijs zijn vergeleken met andere dierartsen, maar is voor mij persoonlijk van minder belang. Ik ben nooit geschrokken van het kostenplaatje en daarnaast ben ik gewoon zeer te spreken over de service. Als je het mij vraagt een echte aanrader.
Toan van der Bolt in de afgelopen week
Fijn en zeer vriendelijk geholpen. Alleen de consultprijs (€110 excl. medicijnen) was ondanks dat je het voor je hondje over hebt een absoluut schrikmoment.
Sabina Lousberg in de afgelopen week
Waar zal ik beginnen, ontzettend vriendelijk allemaal! Zeer fijne dierenarts, Chantal. Ze neemt alle tijd voor je en is duidelijk. Praktijk is mooi, schoon en ze kunnen alles zoals echo maken etc. Wij hebben onze nieuwe dierenartspraktijk hier zeker gevonden. En dan valt er vandaag ook nog een kaartje in de bus om ons te condoleren met het verlies van onze hond. Super attent, kleine moeite maar een groot gebaar! Wil je goede zorg voor je huisdier ga dan vooral naar hier.
Janneke Flink in de afgelopen week
Wat een fijne betrokken club mensen! Of je nu met iets kleins op een onmogelijk tijdstip wilt langskomen of dat je kat moet inslapen, of als je hond een een egel (bleek gelukkig ‘slechts’ een rat te zijn, heeft opgegeten, ze staan klaar en helpen waar ze kunnen. Zeer professioneel en weten van aanpakken. Zeer aan te bevelen.
kelly van der togt in de afgelopen week
Mn deze knappe kerel weer naar de dierenarts. Andere artsen vinden het lastig hem te prikken (hij doet dan erg boos) maar bij deze arts weten ze hem altijd goed af te leiden zodat hij makkelijker te prikken is. Ook niet bang en heel duidelijk. Erg fijne praktijk!
Cw Hoeder 2 weken geleden
Keurige dierenkliniek. Zowel aan de receptie als door de artsen uiterst vriendelijk en professioneel geholpen
Monique Ijzerman 2 weken geleden
Ondanks dat ik geen klant ben prima geholpen door chantal en medewerkers
Charlotte Jansen van Rosendaal een maand geleden
Super goed geholpen! Heb op zondagmorgen om 7:30 gebeld en kreeg direct iemand aan de lijn die mij super lief te woord heeft gestaan! De dierenarts belde om 8 uur terug en kom om 9 uur al terecht. Antonio is gelukkig weer goed op de been ☺️
Edwin B een maand geleden
Zeer mooie praktijk. Je wordt hier snel en goed geholpen. Beestje wordt gerust gesteld voor het onderzoek.
Petra Van Ammers 2 maanden geleden
Vriendelijke mensen achter de balie als je binnen komt en hele Vriendelijke dierenartsen ze weten wat ze doen ook tijde s een moeilijke laatste gesprek weten ze precies wat ze moeten doen zo dat je met een goed gevoel naar huis gaat. En na die tijd krijg je een lief kaartje om sterkte te wensen. Echt een top team daar .
Rie De fouw in de afgelopen week
Heel goed.👍👍
Mike Dijkdrent een week geleden
Prettig geholpen, voor second opinion. Ga hier volgende keer direct naar toe.
ingrid Zwemer 3 maanden geleden
Hele fijne dierenartspraktijk met veel medeleven. Ze nemen uitgebreid de tijd voor jou en je huisdier en zijn goed te bereiken. Was n grote steun voor ons. Zelfs na t onvermijdelijke inslapen van ons konijn kregen we n kaartje met medeleven. Dit is door ons als zeer fijn ervaren. Ik zou deze praktijk zeker aanbevelen.
Een Google-gebruiker 5 maanden geleden
Wat een geweldige dieren kliniek, mijn lieve katjes worden daar altijd goed verzorgd
Rieka Kyra een jaar geleden
Goed verzorgd
Toon alle reviews