4.7
86 reviews
Marc Bakker in de afgelopen week
Vakkundige mensen en altijd vriendelijk.
Robert Scholten in de afgelopen week
Super aardige mensen, op zondag met onze kitten geweest. Men nam duidelijk tijd om de kitten te controleren, bleek griep te zijn.
Daniela Schulz in de afgelopen week
Heel vriendelijk,kompetent en goede advies
Ray Dijkstra in de afgelopen week
Super vriendelijk personeel voor zowel het baasje als huisdier. Je kan altijd terecht met vragen en ze geven graag uitleg. Al met al een super goeie dierenarts.
benno berreboom in de afgelopen week
Snel geholpen met knippen van de nagels van onze hond, vriendelijk personeel en niet duur
Ilona 4 weken geleden
Super geholpen! Ik ben met mijn konijntje Johan langs geweest omdat hij niet meer wou eten. Zijn kiesje is getrokken en hij eet weer alles! Nu kan hij weer samen met zijn vriendinnetje genieten van het weer. Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de goede zorg!
Debora van Hoove koopman 4 weken geleden
Leuke dierenartsen en assistenten. Professioneel en altijd welkom daar.
Marleen van Katwijk 3 weken geleden
Vriendelijke kliniek. Was bezorgt om mijn hond die raar hoeste. Was al avond en ze waren bezig met een spoedgeval. Maar ben terug gebeld en mocht langs komen. Onderzocht op een relaxte manier. Prik gehad voor het geval hij een insect ingeslikt had. En ze wouden graag de volgende dag horen hoe het met hem ging. 👌
hannie jippes 4 maanden geleden
Adequate reactie op paniek van mij als baasje en geruststellende aanpak voor mijn hond. Operatie perfect geslaagd, duidelijke uitleg met foto van de ingreep. Helemaal blij met deze kliniek en aardige, kundige mensen!
Rudi Touw een jaar geleden
Deskundig personeel
Rudi Touw 12 maanden geleden
Deskundig personeel
Martha Hamminga 2 jaar geleden
Fijn dierenarts echtpaar, met hart voor dieren. Waarom geen 5 sterren? Helaas zijn ze ook wel prijzig al neem ik dat voor de geboden zorg en kennis voor lief
Toon alle reviews