4.6
214 reviews
Arjan Bos in de afgelopen week
Bijzonder behulpzaam en mee denkend. Niet iedere dierenarts ligt mij persoonlijk en ik heb zeker mijn voorkeur. Maar in het algemeen ben ik zeker blij met ze.
alicia jansen in de afgelopen week
Dierenarts van Wigge is echt een hele fijne en oprechte man! En de assistentes waren zo lief voor mijn hond. Als er iets is met je dier zou ik hier zeker heen gaan!
Miranda Koelemeijer in de afgelopen week
No nonsens dierenarts Karlo is mijn grote favoriet! Smeert je niks aan als het niet nodig is. Alle dierenarts assistenten superlief, vriendelijk en behulpzaam. Áltijd lief voor mijn honden! Ben meer dan 13 jaar een zéér tevreden klant. Enige giga minpunt is dat ook 't Leidse Land overgenomen is door Anicura en de prijzen enorm gestegen zijn. Het is dat ik ontzettend blij ben met Karlo en de assistenten maar anders was ik al weg geweest. De monopoliepositie van die 2 grote ketens hebben de prijzen zó verschrikkelijk omhoog gegooid dat menigeen het niet meer kan betalen. Hoop dat de politiek gaat ingrijpen.
Jeannette Boertien in de afgelopen week
Fantastische dierenartspraktijk! Vakkundig, oplossingsgericht en super vriendelijk!
Marcel Van Wieringen in de afgelopen week
Top dierenarts zeer mee levend en zeer vriendelijk is een aanrader voor de mensen die dieren bezitten
Ellis van Lith in de afgelopen week
Zo dankbaar voor alle steun en hulp.
Annemieke Niggebrugge in de afgelopen week
Door de geweldige hulp van dr. Wigge is het meest trieste en onvermijdelijke moment voor ons gezin toch dragelijk geworden. Door zijn vriendelijke, respectvolle en bijna plechtige opstelling bij ons thuis hebben wij op een waardige manier afscheid kunnen nemen van onze trouwe viervoeter.
ruvasc in de afgelopen week
Kundige dierenarts(en), wat wil je nog meer.
Tineke van rooy buitink in de afgelopen week
Super fijn dat we totaal onverwachts, en als klant zijnde van een andere dierenarts die geen dienst had , wij gisteravond laat bij jullie terecht konden. Het gaf ons rust om zo de nacht in te gaan. Bedankt.
Tammie Treur-Reep in de afgelopen week
Een praktijk met zeer deskundige mensen, die net even wat meer doen. Echt top!Ik zit al meer dan 20 jaar bij deze kliniek, ze zijn zeer deskundig en begaan met mens en dier. Ik woon niet meer in Leiden, ben 15 jaar geleden verhuist , maar blijf bij deze praktijk omdat ze gewoon weten wat ze doen
Theree Van Der Weijden een maand geleden
Heel goed opgevangen terwijl onze hond echt doodziek was direct geopereerd en weer heel snel de oude. Meer dan tevreden.
Laura een maand geleden
Kundig, vriendelijk, geduldig, goede prijs/kwaliteitverhouding en ruime openingstijden. Heel erg tevreden! En dank ook aan het team voor de fijne telefonische tips en zorg indien nodig bij ziekte 👍
Reina Kappert 2 weken geleden
Betrokken en deskundige zorg voor je huisdier. Nette prijzen. Aardige medewerkers.
Tammie Treur-Reep in de afgelopen week
Een praktijk met zeer deskundige mensen, die net even wat meer doen. Echt top!Ik zit al meer dan 20 jaar bij deze kliniek, ze zijn zeer deskundig en begaan met mens en dier. Ik woon niet meer in Leiden, ben 15 jaar geleden verhuist , maar blijf bij deze praktijk omdat ze gewoon weten wat ze doen
Jack Dits in de afgelopen week
Fijne dierenarts neemt de tijd voor je huisdier en beantwoord al je vragen Zeker aan te bevelen is niet de goedkoopste maar ben daar met een goed gevoel weer naar buiten gekomen
Mar10e in de afgelopen week
Wat een lieve dierenartsen en assistenten. Er wordt goed meegedacht, verstaan hun vak en zijn zeer lief voor de dieren.
Tammie Treur-Reep in de afgelopen week
Een praktijk met zeer deskundige mensen, die net even wat meer doen. Echt top!
frits boonstra in de afgelopen week
Hebben onze poes Minoe in laten slapen. Geweldig gesteund. Kregen nog een kaartje met medeleven van het gehele team. Erg lief en bedankt.
Ronald Van Wijk in de afgelopen week
Wordt altijd netjes geholpen ook als je er voor de laatste keer komt wat het minst prettig is voor je hond :( maar ook dan wordt er netjes en correct de tijd voor je hond en ons genomen.
Toos terpstra in de afgelopen week
Geweldige dierenarts(en), kom in beide vestigingen. Merenwijk en Leiderdorp.
Sandra vd Steen in de afgelopen week
Bij het Leidse land in de Merenwijk ben je een mens met een dier en geen nummer. Je diertjes worden liefdevol en kundig behandeld.
Sandra Honcoop een jaar geleden
Bij het Leidse land in de Merenwijk ben je een mens met een dier en geen nummer. Je diertjes worden liefdevol en kundig behandeld.
Dennis Morsch een maand geleden
Helaas onze kleine vriendin laten inslapen maar we kregen alle tijd en goede uitleg
AnkePoop van Houten een maand geleden
Fijne dierenarts; deskundig en heel lief voor de dieren (in ons geval hond en katten). Je kunt altijd snel terecht en wordt uitstekend geholpen. Ook prettig dat je online een afspraak kunt maken.
Werner Schwab 2 maanden geleden
Zeer goede kliniek die met zn tijd meegaat maar voor elk geliefd dier aandacht en deskundige verzorging biedt. Heb deze dierenarts dan ook aangehouden voor mijn lieve katten toen ik van Leiden naar Rijswijk verhuisde.
Anton Wiemer 3 maanden geleden
Aardige en in mijn ogen een bekwame dierenarts. Is niet echt goedkooop.
Paul 2 jaar geleden
Vriendelijke arts die ons heeft geholpen en realistisch overwegen wat we het beste konden doen voor onze vogel Stanley. En zeer netjes afgehandeld met betrekking tot het inslapen en een condoleance kaartje wat we hebben ontvangen. Dat stelden we zeer op prijs.
paul seinen een jaar geleden
Vriendelijke arts die ons heeft geholpen en realistisch overwegen wat we het beste konden doen voor onze vogel Stanley. En zeer netjes afgehandeld met betrekking tot het inslapen en een condoleance kaartje wat we hebben ontvangen. Dat stelden we zeer op prijs.
Marianne Kloos 2 jaar geleden
Wat een lieve, aardige dierenarts. Mijn kat voelde zich niet zo lekker en at slecht. Na een paar prikjes is hij er weer helemaal bovenop.👌 Gelukkig ook geen wachttijd.
Mark van Beek een week geleden
Geweest voor vaccinaties van onze twee honden. Prima en op tijd geholpen door een zeer ervaren dierenarts. Handig online afspraken maken voor een van de filialen in de buurt.
Anja Zandbergen 3 weken geleden
Een TOP dierenkliniek!! Altijd even lief en behulpzaam. Al meerdere keren onverwachte hulp nodig gehad en kan altijd direct terecht! Blij met goed advies!
Hettie Campfens in de afgelopen week
Fijne sfeer en helpen op juiste manier.
Eric Koelink een maand geleden
Super mensen vooral dierenarts Wigge hij is zo goed en lief voor onze hond Django geweest en heeft ons heel goed begeleid met de keuze om Django in te laten slapen na een langdurig ziektebeeld. We konden geen betere dierenarts en assistentes wensen, we kunnen onze dank voor deze praktijk niet genoeg in woorden uitbrengen.
Timothy Kleijn 4 maanden geleden
Ik had deze review een tijd geleden achtergelaten, maar zie nu dat ik het per ongeluk op de vestiging Leiderdorp had gezet. Alhoewel ik daar ook wel eens geweest ben was het vooral de kliniek in Leiden waar ik vaak ben geweest, en de review was dan ook vooral voor hun bedoeld. Dit is wat ik over ze te zeggen had, en daar sta ik nog steeds achter: Ikom hier al meer dan tien jaar. Vaak uiteraard op momenten dat het iets minder gaat met een dier. Ik ben altijd zeer respectvol behandeld door zowel de artsen zelf, als door al het andere personeel. Ze hebben duidelijk een hart voor de dieren (logisch, anders wordt je waarschijnlijk geen dierenarts), en ze kunnen zich inleven in hun klanten, en hun patiënten wanneer die een moeilijke tijd doormaken. Dat zijn de momenten die je uiteraard als eigenaar van een huisdier het meest bijblijven, maar ik ben ook vaak genoeg met goed nieuws weer naar buiten gegaan. Meestal was het dier binnen een paar dagen weer helemaal de oude. Al met al niks dan lof voor deze mensen.
Edward Koppe 7 maanden geleden
Ze hebben der best gedaan om onze hond te redden maar helaas we moesten haar laten slapenze was gewoon op het is nu 2 weken geleden maar we missen haar nog steeds en zal voorlopig zoblijven het is een kind eigenlijk alles maar de dierenarts heeft ze best gedaan wij gaan met de àndere hond ook heen eerdaags boven is de oude hond dana en er onder onze nieuwe nova die gelukkig een jaar lang leuk en hebben gespeelt met elkaar die kleine is erg leerzaam en speels
J Vermeulen 8 maanden geleden
Poes in laten slapen,kreeg nog een sterkte kaartje ondertekend door de gehele staf,zo lief😂,super dierenarts
Toon alle reviews