4.6
243 reviews
Arnold K in de afgelopen week
Professionele club. Fijn dat de vertrouwde gezichten er nog steeds zijn na de overname door AniCura. Wat je zou verwachten door schaalvergroting gebeurt echter niet, de kosten gaan weldegelijk flink omhoog. Dat is jammer en maakt zulke goede zorg niet meer bereikbaar voor sommigen.
René Dekker in de afgelopen week
Nu 3 a 4 keer geweest, prima geholpen en modern en schone faciliteiten. Wat ook fijn is, dat er bijna altijd dezelfde dag nog plek is. Een aparte ingang voor honden en katten die kende ik nog niet.
Ralf Kras in de afgelopen week
Supergoede diagnoses en behandel planning. Onze hond is behoorlijk onstuimig maar daar wordt adequaat en met liefde mee omgegaan. Artsen komen doorlopend het gekozen traject met tips wat duidt op serieus meedenken.
Arnold K in de afgelopen week
Professionele club. Fijn dat de vertrouwde gezichten er nog steeds zijn na de overname door AniCura.
karin graat in de afgelopen week
Mooie praktijk! Zeer vriendelijke dierenarts. Erg fijn geholpen.
Mirella in de afgelopen week
Fijne dierenarts, ze zorgen zowel voor dier als mens
R M in de afgelopen week
Super vriendelijk,ziet er netjes en verzorgd uit, aardig en begripvol.en uiteraard professioneel zoals je mag verwachten.
MrGerard1954able in de afgelopen week
Slechts 3 x geweest, maar lijkt tot nu toe erg kundig en goed
Marko Taling in de afgelopen week
Zo weer klaar voor de zomer, prikkie en kennel hoest. Ik vind het een beetje eng maar mijn baas is er ook bij.
Annabelle Wijshoff in de afgelopen week
Ze geven de hond alle tijd en aandacht die deze nodig heeft
Astrid Boom-Duijster 2 weken geleden
Top praktijk, schoon vriendelijke mensen. Kundig! Ze kunnen wel rekenen. Maar goed alleen beste voor onze beestjes.
Diana Holst 2 weken geleden
Heel kundige dierenarts. Wij waren er voor een laparoscopische sterilisatie van ons hondje
Tineke Rutgers in de afgelopen week
Wat ben ik blij dat ik op 21 januari, bij jullie mocht komen en na 2 uur afscheid moest nemen van Saar. Wat hebben jullie, dierenarts en balie medewerkster dat liefdevol begeleid. Ben zo dankbaar hiervoor. Lieve groet, Tineke, Lester en Isa
Wilma Bakker 3 weken geleden
Zeer prettige dierenkliniek, gisteren Loesje in laten slapen en 6 maanden geleden Beer in laten slapen het is en blijft verdrietig maar houden van je huisdieren is ook optijd de juiste beslissing nemen. Gelukkig nemen ze hier alle tijd. Ik was gisteren bij binnenkomst heel verdrietig en de assistente liet me meteen door naar de behandelkamer heel vriendelijk.
Tineke Rutgers in de afgelopen week
Wat ben ik blij dat ik op 21 januari, bij jullie mocht komen en na 2 uur afscheid moest nemen van Saar. Wat hebben jullie, dierenarts en balie medewerkster dat liefdevol begeleid. Ben zo dankbaar hiervoor. Lieve groet, Tineke, Lester en Isa
Vun Cenzo in de afgelopen week
Top. Goed en snel geholpen door de sympathieke dierenartsen
Selda Tamer in de afgelopen week
Zeer behulpzaam, positief goede artsen. De kliniek is erg schoon, groot en mooi. ik adviseer
Johan Voorhaar in de afgelopen week
Mooie verzorgde kliniek met parkeergelegenheid op eigen terrein. Verzorgde onderzoek kamers. Liefde voor de dieren en geduldige duidelijke uitleg. Gewoon warm aanbevolen !
Aad Henneveld in de afgelopen week
Moest daar met een hond van een ander wat hechtingen verwijderen. Ze kenden de hond. Bijzonder vriendelijk personeel en arts. Ook mooie ruimtes.
Marja Lancel in de afgelopen week
Lieve dierenartsen met veel aandacht en zorg voor je lieve huisdier
Elisabeth Draijer in de afgelopen week
De afgelopen weken ben ik met mijn nieuwe hondje een paar keer langs de dierenkliniek moeten gaan voor o.a. Checks, advies en een spoedgeval voor het oogje van mijn pup. Elke keer werd ik zo goed geholpen aan de telefoon, warm ontvangen in de kliniek en fijn geadviseerd over de pup. Echt alleen maar fijne ervaringen. Persoonlijke aandacht staat voorop bij deze kliniek en de mensen die er werken hebben echt een hart voor de honden. Ik ben heel blij met de kliniek en kan het iedereen aanraden. Bedankt voor de goede zorgen !
Huib van Middelkoop in de afgelopen week
Zoals altijd een vriendelijk ontvangst met deskundige behandeling en advies van de dierenarts ! Niet goedkoop maar goede zorg is dat waard !
Cindy Bouwer in de afgelopen week
Zeer lieve begeleiding van de dierenarts toen we onze poes helaas in moesten laten slapen.
Wilma Bakker in de afgelopen week
Helaas heb ik afscheid moeten nemen van Beertje mijn lieve hond. 12 jaar blijf naar. Maar ik ben erg te spreken over hoe het ging. Het was Beertje zijn tijd hij ging snel en rustig. Iedereen van het team bedankt.
Madelon Rietdijk-Dorant in de afgelopen week
Een moderne praktijk met ruime eigen parkeergelegenheid. Kundige, zeer klantvriendelijke artsen en personeel. Altijd goede begeleiding en uitgebreide voorlichting. Een mooie duidelijke website met de mogelijkheid om online een afspraak te maken.
miriam veenendaal in de afgelopen week
Super geholpen. Bobbi had een teek tussen zijn nageltje van zijn voorpoot.
Lisette Rietti in de afgelopen week
Erg fijne dierenkliniek, vooral voor randheelkunde.
Edwin een maand geleden
Deskundige dierenartsen en vriendelijke staf.
Madelon Rietdijk-Dorant 2 weken geleden
Een moderne praktijk met ruime eigen parkeergelegenheid. Kundige, zeer klantvriendelijke artsen en personeel. Altijd goede begeleiding en voorlichting. Een mooie duidelijke website met de mogelijkheid om online een afspraak te maken.
Ronald de Groot 2 weken geleden
Aparte katteningang zodat de kat relaxed is als de dierenarts haar werk moet doen.
Ton Kramers 3 weken geleden
Goede, vriendelijke en doortastende dierenarts getroffen die onze poedel aan haar voetzool met glas opereerde. Ook de nazorg was prima👍
Desiré Mulder een week geleden
Kwamen met spoed binnen met een hondje dat door bloedverlies in shock was. Binnen 2 minuten was de assistente en de dierenarts erbij. Beide waren super lief voor hem en ons. Helaas hebben we wel het hondje moeten laten inslapen. Bedankt voor de goede zorgen
maryann schuijt 2 weken geleden
Fijne dierenarts vol begrip. Dank je wel voor het kaartje van pinky
Madelon Rietdijk-Dorant een maand geleden
Een moderne praktijk met ruime eigen parkeergelegenheid. Kundige, zeer klantvriendelijke artsen en personeel. Altijd goede begeleiding en voorlichting.
Annet Van Der Rijd 2 maanden geleden
Had op zondag een probleem met jonge kat die deed heel gek of er iets vastzat in zijn bekkie. Kon meteen komen. Gelukkig bleek het een tandje te zijn die hij ondertussen al verloren had in zijn reisbox. Dus assistent keek in zijn bekkie en zei dat is het geweest. Ik hoefde niet naar de dokter en kon gratis weer terug naar huis opgelucht en wel.
Marian Bredewoud 2 maanden geleden
Goed gehandeld en de oorzaak grondig en zorgvuldig aangepakt en mijn hondje zit weer goed in zijn vel en zoals hij hoort te zijn, actief en kijkt weer helder uit zijn oogjes.
Cees Boom 9 maanden geleden
Top dierenarts. Nog nooit problemen gehad. Staan altijd klaar voor onze dieren.
Bram Van der Borg 7 maanden geleden
Hele goede zorgen, en kennis
Toon alle reviews