4.8
226 reviews
Annet Helweg in de afgelopen week
Super opgevangen. Heel meegaand. Daar wordt je goed opgevangen. Ze begrijpen je zorgen om je huisdier
Bouke Linssen een week geleden
Hier werken vakmensen met goed hart voor dieren.
Wouter Groen 2 weken geleden
Fantastisch geholpen. Onze puppy vond het zelfs leuk! Supper vriendelijk, duidelijk en snel. Later nog terug gebeld of alles goed ging. Ook toen nam de arts de tijd voor het beantwoorden van vragen.
Jeanet Mooijenkind 2 weken geleden
Mooie kliniek, lieve en behulpzame mensen. 🤗
Cat Let 3 maanden geleden
Wij hebben ons meisje laten opereren aan haar oog door dr. Sanchez. De operatie ging zeer voorspoedig maar helaas traden er in het weekend problemen op door het dragen van de kap. Ik wist niet dat dit überhaupt kon. Wat ik niet wist is dat de kliniek in het weekend geen behandelingen kan uitvoeren of spoed kan opvangen. Zij hebben dan simpelweg de capaciteit niet. Zij hebben een spoedarts maar deze is er alleen om door te verwijzen. Daarom werd ik doorverwezen naar De Uithof als ik het niet vertrouwde. Dat vond ik echt niet fijn! Weer een andere kliniek en andere dokters. Dit had ik me vantevoren niet beseft. Na het weekend konden wij op maandag meteen terecht. Er was al contact geweest tussen de spoedarts en het team. Wij werden opgevangen en er werd overlegd tussen 2 specialisten. Het contact tussen ons en de kliniek is in de week die volgde altijd vanaf hun kant geweest. Vinger aan de pols houdend en we waren altijd welkom. Het zit me wel dwars dat niemand mij kan uitleggen waarom mijn hond zo’n last van haar kap had dat ze bijna zou stikken. Er zou altijd een waarschuwing moeten komen bij het gebruik ervan vind ik. Nog nooit had ik hier ooit iets over gelezen of gehoord maar het is toch mogelijk. Het gaat nu heel goed met haar maar ik zou toch willen aanraden dat er altijd een waarschuwing bij de kap komt aan de eigenaars zodat zij dit goed monitoren.
RENE LANGEVOORT 4 maanden geleden
Dinsdag 28 Jan met onze Franse buldog geweest zeer goed ontvangen is aan neus en gehemelte geopereerd dit omdat hij te weinig lucht kreeg Dobby is 2 jaar oud is liefdevol behandeld prima nazorg uitvoerig uitleg over de medicatie Dag erna nog teruggebeld om te informeren hoe het met hem ging.. Sjappo!! O ja ook nog even de nagels geknipt hier worden de dieren zowat beter behandeld als de mensen in een ziekenhuis Kom beslist terug als dat nodig zou zijn en zal jullie overal aanbevelen. Deskundige specialisten en vriendelijk balie personeel.... O ja en de koffie is ook lekker Prima bereikbaar en gratis parkeerplaatsen Mvg Jackie en Rene uit Dronten.
Christiaan van der Pest 6 maanden geleden
Mijn franse bull dog laten opereren van 4 maanden oud, hele gecompliceerde breuk aan haar voorpoot maar super verlopen. Ze loopt weer als een malle, aardige specialisten en meiden achter de receptie. Zeker een aanrader. Mvg Christiaan Van Der pest
Toon alle reviews