3.9
349 reviews
Sylvia Glasbergen 2 weken geleden
En dan moet je met je reactieve hond met een benchtrauma naar een onbekende dierenarts. Uiteraard eerst gemeld en heel goed opgepakt. Even buiten wachten tot de kust vrij was en achter de receptie langs naar de behandelkamer. Op de dag van de operatie ook de stress zoveel mogelijk kunnen beperken, bij het in slaap brengen mogen blijven en ze heeft niet in een bench wakker hoeven worden maar heel fijn in een behandelkamer. Oh ja en de operatie ook goed gegaan! Heel tevreden al moet ik er wel bij zeggen dat we heeeeeeel blij zijn dat ze verzekerd is ;-)
Michel Anthony 2 weken geleden
Midden in de nacht met onze makker Hinjo (kat) naar deze dierenkliniek geweest om hem met spoed te laten onderzoeken. We werden goed geholpen en er werd echt meegedacht over eventuele vervolgstappen voor het beestje. Vriendelijk en rustig personeel (dat is wel fijn als je zelf nogal overstuur bent). Helaas hebben we hem een dag later moeten laten inslapen. De kliniek constateerde al dat wat de kat had, hem weinig overlevingskans gaf. Ik wil de kliniek bedanken voor hun hulp, ondanks dat de prijs van het consult aardig hoog ligt, maar hier waren we vantevoren al via de telefoon over op de hoogte gebracht.
Philip vd A een week geleden
Afgelopen donderdag is onze hond erg goed en prettig geholpen bij Anicura in Rijswijk. Wij zijn geholpen door Boris, een dierenarts die zijn werk duidelijk serieus neemt en mij 100% het vertrouwen gaf dat onze hond is goede handen was. Ook de assistenten die hielpen bij de echo waren attent en zorgzaam voor onze hond. Het is inderdaad niet goedkoop bij elkaar, maar zeker niet duur. Ik las wat recensies van andere mensen die het erg duur vonden. Maar als je ziet wat voor apparatuur ze allemaal wel niet hebben en 24/7 open en bereikbaar. Dat kost allemaal geld! Bovendien wil ik liever voldoende betalen zodat zij bekwaam personeel kunnen hebben. Gelukkig hebben wij een huisdierenverzekering, dat raad ik meer mensen aan!
Peter Klein in de afgelopen week
Afgelopen weekend met twee honden geholpen op de spoed, werd heel goed opgevangen en duidelijk verteld wat er ging gebeuren. Daarbij werd ook een schatting van de kosten gemaakt, die uiteindelijk heel erg in de richting van de werkelijke kosten kwam en ik heb dat wel eens anders meegemaakt bij een andere dierenartsenpraktijk. Belangrijkste was dat de honden zeer goed behandeld zijn en ik ben dik tevreden over de verschillende artsen en hun collega's, die ons steeds vriendelijk te woord stonden en duidelijk waren wat er ging gebeuren en in de adviezen na afloop van de behandeling. AniCura in Rijswijk krijgt van mij een DIKKE 10!!!
Mike Retlenet een week geleden
Geweldige kliniek! Bobbie was heel slecht op het moment dat we haar binnen brachten. Nadat wij in de middag bij een andere kliniek zijn geweest, en naar huis gestuurd met een pilletje, zijn wij zeer serieus behandeld bij Anicura. Lieve mensen, meedenken goed analyseren en alles doornemen. Bobbie kwam als herboren na 2 nachten logeren thuis. Iedereen was gek op haar daar. Eigenlijk hebben we met een lach en veel voldoening de rekening betaald.
Mike Retlonet 6 maanden geleden
Geweldige kliniek! Bobbie was heel slecht op het moment dat we haar binnen brachten. Nadat wij in de middag bij een andere kliniek zijn geweest, en naar huis gestuurd met een pilletje, zijn wij zeer serieus behandeld bij Anicura. Lieve mensen, meedenken goed analyseren en alles doornemen. Bobbie kwam als herboren na 2 nachten logeren thuis. Iedereen was gek op haar daar. Eigenlijk hebben we met een lach en veel voldoening de rekening betaald.
Anja Van Tartwijk in de afgelopen week
Mijn kitten van nog geen 13 weken oud had stuifmeelkorrels van een lelie binnen gekregen. Wij konden binnen een paar uur terecht. Ze werd liefdevol opgevangen en behandeld. Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden hoe het met Scott ging. Gelukkig mocht hij een dag later weer mee naar huis en bleek hij veel geluk te hebben gehad. Vooral het persoonlijke contact/aandacht, de foto die ze de andere ochtend stuurde van Scott heeftons als baasjes ook goed gedaan. Een heel fijn team in Rijswijk.
Rosanne vellekoop in de afgelopen week
Wij moesten onze hond met spoed laten opereren omdat hij twee satéprikkers in z’n buik had. Van het begin tot het eind zijn wij super vriendelijk en liefdevol ontvangen door al het personeel. We werden continue op de hoogte gehouden over wat er komen ging, ook toen wij later zelf thuis waren en we Marley moesten achter laten. Zo kwamen we niet voor verrassingen te staan. Verder is het er schoon en netjes en heb je er alle vertrouwen in dat het goed komt met je diertje.
Brenda Deurloo in de afgelopen week
Mijn ongeneeselijke zieke hond. Diagnose: protein-loosing enteropathy met recidiverende pleurale effussie. Lizzy is ongeneeselijk ziek. In dieren kliniek Utrecht konden ze niks meer voor haar doen. Borstkast liep iedere keer vol met vocht waardoor lizzy het benauwd kreeg. Eiwit verlies waardoor Lizzy spierzwakte kreeg en niet meer kon lopen. Advies: in laten slapen. Hond was 1 jaar oud. Ook mijn eigen dieren arts had geen hoop meer voor Lizzy. Nick Beijerink de cardioloog werkt in Vught en in Rijswijk. Hij heeft een behandeling ingezet met internist Lisette van Duin. Na bijstellen medicatie en vitamine prepraraten geven herstelde Lizzy. Lizzy kon weer lopen. Dit geweldig team heeft Lizzy de leven gered door niet op te geven. Voeding aangepast. Veel eiwitten geven. Vochtverdrijvers ( diureticum) zodat Lizzy niet vol loopt. Haar chronisch darm ziekte is onder controle. Zij krijgt hiervoor prednison. Helaas levens lange medicatie. Het kan maanden goed gaan en dan ineens slecht. Ik mag altijd komen als het slecht gaat bij Nick. Wij zijn Lisette en Nick erg dankbaar. Onze Lizzy is 3 jaar oud. Lizzy is vrolijk. Ons blij eitje.
Astrid Bresser in de afgelopen week
Mijn Beagle Cleta kon gister begin van de avond gelukkig terecht ivm aanhoudende stuipen en hoge koorts. Ontvangst was kalm, rustgevend. Beleid werd ingezet op intoxicatie wat ik later kon plaatsen... paddestoelen. Cleta had al enorm gevochten tegen het gif en werd geweldig opgevangen en behandeld om snel alle gif af te voeren. 1 Nachtje kunnen blijven voor observatie. Ik werd op vaste tijden gebeld om mij te informeren en kreeg foto toegestuurd. Ik kon haar die ochtend weer ophalen. Informatie mee en kaartje en balletje voor Cleta mee. Wat een geweldige lokatie en medewerkers. Dankbaar voor!
Verona Janss een week geleden
Onze kat Kenai hebben we vandaag weer opgehaald na een spoedopname. We zijn heel erg blij met de mensen die hier werken, hij is onwijs goed geholpen. We kregen een leuk lief tasje mee met goede informatie, medicijnen en een klein speeltje. Je kon zien met alle drukte daar dat de dierenartsen en assistentes hard doorwerken om alle diertjes te helpen, heel mooi om te zien.
ingrid Zwemer 3 maanden geleden
Professionele dierenkliniek waar onze hond max heel liefdevol is verzorgd nadat hij onverwachts geopereerd moest worden. Fijne ontvangst, goede uitleg wat gedaan ging worden en duidelijke ontslaginformatie.
Denise 3 weken geleden
Mijn hondje Milo heb ik hier afgelopen woensdag moeten brengen omdat er gedacht werd aan een hernia. Milo werd opgenomen om pijnstillers via het infuus te krijgen. De dierenartsen en de dierenartsassistenten zijn super lief voor zowel baasje als dier. Als dingen onduidelijk waren was het nooit een probleem om nog is even te bellen wat er nu precies aan de hand is, ook als ik wilde weten hoe het met Milo ging mocht ik bellen en kreeg ik een update. Toen wij op bezoek kwamen hebben wij wel lang (1 uur) moeten wachten tot er een dierenarts bij ons kwam om te vertellen wat er met Milo aan de hand was, maar het was druk en daardoor had ik extra tijd om lekker met Milo te knuffelen. Vandaag mag Milo naar huis en ik kijk alleen maar positief terug op deze opname voor Milo. Bedankt voor jullie liefdevolle verzorging, fijne communicatie, begrip en medeleven!!
M F 2 maanden geleden
Ani cure Rijswijk, ik wil jullie danken voor de liefdevolle en zorgzame behandeling van onze kat Damon. Toen onze kat een slechte behandeling gehad had bij praktijk dierenkliniek Oosterheem, waar ik als baasje zelf half de behandeling moest doen en dat hij erna de katheter verkeerd aan  geleggen had, kon onze kat vol met medicijnen en water van drinken en spoelen nog steeds niet plassen, dit had Damon zijn dood geworden. Gelukkig, met dieren ambulance kon ik naar jullie  en dat was een enorm warm bad! Bij aankomst was al snel duidelijk dat de katheter verkeerd zat, na uren wachten maar met liefdevolle mensen die je te woord staan met antwoorden en praatje, mocht Damon midden in de nacht weer mee naar huis. Het voelde bij jullie vandaan direct als een oplossing, Damon plaste direct veel. Na weekje katheter hebben jullie hem ook weer met zorg de katheter verwijderd. 1000maal dank voor de goede zorgen! 🙏🏻💐❤ Met Damon gaat het enorm goed nu dankzij jullie! ❤🐈❤
Gerard Holleman 6 maanden geleden
Wij komen met onze hond Lizzy nu ruim 18 maanden bij deze kliniek bij specialist Niek Beijerink en Lisette Overduin zowel in Vugt als in Rijswijk altijd super goed geholpen. Vanaf het moment van aanmelden bij de receptie t/m de verzorging/behandeling van onze hond lizzy zijn wij zeer tevreden. Altijd de juiste zorg en duidelijke uitleg. Bij vragen telefonisch goed te bereiken ook in het weekend. Voor onze hond Lizzy die chronisch ziek is zijn wij zeer tevreden en dankbaar dat wij voor Lizzy een goed en betrouwbare kliniek hebben gevonden. Brenda en Gerard
m m een week geleden
Onze kat was plotseling erg ziek en moesten we hier in laten slapen. Ze zijn hier kundig en eerlijk. Ook de begeleiding bij het afscheid nemen was, ondanks de Corona toch een mooi, warm afscheid. En dan krijg je twee weken later zo'n lief kaartje in de bus..dat deed ons goed! Dankjulliewel!
Familie van den Beukel 3 weken geleden
Na jarenlang tobben met de luchtwegen van mijn geliefde kat, heb ik meerdere dierenartsen gehad die zich geen raad wisten met de casus. Uiteindelijk deden zij er ook niets meer mee, ofwel uitbehandeld. Uiteindelijk heb ik bij deze vakbekwame en empathische mensen aangeklopt. Alles werd uit de kast gehaald om de onderste steen boven te krijgen. Een breed scala aan onderzoeken wees voldoende uit om uiteindelijk een diagnose te krijgen waarnaar een beleid bepaald kon worden. Ik ben zeer tevreden over deze mensen die dag en nacht hun best doen.
Toon alle reviews