4.4
399 reviews
jessica nieland in de afgelopen week
Katten zijn goed nagekeken. De arts ging heel lief met ze om
Andre Ruis in de afgelopen week
Aan het HOPEN dat me MainCoon Enzo, de 4de dag dat ie ziek is vandaag naar morgen ook nog kan overbruggen, ziek,ziek,ziek is ie, morgen wordt ie met spoed geopereerd bij een TOP kliniek van Anicura in Bloemendaal. 😓🙏🙏🙏 de mensen van Anicura in Beverwijk(Büllerlaan) zijn engelen..zijn hebben zoveel voor ons beiden betekend vandaag!
Richard Krop in de afgelopen week
Was wel aardig aan de dure kant .... In Heemskerk zijn ze goedkoper. Maar wel goed voor de kat geweest en dat mag dan ook wel gezegd worden.
Yellow Ribben in de afgelopen week
Even de check up van de hondjes. Netjes gebeld, dat de afspraak later werd en gebeld met de uitslag. Goed geregeld.
asmodean26 in de afgelopen week
Fijne dierenarts met deskundig personeel. Helaas wel wat lastig qua parkeren. Je moet een beetje geluk hebben.
Prinses X in de afgelopen week
Onze kat had blaasontsteking. Een keurtje gehad. Na de tweede ontsteking, gelukkig weer de oude.👌
Qwen een week geleden
Kundig en vriendelijk. Vind elke dierenarts prijzig, dus ik zeg altijd; vergelijk. Maar voor mijn huisdieren al jaren een prima adres! Hond en katten mogen vrij rond lopen tijdens consult. En honden en katten worden gescheiden in de wachtruimte.
Corrie Weij in de afgelopen week
Eindelijk een dierenarts die diabetes bij een kat begrijpt. Ook kijken ze niet alleen naar het commerciële plaatje maar gaat het om het welzijn van de kat. Een verademing na diverse andere dierenartsen.
Monique agterberg in de afgelopen week
Een warm welkom. Ik moest mijn katje naar zijn laatste rustplaats begeleidden. Maar wat een liefdevolle ontmoeting met dierenarts. Ze nam echt de tijd. En vertelde dan ook dat dit de juiste beslissing was.
Gino Pavesi 2 maanden geleden
Fijne dierenarts. Lief voor de hond en leggen alles goed uit.
Anya Fee in de afgelopen week
Op zich een goede praktijk met goede dierenartsen, maar neem wel een goed gevulde portemonnee mee want Anicura vraagt de hoofdprijs.
Fotostudioshootme 2 maanden geleden
Super geholpen! Ik belde en mocht meteen langskomen met mijn dwergkees mimi. Ze is dezelfde dag geopereerd door Sonja. Zij was heel lief voor Mimi en ik liet haar met een gerust gevoel achter. Ik werd goed op de hoogte gehouden en werd goede uitleg gegeven door Michele, ook de uitleg toen ik Mimi kwam ophalen door Michele was erg fijn. De betrokkenheid en de sfeer was goed dus ik zou iedereen aanraden om hier heen te gaan. Ik ben net gebeld om te vragen hoe het met Mimi was. Het gaat nu goed met Mimi.
wilma van rijn een jaar geleden
Heel erg goed geholpen..buiten de normale tijden om..(nood!)
Joey Baloni in de afgelopen week
Goede aftercare krijgt uitgebreide brief omtrent de behandeling van ons konijn. Waar we op moeten letten
Antonius Geluk een week geleden
Ze geven heelveel aandacht aan jou huisdier? En lecht het goed uit wat je moet doen na die behandeling van jou huisdier.
MCKD Velsennoord 2 maanden geleden
Goede praktijk! Prijs kwaliteit verhouding is goed!
Pearxander Lodewijk Maksurilla 2 maanden geleden
Ik ben daar met mijn hond heen gegaan omdat ik hoorde van Chantal kuyvers een osteopaat die daar honden dieren behandelen en ik moet zeggen Geweldig geweldig Mijn hond is na twee behandelingen als een jonge god loopt hij weer rond Ik heb speel honden mensen er naar toe gestuurd alle met een goede resultaat Dit heb ik via mijn dierenarts en de Kennemerlaan doorgekregen
Toon alle reviews