4.5
813 reviews
Patricia Bouwens in de afgelopen week
Na een mysterieuze verdwijning uit mijn overdekte tuin is mijn kat aangereden door een auto en heeft hier 4 breuken in zijn bekken aan overgehouden. Hij heeft 9 dagen rondgelopen op straat, waarna ik hem onder de motorkap van mijn auto gevonden heb. Door de dierenarts direct doorverwezen naar het MCD. Door de goede zorgen en expertise van de orthopedische afdeling van het MCD is hij inmiddels volledig genezen. De breuken bleken al 10 dagen oud toen hij geopereerd werd. Een traumatische ervaring rijker, 2 platen en 11 schroeven verder, maar na 5,5 week geen breuk meer te zien. Ik hoop niet dat ik hier ooit nog hoef te zijn met een kat, maar kan het iedereen aanraden die een dier met breuken heeft. Ze weten heel goed wat ze doen hier.
Hanneke Seesing in de afgelopen week
Mijn kat Loekie onderging hier een complexe operatie aan vier gebroken middenvoetsbeentjes. Het team van professionals was niet alleen buitengewoon kundig, maar ook ongelooflijk vriendelijk en attent. Na de operatie kwam ik wekelijks met Loekie naar het MCD voor een verbandwissel, en ik was altijd onder de indruk van de zorg en aandacht die ze daarbij kreeg. De medewerkers namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me gerust te stellen tijdens het lange herstelproces (in plaats van 6 weken, moest Loekie uiteindelijk 3 maanden benchrust). Loekie is inmiddels (bijna) de oude en tippelt weer vrolijk rond. Ik ben het Medisch Centrum voor Dieren zeer dankbaar voor hun buitengewone zorg en expertise. Speciale dank aan dokter Anne van Renssen!
Wout Van loenen in de afgelopen week
Ik moest geopereerd worden omdat ik de kruisband van mijn poot gescheurd had. Man wat was ik bang. Maar ik kwam terecht bij een hele lieve, aardige dokter; Anne Renssen. Zij heeft alles heel goed uitgelegd aan mijn baasjes. Fijn zo, want ik begreep er toch niets van. 9 januari ben ik geopereerd door dr Tijn Wiersema. Hoewel ik mij hem niet zo goed neer herinner ( ik lag onderzijl) zeggen mijn baasjes dat hij een top vent is. Ik herinner mij nog wel " zuster" Demi dd Vries. Die verzorgde mij top na de operatie. Ze kwam zelfs naar mij kijken als ik voor controle weer in de kliniek was. Na mijn operatie heeft fysiotherapeut Ineke Hage mij geholpen weer beter op mijn poten te komen. Ik hoef nu niet meer te komen en hoewel ik jullie kanjers best zal missen ben ik ook weer blij dat alles achter de rug is. He uhhh allemaal heel erg bedankt voor jullie goede lieve zorgen, mede namens mijn baasjes Renée en Wout. Beer
Katinka Laan in de afgelopen week
Na een auto ongeluk was onze hond zwaar gewond terechtgekomen bij orthopedie. Er bleken breuken in haar rug te zitten. Ze kon niet lopen, moeizaam of niet plassen. Het leek uitzichtloos. Een grote operatie van paar uur uitgevoerd door Roelof en zijn team volgde. Ze kreeg een plaat in haar rug en de volgende dag kon ze al lopen. Ik zag Roelof tevreden kijken naar Coco😊. Maar een zware revalidatie volgde natuurlijk en als alleenstaande moeder die zelf aangereden is met alle gevolgen van dien, trok ik het eigenlijk niet meer. Dat zagen ze daar en ze boden aan om een medewerkster daar voor Coco te laten zorgen. Ze nam haar mee naar huis en als ze werkte mee naar de kliniek, waar ze ook de ingezette fysio voor haar rekening nam. 8 dagen hebben ze de zorg voor mn hond overgenomen en kon ik zelf naar de dokter en bijkomen van alle ellende. De fysio vond Coco geweldig. Ze kon niet wachten om in het bad van de hydrotherapie te stappen 😊 Van het weekend gehoord dat de foto's er goed uitzien en ze mag over een maand weer los. Ze is van ver gekomen, maar door het MCD en haar eigen kracht en doorzettingsvermogen hebben we weer een blije hond die geniet van het lopen ( en snuffelen). 😊 Alle medewerkers bedankt voor jullie steun en hulp in deze heftige periode van ons leven.
Sharon Kousbroek een week geleden
(Hairy) Styles had een hevige ontsteking in zijn darm waardoor er geen doorgang meer was. Mike Hubers heeft 12 cm darm moeten verwijderen. Het was een zielig hoopje en ondanks zijn rompertje had hij het koud. Voor het eerst kroop hij snachts tegen me aan. Het waren 3 pittige weken maar zoals je kunt zien ligt hij weer met stijl op z'n ton! Bedankt voor de goede zorgen.
annique brederode een week geleden
Onze lieve kater Hup had even dikke vette pech. Zijn achterpoot werd geopereerd aan pattellaluxatie, de 1e keer herstel ging fout, 2e keer herstel ging nog fouter zijn kniefragmentje brak 1 cm af. De drama begon maar gelukkig kwamen we terecht bij MCD Amsterdam. Doorverwezen door onze dierenarts die goed contact heeft met de chirurg. De chirurg gaf het een 60% kans voor een geslaagde operatie. En die 60% werd 100%. Met veel inzet en motivatie gingen we alle uitdagingen aan die ons toe werd geworpen. Strikte benchrust werd ook echt strikte benchrust. Met een kattenren van de tuin in huis een externe stellage en dankzij de toegewijde artsen en chirurg, kunnen we met trots zeggen dat Hup genezen is en weer speelt met zijn broer alsof er nooit iets gebeurd is. Dit is uiteraard een korte versie van alle uitdagingen. Hierom zal ik foto's toevoegen van onze kanjer die het allemaal heeft laten overkomen en toegelaten. Hupje is nog wel in ontkenning, want de kattenren is nog steeds een geliefde ligplek. We noemen het de pavloveffect.
Inge Keizer een week geleden
Ze namen bij MCD Amsterdam/Anicura ruim de tijd voor het intakegesprek, deden grondig onderzoek en zijn zeer vriendelijk voor dier en baas. Alle specialisaties onder één dak, waardoor snel alle deskundigen konden worden geraadpleegd en er meteen gehandeld werd. Het verzoek vooraf van onze dierenarts om de onderzoeken in één keer te doen, omdat we niet in de buurt wonen, werd ingewilligd. Zelfs zodanig, dat poes Guusje na de onderzoeken kon blijven voor de blaasoperatie, omdat de chirurg zich daar ook meteen voor had vrijgemaakt. Er werd goed voor haar gezorgd en met deze geruststelling gingen we terug naar huis en haalden haar ‘s avonds weer op na een telefoontje van de chirurg over het verloop van de operatie. Duidelijke instructies bij de overdracht gekregen. Prettig ook de telefonische bereikbaarheid waar je 24/7 een beroep op kunt doen.
Martijn Gademan in de afgelopen week
Een van de meest uitgebreide centra voor dieren geneeskunde. Vrijwel alle faciliteiten zijn aanwezig. In mijn geval alleen maar aardige en deskundige medewerkers ervaren. Het volledige proces werd duidelijk uitgelegd. Hiernaast kreeg ik duidelijke informatie over behandel methodes en bijbehorende kosten. Tijdens het wachten ook nog toegang tot heerlijke koffie.
Wanda Kreuning in de afgelopen week
Onze Fritz is geopereerd aan zijn voorste kruisband en kapotte meniscus. We mochten meekijken tijdens de operatie. Na de operatie werden we direct geïnformeerd(door Roelof) over hoe het was gegaan. Iedereen was heel lief voor Fritz (en voor ons). Voor de operatie hadden wij een afspraak met Anne die ons heel duidelijk en vriendelijk over het proces vertelde. Afgelopen maandag zijn we voor de eindcontrole weer bij Anne geweest en Fritz is geslaagd. Nog even een paar weken aan de riem verder opbouwen en dan in de zomer mag hij weer lekker rennen! Dank voor de goede zorgen!
Co Kentrop in de afgelopen week
Rolex begon ineens constant op drie pootjes te lopen, toch maar even naar de dierenarts vervolgens door gestuurd naar MCD. Diagnose: beiden knieën in fase 4 van slijtage – kruisbanden gescheurd en uitgerekt, na overleg was eigenlijk de enigste optie opereren. 1ste operatie is inmiddels uitgevoerd en geslaagd! De begeleiding voor de operatie was erg fijn en ik waardeerde het enorm dat ik bij elke stap aanwezig mocht zijn en ook eventueel meekijken kon tijdens te operatie (ga ik deze week bij de 2de wel doen.) Er werd gevraagd of we na de operatie ook fysio wilde doen met Rolex. Dat is het beste wat Rolex is overkomen. Wekelijks naar de fysio waar hij en ook zeker wij nieuwe oefeningen leerde en we ook werden geïnformeerd naar zijn vooruitgang. Waterbak met loopband, laserbehandeling tegen de zwelling en veel stap oefeningen die we thuis konden voortzetten en die zijn genezing zeker hebben geholpen. Als je zover bent, voor jou en je dier zeker een aanrader. Lof voor het hele team, zowel voor de operatie, maar zeker ook voor de fysio. Tot vrijdag
Loek Wildschut in de afgelopen week
Onze Teckel Harvey begon met 7 maanden oud mank te lopen met zijn linker voorpootje ,wij zijn doorgestuurd door onze dierenarts naar het MCD voor een consult en foto's ,daar kwam de orthopeed er achter dat hij het radius curvus syndroom had ( extreme kromming in de pootjes, hij werd geopereerd door een zeer goed team die ontzettend lief waren voor hem echte professionals in hun vak, en nu 7 weken verder is het een andere hond blij ,en over 5 weken maag hij hopelijk weer alles doen dan lekker weer ravotten met de poes en wandelen in het bos.
RoefSepp in de afgelopen week
Mijn puber van 12 maanden geopereerd aan gescheurde kruisband. Heel erg tevreden met deskundigheid en begeleiding afdeling orthopedie. Bij overleg over te maken keuzes kijken meerdere orthopeden mee (ivm jonge leeftijd) . Heel professioneel . Tijn Wiersema was onze orthopeed. Geweldig hoe hij met aandacht voor mijn hond, haar stuiterbal- karakter en ook voor de baas ons de afgelopen weken heeft begeleid.
Melle Koch in de afgelopen week
Zeer deskundig team dat direct klaar stond voor een spoedoperatie van mijn kater, die een vreemd voorwerp had ingeslikt dat vast zat in de dunne darm(het bleek een hele hazelnoot te zijn uit de kerstcake...). Het operatieteam stond klaar toen ik aankwam, snelle intake en zorgvuldig opgevangen. Na de operatie kreeg ik 's avonds fotos's van de herstellende kat na de operatie, heel fijn. Goede financiële updates tijdens en na de behandeling. Hij moest even herstellen, maar is inmiddels weer tevreden met zijn zusje.
Petra Van Gelder in de afgelopen week
Mijn Mechelse herder genaamd Bailey is aan beide achterknieën geopereerd. Ze had aan beide kanten haar voorste kruisbanden afgescheurd. Ze was ontzettend bang voor de dokters en assistenten. Om haar zoveel mogelijk gerust te stellen mocht ik mee bij de foto's maken en ook van het begin tot aan het einde van de operaties erbij zijn. Dat was zowel voor Bailey als mijzelf erg fijn. Beide operaties zijn goed gegaan en Bailey hersteld mooi. De artsen en de assistenten zijn allemaal heel erg vriendelijk. Je zou er bijna voor de gezelligheid naar toe gaan. Niks meer dan lof voor deze kliniek.
Monique Prikkel in de afgelopen week
Heel tevreden over deze professionals! Allemaal even lief, en belangrijker, heel kundig. Dylan had helaas een gescheurde knieband en kapotte meniscus. We werden gedurende het hele proces overal bij betrokken, mochten overal bij zijn. De operatie verliep goed, direct daarna bijgepraat door de chirurg. Daarna 8 weken revalideren. Afgelopen maandag terug voor de laatste controle en alles was perfect. Dus voor Dylan een mooie knuffel. Nu nog een paar weekjes rustig aan bewegen. We zijn blij en dankbaar!
Eltiena Van Rooijen in de afgelopen week
Bij deze willen we Kate van de orthopedische afdeling in het zonnetje zetten. Kate was de anesthesist bij de PTLO knie operaties van onze hond Lisa. Zij deed ook de nazorg in de uitslaapkamer. Doordat de betaling wat stroef verliep heeft zij ervoor gezorgd dat we Lisa wel mee naar huis mochten nemen. Kate nogmaals we zijn je zeer dankbaar. Mvg familie v Rooijen en labrador Lisa
BONDA BAKKER in de afgelopen week
Wat is Summer onwijs goed geholpen. Erg professioneel zijn ze. Maar vooral onwijs lief voor Summer. Echt een topteam wat daar werkt. Summer haar operatie is erg goed gegaan en is goed hersteld. Het was een lange zit bijna 6 weken in de bench. Maar nu kan ze weer lekker rond lopen.
brenda roelvink een week geleden
Onze lieve Dunya was aangereden door een scooter. Bij mcd bleek het pootje geroken te zijn en haar banden uitgerekt. Een gecompliceerde operatie volgde. 6 weken lang daar onder behandeling geweest, en zo ontzettend goed en lief behandeld, door iedereen. Ik ben jullie dankbaar dat Dunya weer genezen is.
angelique alonso rost in de afgelopen week
Linzy had een nekhernia en dat was een hele ingreep. Dankzij het team van het MCD zijn we van begin tot eind goed begeleid en geholpen. Alleen de dagen na de operatie was mijn moeder er niet op voorbereid dat de pijn van Linzy ondanks de pijnmedicatie die Linzy had gekregen erg heftig was. Na de operatie mocht Linzy de eerste zes weken alleen even haar behoefte doen en voor de rest alleen maar rusten in de Bench. Om Linzy buiten haar behoefte te laten doen en haar zo min mogelijk te laten bewegen heeft Linzy in een speciaal daarvoor aangeschaft honden karretje gezeten. Gelukkig knapte Linzy wondersnel goed op en heeft mijn moeder weer een vrolijke hond. Gisteren de laatste controle. Iedereen die betrokken is geweest bij Linzy van het MCD heel veel dank voor alle goede zorgen.
Corine Balder in de afgelopen week
Acht maanden zijn we op zoek geweest naar de oorzaak van het (zeer) moeizaam ontlasten van onze 8,5 jarige toller. Het kostte hem vaak 15 - 20 keer persen, hij ging slecht eten en drinken en was lusteloos. We dachten dat we onze hond zouden verliezen. Mike Hubers van het MDC voelde de oorzaak, een hernia perinealis, binnen 5 minuten. Hij heeft onze hond geopereerd en binnen 6 weken was onze hond weer zo goed als de oude. Mike nam uitgebreid de tijd voor uitleg en had aandacht voor onze zorgen. Wat een professionele en vriendelijke groep mensen. Zegt het voort!
angelique alonso rost in de afgelopen week
Linzy had een nekhernia en dat was een hele ingreep. Dankzij het team van het MCD zijn we van begin tot eind goed begeleid en geholpen. Alleen de dagen na de operatie was mijn moeder er niet op voorbereid dat de pijn van Linzy ondanks de pijnmedicatie die Linzy had gekregen erg heftig was. Na de operatie mocht Linzy de eerste zes weken alleen even haar behoefte doen en voor de rest alleen maar rusten in de Bench. Om Linzy buiten haar behoefte te laten doen en haar zo min mogelijk te laten bewegen heeft Linzy in een speciaal daarvoor aangeschaft honden karretje gezeten. Gelukkig knapte Linzy wondersnel goed op en heeft mijn moeder weer een vrolijke hond. Gisteren de laatste controle. Iedereen die betrokken is geweest bij Linzy van het MCD heel veel dank voor alle goede zorgen.
angelique alonso rost in de afgelopen week
Linzy had een nekhernia en dat was een hele ingreep. Dankzij het team van het MCD zijn we van begin tot eind goed begeleid en geholpen. Alleen de dagen na de operatie was mijn moeder er niet op voorbereid dat de pijn van Linzy ondanks de pijnmedicatie die Linzy had gekregen erg heftig was. Na de operatie mocht Linzy de eerste zes weken alleen even haar behoefte doen en voor de rest alleen maar rusten in de Bench. Om Linzy buiten haar behoefte te laten doen en haar zo min mogelijk te laten bewegen heeft Linzy in een speciaal daarvoor aangeschaft honden karretje gezeten. Gelukkig knapte Linzy wondersnel goed op en heeft mijn moeder weer een vrolijke hond. Gisteren de laatste controle. Iedereen die betrokken is geweest bij Linzy van het MCD heel veel dank voor alle goede zorgen.
Iris Klouwers in de afgelopen week
Alleen maar lof voor het hele medische team! Maia liep een tijdje mank en na goed overleg met Anne toch besloten om haar knie te laten opereren. Anne is trouwens super, Maia is angstig en daar werd enorm veel rekening mee gehouden. Ook de begeleiding voor de operatie was erg fijn en ik waardeerde het enorm dat ik bij elke stap aanwezig mocht zijn en ook kon meekijken tijdens te operatie. Dank aan Demi voor de hulp en uitleg tijdens de operatie! Na de operatie ben ik wekelijks naar de fysio gegaan, dit kan ik zeker aanraden. Louise was super geduldig met Maia, waardoor Maia naast goede fysiotherapie ook nog heeft kunnen werken aan haar vertrouwen in mensen. Fijn om te zien hoe Louise de tijd nam en dat Maia aan het eind van de rit niet meer bang was. Het herstel was pittig, maar ik kon altijd mailen of bellen met vragen en de hulp voelde erg persoonlijk ❤️
Natasja Treur in de afgelopen week
Wat een super specialiste op Interne en Chirurgie. Wij werden met onze Casper doorgestuurd met flinke pijn in zijn buik. Een rollercoaster en het ging echt niet goed met onze kleine vent. Echo en scan lieten vocht zien, maar niet waar de oorzaak vandaan kwam. We werden al snel gebeld door de Chirurg en hij maakte zich ook flinke zorgen om Casper. Hij heeft hem open gemaakt en daar kwam heel veel ontstekings prut naar boven. Oorzaak is tot op heden een raadsel. Nergens een lekkage te vinden. Casper is 1 van de weinige pech gevallen en zullen we nooit weten waar dit vandaan kwam. Casper is op de opname afdeling met heel veel liefde van het personeel aangesterkt. Iedere dag contact met de Internist en ook werden we met filmpjes en foto's op de hoogte gehouden. Elke dag zijn wij even gaan knuffelen met Casper en konden wij hem met een gerust hart achter laten. Na 6 dagen mocht hij weer mee naar huis. En kregen wij zelf de zorg. Dankzij de slokdarm sonde konden wij de medicijnen en zijn voeding makkelijk toedienen. Na 2 weken zijn de hechtingen eruit en ook zijn sonde. Casper eet weer zelf en is weer volop aan het genieten van de aandacht die hij krijgt. Wauw wat zijn wij blij dat wij bij het MCD Amsterdam zijn geweest. 💖 Allemaal enorm bedankt voor jullie goede zorg voor Casper. Groetjes en dikke kus Natasja, John en Casper
Anoeschka Gabriel in de afgelopen week
Onze Aristo is door het Orthopedie team super goed behandeld. Altijd vriendelijk, maar gedegen. Hij heeft HD en heupkop is verwijderd waardoor hij nu weer goed lopend door leven gaat. Mocht bij elke stap in proces aanwezig zijn. Bij inslapen voor ok, meekijken tijdens ok en bij wakker worden na de operatie. Dit was erg prettig en heeft voor Aristo er zeker aan bij gedragen dat hij rustig bleef en weinig stress had. Fysio na twee dagen na ok was beetje spannend voor hem en mij maar ook daar prima begeleiding en meneer deed zo goed dat na 2 x dat niet meer hoefde. En ook nog een knuffel speeltje cadeau bij laatste controle. Dank voor goede zorg!
Verena Langereis in de afgelopen week
Onze senna kwam voor de 2e keer voor een nekhernia operatie. Wij konden heel snel terecht. In eerste instantie was een afspraak door een vervangende dierenarts elders gemaakt. Toen wij ons dit realiseerden hebben wij die afspraak direct afgezegd. Reden heel simpel volgens onze eigen dierenarts is MCD de beste in herniaoperaties. Gezien de ervaring de 1 e keer, van zielig niet bewegend voor de operatie tot na de operatie weer normaal lopend en bewegend, kozen wij voor MCD. De 2 e operatie was zwaarder met de eerste dagen toch veel pijn waardoor wij in paniek raakten. Wij kregen echter een geweldige telefonische nazorg van Drs Maarschalkerweerd de dagen na de operatie. Het herstel verliep een week na de operatie heel snel ook nacontrole verliep prima en wij hebben weer onze vertrouwde ondeugende beagle weer terug. Bedankt artsen en personeel MCD.
M L in de afgelopen week
We hebben niks te klagen! Door patella luxatie moest ik, Momo, geopereerd worden en dat is allemaal super goed gegaan. Super aardige mensen; vakkundig en medelevend. Mijn humans en ik bedanken jullie voor de goede zorg!❤️
Wendy Kerkvliet in de afgelopen week
Zeer professioneel, erg kundig en lief personeel maar dan ook echt iedereen op de dames na bij de balie. Die zouden dagje mee mogen lopen met de rest om te leren hoe je lief en vriendelijk met klanten/patiënten om zou moeten gaan (sorry maar zo heb ik het ervaren) Mijn Simba heeft een heupkopresectie ondergaan en we zijn samen enorm goed begeleid zowel voor de operatie als na de operatie. Extra pluim voor fysio Louise Hol (vonden wij erg lief) en orthopeed Anne Renssen waar we vandaag de eindcontrole zijn geweest (vonden wij ook extra lief maar ook zeer kundig, geduldig, begripvol) de chirurg en team natuurlijk ook toppers wat ik al zei; allemaal toppers en we komen niet graag terug maar helaas zien we elkaar volgend jaar weer voor de volgende operatie (patella)
Debbie S in de afgelopen week
Onze hond was achter bijna volledig verlamd. Bleek een zware hernia. We konden met spoed terecht en onze Joy is direct geopereerd. Ongelooflijk maar, direct na de operatie reageerde ze al op een pijnprikkel in haar achterpootjes. Het herstel thuis was best even een pittige periode maar was alles zeker dubbel en dwars waard omdat we bijna iedere dag wel verbetering zagen. Nu 6 weken later lopen we al weer stukken van 20 minuten met Joy. Super blij en dankbaar. Bij MCD is het team super vriendelijk, professioneel en ervaren die alle aandacht en zorg hebben gegeven zowel aan Joy als aan ons. Nogmaals bedankt 🤗
Ria Vrolijk in de afgelopen week
Onze 4 maanden oude Scott (Bordercollie) werd aangereden door een auto. Met verschillende breuken in zijn beide achterpoten en een diepe wond in een voorpoot kwam hij bij de spoeddienst van het MCD. Na twee dagen stabilisatie werd hij geopereerd op de afdeling Orthopedie. Scott is nu 7.5 maand oud. Hij is helemaal hersteld. Kan rennen, springen, gaat met de uitlaatservice mee en over enkele maanden kan hij starten met schapendrijven. Kortom, een gezonde en vrolijke Bordercollie. Wij zijn heel tevreden over de zeer zorgvuldige en professionele zorg en behandeling van Scott. Hartelijk dank!
Kikki van Sikkelerus in de afgelopen week
Wij zijn hier terecht gekomen met onze dwergkees. Zij had een gebroken achterpoot na een trap van een paard. We zijn doorverwezen via onze eigen dierenarts en konden direct terecht. Diezelfde middag werd ze geopereerd en kreeg ze een plaat in haar poot. Ik ben ontzettend goed ontvangen door de orthopeed, andere dierenartsen en assistenten. Ik werd gerust gesteld, ze gingen lief om met onze hond en alle handelingen en stappen werden duidelijk en rustig uitgelegd. Wij zijn het MCD eeuwig dankbaar! Met onze dwergkees gaat het goed, aankomende vrijdag worden de hechtingen verwijderd.
Jose Deurhof in de afgelopen week
Onze hond Kaeya van nog maar 1jaar oud is twee keer geopereerd aan haar kruisbanden en we zijn zo super geholpen en begeleid. Zowel van te voren, tijdens de operatie als de nazorg. Ook als je daar bent geven ze je vertrouwen in de situatie, top personeel wat goed op elkaar ingewerkt is.
karin drenth in de afgelopen week
Onze pup van 5 maanden had de elleboog op 2 plekken gebroken, op zondag naar het MCD gegaan (voor ons 2,5 uur rijden maar absoluut de moeite waard). Zeer kundige artsen en assistenten en iedereen die erbij betrokken was. Iedereen is zo liefdevol voor de hond. Maar ook wij als baasjes zijn zo goed opgevangen, goed geïnformeerd en begeleid. Ik raad het MCD zeker aan! Voor mij een absolute 10 en namens Maura heel erg bedankt voor de liefdevolle zorgen 🤗
Karin Kempff in de afgelopen week
Afgelopen vrijdag 21 juli had ik een afspraak met Medisch Centrum voor Dieren voor mijn kat Pipi. Het eerste dat mij opviel was de zeer mooie grote, schone en frisse ruimte waar ik na het aanmelden plaats kon nemen. Op de afgesproken tijd kwam er een mevrouw naar mij toe die zich netjes voorstelde en mij begeleidde naar een spreekkamer. Pipi werd onderzocht door een zeer vriendelijke dierenarts en er werd na overleg besloten om een echo te laten maken. Deze werd tussendoor gemaakt en daaruit bleek dat een operatie nodig was. Pipi kon meteen blijven en ze werd dezelfde dag geopereerd. Dezelfde avond kon ik haar weer ophalen nadat ze goed bijgekomen was uit de narcose en goed wakker was. Ik ben heel tevreden over de deskundige behandeling van de dierenarts + assistenten, het vriendelijke contact en de deskundige informatie. Het gaat nu al een heel stuk beter met Pipi en ik ben heel dankbaar voor de zeer goede zorgen.
Michelle C in de afgelopen week
De da heeft me nav een botbreuk in de achterpoot van mijn poes Caya doorverwezen naar het MCD. Eenmaal bij aankomst kon ik zien waar Caya zou verblijven tijdens de afwachting van haar operatie. Dit gaf me al een fijn gevoel. Ze hebben de dag zelf nog, Caya kundig geopereerd en doordat ze me gedurende dag op de hoogte stelde wisten ze me (ondanks de paniek) toch gerust te stellen. Na 6 weken benchrust is Caya weer volledig hersteld en helemaal de oude. Dank jullie wel voor de goede zorgen!
wendy vet in de afgelopen week
Wij zijn blij geslaagde operatie en nu lekker opbouwen met Candy! Pluim aan de kundigheid van de artsen lieve assistenten en goede nazorg. En ook niet geheel onbelangrijk duidelijke kostenramingen zodat je weet waar je financieel aan toe bent.En in het speciaal nog een bedankje voor dokter Amber van Heezen bedankt voor je kunde en liefdevolle behandeling van Candy.
Henk Hoek een week geleden
Moa, mijn Drentsche Patrijshond van ruim 6 jaar oud en lijdende aan HD is in april jl. geopereerd aan haar rechterheup bij de MCD. Met een nieuwe heupprothese kijkt ze de wereld in, verbaasd wat er nu weer op de foto geslingerd wordt. De operatie is goed verlopen en het herstel gaat prima. En dat allemaal door de goede zorgen van de staf van de MCD. Hulde voor het operatieteam, de dierenarts, de assistentes en de baliemedewerksters. Met een extra pluim voor de anesthesist die niet alleen bij de operatie betrokken was, maar ook bij de nazorg. Bejegening was vriendelijk, betrokken en deskundig. Het kost wel wat, dus een hondenverzekering is geen overbodige luxe. In een woord: de hele behandeling overtrof mijn verwachtingen.
Anouk de Mooij in de afgelopen week
Na 2 operaties in 5 weken tijd aan beide kniebanden /meniscus is onze Nola vandaag eindelijk na 16 weken goedgekeurd 🎉🩷Wij zijn zo blij met MCD. Ze zijn mega lief voor Nola en ook voor ons. Als je tussendoor vragen hebt, mag je ook altijd berichten of bellen en staan ze je te woord. Volgende keer (wat wij natuurlijk niet hopen) zouden wij weer hierheen gaan! Nu nog verder met fysio'en 🍀🐾
Diana den Hartog-Noordam in de afgelopen week
Kaya ging op een gegeven moment kreupel lopen. Via de reguliere dierenarts eerst pijnstilling geprobeerd, daarna doorverwezen naar een orthopeed. Röntgenfoto's en scan wezen uit dat het kraakbeen uit haar polsgewricht weg was. Kaya is geopereerd aan haar pols. Haar pols is vastgezet met plaat en schroeven. Het revalideren/benchrust begon. Diverse verbandwissels volgden. Na 10 weken mocht ze de bench gaan afbouwen. Na 2 dagen volledige vrijheid, brak de teen die onder de plaat zit. Wederom volgde een periode van bechrust en een spalk met meerdere keren een verbandwissel. Inmiddels zijn we bijna een half jaar verder. Ze loopt en springt weer zonder medicatie. De service was super bij het MCD. Altijd werd er direct actie ondernomen, bij twijfel met meerdere specialisten overlegd (Kaya was op meerdere vlakken uniek). Iedereen was even vriendelijk en lief voor Kaya (en ons). Kaya was in meer dan goede handen en we komen zeker terug als dat nodig is. Dankjewel team Orthopedie! (Op de foto ligt Kaya (klein) met haar dochter (groot))
Gina in de afgelopen week
Moira haar pootje was door een ongeval behoorlijk ontzet waardoor het een uiterst complex en moeilijke operatie was. Ze kreeg de beste arts (elders durfde een arts de operatie niet aan) werd er gezegd, dat is wel gebleken. Het gaat zo goed met haar en binnen een paar dagen mag ze voorgoed de bench uit. Sinds 3 weken is ze (oplopend met een uurtje extra per week ) een aantal uurtjes uit de bench. Je ziet dat het elke dag een stuk beter gaat. Ze is zo goed geholpen, iedereen was erg lief en meegaand, topmensen! Kan niet anders zeggen. Wij zijn heel dankbaar.
Femke K. een maand geleden
Mijn eigen dierenarts zei mij "als je ergens heen wilt waar alles klopt en je vindt het niet erg om te rijden dan adviseer ik je naar het MCD te gaan" En ondanks onze reistijd van een uur (enkele reis) heb ik hier geen moment spijt van gehad. Na lang zoeken en onderzoeken bij een ander centrum is hier eindelijk een diagnose gesteld; zenuwontsteking in de lage rug. Er is vervolgens adequaat gehandeld met veel liefde voor mijn hondje. Iedere stap in de behandeling wordt uitgebreid uitgelegd, je bent overal bij en de omgang is persoonlijk zonder professionaliteit te verliezen. Ik ben zeer onder de indruk van de kundige, vriendelijke artsen maar ook de assistenten. Iedereen is even vriendelijk, niets is teveel en begrip is er volop. Lieve mensen bij het MCD; bedankt !!
Lorraine een maand geleden
Op 27 februari 2023 brachten wij onze Queeny met ademhalingsproblemen naar het MCD. Ze werd daar fantastisch opgevangen door de avondploeg. Er werden meteen röntgenfoto’s gemaakt waarbij wat verdachts te zien was. Queeny moest blijven aan de beademing. De volgende morgen is zij succesvol geopereerd aan een longtorsie waarbij een deel van de long is verwijderd. We konden gelukkig gaan werken aan haar herstel. We zijn fantastisch begeleid door al het verplegend personeel en de chirurg Mike Hubers. In overleg met het hele team konden we drie weken later vertrekken naar ons huis in Zuid Frankrijk. Het mooie weer en frisse buitenlucht deed Queeny goed. Helaas kreeg zij na een aantal dagen wederom last van benauwdheid. We zijn met haar gegaan naar de dierenkliniek AzurVet nabij Nice. Beide klinieken hebben uitvoerig met elkaar overleg gevoerd over wat de oorzaak zou kunnen zijn van deze terugval. Heel erg hartverwarmend dat zelfs op grote afstand zoveel aandacht gegeven wordt. Uiteindelijk heeft het geresulteerd in een tweede operatie waarbij een stukje verdacht weefsel rond de long is verwijderd. De chirurg van AzurVet dr Hervé Brissot heeft deze operatie succesvol uitgevoerd. Er bestaat geen toeval maar in dit geval misschien wel. Dr Mike Hubers en Dr Hervé Brissot kennen elkaar en hebben samen gewerkt. Er was regelmatig overleg. Helaas was het weefsel niet goed en heeft Queeny het zeer zeldzame “asbest” kanker. Dit heeft ook de longtorsie veroorzaakt. Er is toen besloten om Queeny een chemokuur te geven omdat ze zeer speels , levendig en pijnvrij aan het herstellen was. Inmiddels is de 1e chemokuur achter de rug en verloopt het herstel waanzinnig voorspoedig. Van uitzichtloos eind Februari na een lief , levendig en pijnvrij beestje in Mei. We zijn iedereen betrokken bij haar heel erg dankbaar. Op naar een hele mooie zomer!
Saskia Jonker een week geleden
De aanleiding om met mijn Shiva naar het MCD te moeten was behoorlijk angstig: ze had een niersteen in haar ureter die niet weggespoeld kon worden en moest een "sub" (een zgn bypass van nier naar blaas). Ik was verbaasd over het ziekenhuis zelf. Wist niet dat er zó'n uitgebreid ziekenhuis voor dieren, met alle faciliteiten, bestond. De wachtkamer voor katten en honden gesplitst, zodat ze elkaar niet onrustig maken 😊. Wij kwamen 's avonds via de spoedafdeling. Shiva moest blijven vanwege haar operatie de vlg dag, maar ik mocht haar nog een hele tijd achter bij haar "verblijfskamer" gezelschap blijven houden. Ik ben ontzettend blij met alle warme, liefdevolle én uitermate deskundige aandacht van echt alle artsen, assistentes en mdws. Ze nemen alle tijd voor uitleg, zorg, bespreken van alle consequenties (inclusief de financiële, zodat je niet voor verrassingen komt te staan) en zelfs voor het vrijmaken van een aparte kamer zodat je tijdens je bezoek aan je geliefde dier even rustig samen kunt zijn. Voor Shiva en mij van onbeschrijfelijke waarde, omdat ze zó bang was dat ze alleen samen met mij daar even kon ontspannen en rusten. Na 3 nachtjes mocht ze weer naar huis en de nazorg via telefoontjes was hartverwarmend. Maar helaas ontstonden er complicaties in de weken erna: een blaasontsteking en een bloedpropje in de catheter. Uiteindelijk moest Shiva afgelopen donderdag helaas nog een keer geopereerd worden. Let wel, het ging NIET om een medische fout, maar om een complicatie die nou eenmaal kan ontstaan na een operatie. We zijn nu weer thuis, en ze is goed aan het herstellen. Dr. Sjollema en alle medewerkers van het MCD die hun uiterste best hebben gedaan om het voor Shiva zo veilig en aangenaam mogelijk te maken: ik kan jullie niet genoeg bedanken. Jullie zijn heel bijzonder. Een echt baken in een moeilijke tijd! 🙏🏼 NB: de laatste foto is van vóór alle niersteenproblemen. Ik hoop haar snel weer zo te zien!
Joyce Stellingsma in de afgelopen week
Groot geluk, Jack Sparrow, mijn rechterhand tijdens onze roedelwandelingen, is heel goed hersteld van zijn operatie. Hij had een voetbalknie: gescheurde voorste kruisband. Dankzij de goede zorgen van de dierenarts, assistentes, anaesthesisten en de kundige handen van de chirurg, kan Jack straks weer fijn doen wat hij het liefste doet: al zwemmend achter de eenden aanjagen en leider van zijn roedel zijn. Ontzettend veel dank, een hele gelukkige bazin🙏 🍀✨
Annelies Gieling in de afgelopen week
In mei was ik met 3 Petit bassets griffon vendeen in Frankrijk. Op de laatste dag kreeg de jongste van toen 15 maanden ernstig pijn. De dierenarts daar nam de pijn zeer serieus en dacht aan een ontsteking of mogelijk een beginnende hernia. Ze kreeg pijnstillers, ontstekingsremmer en antibioticum. In Nederland terug zei de dierenarts hetzelfde: heel rustig aan. Na een week ging het beter maar een paar dagen later kwam de pijn nog erger terug. Ze ijsbeerde de hele dag met kopje en staart tussen de benen. Dit bleef zich 2 maanden herhalen, niemand wist wat er aan de hand was: chiropractor en osteopaat erbij gehaald en dat vond ze wel prettig maar de helse pijn kwam steeds terug. In juli gingen we op advies naar MCD, afd orthopedie, waar een CT scan is gemaakt. Daar kwam niets uit van blessure of hernia, de radioloog zag wel een soort holte, dicht bij een nier. Dus werd er een chirurg weke delen bijgehaald: Nicolien van Klaveren. Zij dacht aan een grasaar in die holte, en adviseerde operatie. Wat ben ik blij dat ze dat zag en we dat gedaan hebben en wat is het boven verwachting goed gegaan! Een enorme klus om dat rotding en nog een kleinere te vinden en te verwijderen waarna Coosje heel voorzichtig aan moest doen en zich beroerd voelde. Maar de volgende dag ging het beter en na 3 dagen was al duidelijk dat de boosdoener was opgeruimd en dat ze echt herstelde! Zeer dankbaar voor de vakkundige en fijne begeleiding en professionaliteit bij deze bizarre tocht van een grasaar door het lijfje van m’n hond! Het komt zelden voor maar is gelukkig onderkend…
FT Boer in de afgelopen week
Bij onze Nova is in december een osteosarcoom geconstateerd. Omdat amputatie van haar poot om orthopedische redenen geen optie was, zijn we in april gestart met de vaccinatie behandeling (studie behandeling osteosarcoom). We zijn elke keer ontzettend goed ontvangen door de medewerkers van het MDC. Ook de artsen Anne van Rensen & Amber van Heezen waren heel kundig maar vooral ook betrokken bij Nova. Zo geduldig, lief, een belletje tussentijds over hoe het met Nova ging. Ondanks dat Nova het helaas niet heeft gered en we elke keer 6 uur op een dag moesten rijden voor de vaccinaties, kijken we met een goed gevoel terug op dit traject en de begeleiding van het team. Ook het kaartje met een persoonlijke tekst van beide artsen, na het overlijden van Nova, doet ons goed.
Sonja van Doren in de afgelopen week
Vanavond voor het eerst contact gehad met de spoedkliniek doordat mijn kat een touw ingeslikt had. Zowel aan de telefoon als in de kliniek zelf een heel prettig contact. Goede uitleg over wat er ging gebeuren en vooral: erg lief voor het beestje. Geschrokken, maar gelukkig met een goede afloop weer naar huis!
Astrid Commandeur in de afgelopen week
Een maand geleden met spoed doorverwezen door onze eigen dierenarts naar het Medisch Centrum voor Dieren. Bo had (heeft) serieuze hartproblemen. Alle tijd en aandacht kregen we. Bo moest worden opgenomen. Dat was wel even slikken. Gelukkig was Bo daar in goede handen en kregen we regelmatig een update en een filmpje van Bo. Na 2 nachten en 3 dagen mochten we Bo weer ophalen. Met een tas vol medicijnen en uitgebreide informatie gingen we weer naar huis. Vandaag weer op controle geweest. Ook nu weer alle tijd en aandacht voor Bo en ons. Hoewel de toekomst nog onzeker is zijn we ontzettend blij met de behandeling en begeleiding van het Medisch Centrum voor Dieren. Bo lag na zijn controle afspraak in ieder geval weer heerlijk te genieten in de tuin.
Xiranl in de afgelopen week
Ik werd heel snel geholpen door de personeel en arts maar helaas kon er niet veel gedaan worden. de arts die ons heeft gehoplen was informatief, en heel meegaand met ons verdriet
f bakker in de afgelopen week
Met onze Britse korthaar Marley van bijna 12 jaar ging het niet zo goed sinds 21 mei. Na een spoedbezoek in het weekend aan een ziekenhuis in Barendrecht, toen hij dezelfde verschijnselen vertoonde weer naar huis meegenomen met medicatie voor pijn en misselijkheid. Even een korte opleving, maar daarna weer minder en 3 dagen later terug naar onze eigen dierenarts. Wij hadden een aantal harde opzwellingen in zijn mond geconstateerd, die had hij nog nooit gezien maar kon verder ook niets ontdekken. Onze dierenarts zou voor zijn mond contacten met de dermatoloog in Adam bij het MCD. Die afspraak werd twee weken later gepland voor 9 juli. Echter Marley zijn toestand verslechterde op 30 juni opnieuw en geen eetlust meer, weinig tot niets drinken alleen maar liggen, gewichtsverlies en teruggetrokken van onze 2 andere Britse kortharen. Direct een afspraak met onze dierenarts gemaakt en die constateerde een zorgelijk gewichtsverlies van 500 gram t.o.v. 14 dagen daarvoor. Hij heeft direct contact opgenomen met MCD Adam gezien zijn goede ervaringen en wij konden daar om 17.00 uur terecht. Een uitgebreide check in met een zeer begripvolle en kundige dierenarts Mevr. Heyns van de spoedeisende eerste hulp. Adequaat handelen, uitgebreid geïnformeerd en Marley moest opgenomen worden. Duidelijk wat er zou kunnen qua onderzoeken en advies maar de beslissing was aan ons. Wij hebben het advies overgenomen voor de uitgebreide check. Marley is direct aan het infuus gegaan en de volgende ochtend zijn wij gebeld door de internist Mevr. Dik. Zeer vriendelijk, geduldig en alle vragen beantwoordend. Een zeer duidelijk plan van aanpak wat zij wilde doen om tot een goede diagnose te komen met hopelijk een goed behandelplan voor herstel. Ook werden wij direct op de hoogte gesteld van de bloedonderzoeken. Het advies opgevolgd en er werd ook aangegeven dat het mogelijk was om Marley te bezoeken en hij dat fijn zou vinden. Als alles goed zou gaan zou hij op zaterdag gezien zijn progressie naar huis mogen en er geen verdere complicaties of een terugval zou plaatsvinden. Wij hebben Marley in de avond bezocht en de reistijd van 2 uur was het meer dan waard om 25 minuten met onze vriend die liefdevol binnen werd gebracht door te brengen. Op zaterdagochtend zijn wij gebeld dat wij hem om 13.45 uur mochten halen. Wederom een zeer vriendelijke dierenassistent die hem binnenbracht en alles vertelde over de nazorg. Wij zijn erg blij omdat wij een andere afloop hadden verwacht gezien zijn ziektebeeld wat zorgelijk was. Vandaag ook de uitslagen gehad van onderzoeken die de patholoog moest beoordelen. Ook die zijn allemaal positief en wij hopen dat Marley nog lange tijd in ons midden mag zijn. Zijn eetlust is weer goed en hij is goed in gewicht aangekomen. De conclusie is derhalve dat er aanwijzingen zijn voor een chronische ontsteking van het maagdarmkanaal waarbij een kleincellig lymfoom niet kan worden uitgesloten. Vorige week zaterdagavond na zijn ontslag kregen wij nog een leuke app dat de taart die wij mee hadden genomen heerlijk was, ze met liefde terugdachten Marley en hoe het ging. Hem misten maar hoopte hem niet weer te zien. Dank aan dr.Heyns, dr.Dik en de lieve assistenten. Wat een toppers! Wij zijn hen en onze dierenarts Dr. Koster zeer erkentelijk voor het adequate en professionele handelen. Als wij specialistische hulp nodig hebben en onze eigen dierenarts hen moet doorverwijzen, iets wat wij niet meer hopen voor Marley of onze 2 andere huisvrienden dan zeker naar MCD Adam. Dank 🙏
emiel groeneveld 3 weken geleden
Ik werd snel, vakkundig en vriendelijk geholpen door de medewerkers van MCD. Super tevreden. Ze hielden mij van alles op de hoogte! 👍🏻
Margo Liebeton in de afgelopen week
Onze hond is al eens in het MCD geopereerd aan zijn ellebogen en waren toen zeer tevreden. Eind april had hij pech en scheurde zijn kruisband en er was geen twijfel over mogelijk om hem weer in Amsterdam te laten opereren. We konden snel terecht voor de diagnose en de operatie werd gelijk ingepland. Zijn nu inmiddels 8 weken verder en het gaat gelukkig heel goed! We zijn zijn conditie weer rustig aan aan het opbouwen. Namens Cooper wil ik het hele team van chirurgen, verplegend personeel, anesthesist, revalidatie arts en de baliemedewerksters ontzettend bedanken voor de goede zorgen van voor, tijdens en na de operatie. Jullie zijn allemaal TOPPERS!🙏 Dikke lebber van Cooper voor iedereen maar in het bijzonder voor Louise want Cooper was altijd zo blij als hij daar heen mocht.
Marielle Krechting in de afgelopen week
Rust, schoon, professioneel, goede communicatie, engelen voor mijn oude hond. Ik zoek voor baasjes ook zo’n plek ;) Mijn hond (een labrador van al 15) is fantastisch opgeknapt na een slechte ervaring elders, volgende keer komen we meteen naar jullie! Heel veel dank voor het oplappen van lieve oude Sylver na haar operatie. ❤️🐕🐶🐾 Overigens ook alle lof voor Dierenambulance Amsterdam die ons naar jullie toe heeft gebracht!!🌺 🙏
Ab Van Smaalen in de afgelopen week
Erg fijne ervaring , Basco is goed geholpen en erg fijn begeleid met de fysiotherapie en hydrotherapie, het heeft zoveel geholpen dat hij na de tweede foto's van zijn heupen erg veel vooruitgang heeft geboekt. De meegegeven oefeningen en het loop- en dieetadvies van de orthopeed en de fysiotherapeut heeft er mede voor gezorgd dat hij weer een jonge hond kan en mag zijn. Blij dat hij weer veel mag doen . Het was voor hem elke keer een feestje om hier heen te gaan iedereen was ontzettend lief voor hem en hij ook voor iedereen die met hem bezig was . Echt een fijn centrum met lieve en vakkundige mensen een aanrader.
maaike docter in de afgelopen week
Onze hond Reno is ruim 1 jaar leden aan elleboogdysplasie geopereerd bij het medisch centrum voor dieren. De operatie is goed verlopen, super goede nazorg en hele goede begeleiding gedurende het hele revalidatie traject. Vriendelijk en bekwaam personeel. Ik heb vaak gebeld met vragen of waneer het niet zo goed ging. Altijd Vriendelijk te woord gestaan en geholpen met tips en adviezen. Reno komt nog enkele keren per jaar bij de fysio, voor controle en behandeling. Niets dan lof. Dankzij de goede zorgen geniet Reno van zijn actieve leven en kunnen wij weer trainen
Naomi Van der wal 4 maanden geleden
Onze pup was een half jaar oud toen hij werd aangereden op 2e kerstdag, zijn bekken was op 3 plaatsen gebroken. Wij konden gelukkig met spoed terecht bij amsterdam medisch centrum en zijn ze een paar uur bezig geweest met opereren. Nu 1,5 jaar verder gaat het super goed met hem en kan hij alles weer, zelfs rennen naast de fiets. Wij zijn de artsen super dankbaar!
Lia vd Tang een maand geleden
6 jaar geleden moest mijn Rottweiler Sari, toen 9 maanden, geopereerd worden aan haar rechter voorpoot. Op aanraden van mijn zus zijn we in Amsterdam bij het MCD terecht gekomen. Zelf zijn wij woonachtig in Den Haag. De artsen en al het andere personeel waren bekwaam en super lief voor dier en baas. Na een geslaagde operatie en een voorspoedig herstel heeft Sari 6 jaar lang vrolijk rondgelopen tot afgelopen februari, zij kreeg last van haar linker voorpoot. Voor ons stond direct vast dat we terug zouden gaan naar het MCD. Helaas moest zij weer geopereerd worden. Dit keer kwam er ook nog 6 weken lasertherapie bij. Het herstel gaat voorspoedig, nog een paar weken te gaan. Vandaag was onze laatste afspraak bij het MCD. Wij willen nogmaals iedereen van de afdeling orthopedie en fysiotherapie bedanken voor de goede zorg. Wat een toppers!
Naomi Christiaan 5 maanden geleden
Onze hond Ollie is in 2020, toen hij een halfjaar oud was, twee keer geopereerd bij het MCD, de eerste keer aan elleboogdysplasie en de tweede keer aan zijn pezen, die hij bijna helemaal had doorgescheurd. We zijn heel vaak op controle geweest en Ollies verband en spalk zijn ontelbaar keren vervangen, omdat hij nou eenmaal liever niets om zijn pootje had. Iedere keer werd Ollie weer heel goed en geduldig geholpen door de medewerkers van het MCD! Daarnaast heeft Ollie ook lasertherapie gekregen, ook dit ging gepaard met veel geduld en liefde. Ollie had ook erg veel fans bij het MCD (en was groot van van alle medewerkers!) We zijn meerdere keren 's avonds laat en in het weekend langs geweest, omdat Ollie zijn verband weer eens stuk had gemaakt. Maar altijd werden we heel goed geholpen. We zijn heel blij dat Ollie zo goed geholpen is iedere keer, alle medewerkers gaven ons het volste vertrouwen dat het goed zou komen en uiteindelijk is het ook goed gekomen! Ollie is uitgegroeid tot een gezonde grote lobbes.
Joke Noordermeer in de afgelopen week
Top team. Dan opeens heeft je eigen hond van nog geen 2 jaar een abces achter haar oog, heel fijn dat mijn collega's direct voor ons klaarstonden. Eerst naar de spoed afdeling, daarna door naar chirurgie, radiologie, oogheelkunde, interne geneeskunde en weer oogheelkunde. Ik heb toch liever andere gesprekken met mijn collega's dan over de mogelijke behandeling van je eigen hond, maar o zo fijn dat ze er waren voor ons. De samenwerking was top en inmiddels anderhalve maand verder is onze blije Finnley alweer begonnen met sporten, zie foto. Finnley blijft nog even onder controle bij de oogheelkunde, de toppers die ook altijd voor je klaarstaan. Lieve collega's bedankt, jullie zijn toppers. Joke en Finnley.
Jeroen Rinkel 3 weken geleden
Afgelopen donderdag moest voor een consult naar het MCD. Omdat we nog steeds te maken hebben met de Corona maatregelen moest ik buiten wachten met mijn baasjes. Keurig op tijd kwam er iemand naar buiten en werd mijn naam omgeroepen op straat. Ik werd heel aardig ontvangen en vond het ook niet eng om alleen naar binnen te gaan. De sfeer was ontspannen en de temperatuur heerlijk koel. Nadat de dokter mij gerustgesteld had ging ze mijn baasjes bellen om te vragen naar mijn problemen en waar ik last van had. Na het telefoontje werd het wel iets minder leuk jammer genoeg, toen moest ik me laten onderzoeken. Ze ging aan alle mijn poten trekken en draaien en eerlijk is eerlijk dat was lang niet altijd fijn. Gelukkig wist ze precies waneer ze moest stoppen en wanneer ik weer even een knuffel nodig had. Ook mocht ik mijn balletje bij me houden en kon ik daar af en toe even goed op bijten. Na het onderzoek en de röntgenfoto’s was het onderzoek klaar en ging ze weer bellen met mijn baasjes om alles wat ze had onderzocht te bespreken. De uitslag was gelukkig positief en kan ik zonder verdere ingrepen nog wel even vooruit. Al met al was het een fijne ervaring en ben ik zeer kundig en met veel zorg en liefde onderzocht. Na het consult kreeg ik ook nog wat snoepjes mee voor onderweg. Lekker hoor. Als het moet zou ik hier zeker nog een keer terug komen en ik zal het MCD ook zeker aanbevelen bij al mijn vrienden en vriendinnen. Groetjes, Joppe.
Priscilla de Boer 4 weken geleden
Bob voelt zich helemaal thuis bij jullie, hij komt met plezier bij het MCD. Iedereen is heel vriendelijk zowel tegen het baasje als tegen onze hond. Bob moest geopereerd worden en een nachtje blijven. Niets is moeilijker dan je zieke dier achter te laten bij andere, maar hij was in goede handen. Er is een goede communicatie over wat er allemaal ging gebeuren, zowel voor als na de operatie. Toen ik Bob de volgende morgen weer mocht ophalen was hij heel blij en vrolijk. Een teken dat hij het zeker wel naar zijn zin had gehad. Alles voor de nazorg staat duidelijk op papier en mochten er vragen zijn mag je altijd bellen. Bob begint weer op te knappen en we zijn super tevreden. Bedankt voor de goede zorgen. Groetjes Priscilla en Bob 🐾
Jose Pol 4 weken geleden
Onze Raki zijn poot had nooit meer goed kunnen functioneren zonder een oparatie, nadat hij al zijn middenvoetsbeentjes in zijn achterpoot had gebroken. Onze eigen dierenarts raadde het MCD aan. Wat volgde was een operatie. En ja het is misschien niet goedkoop, maar dat is een keuze die wij hebben gemaakt. Wij waren niet verzekerd maar hebben van te voren een juiste prijsopgave gekregen, dus ik wist waar ik aan begon. Vandaag hebben wij het goede nieuws gekregen dat alles aan elkaar is gegroeid, na 13 weken is onze kleine vriend volledig genezen verklaard. Ik kan niet anders zeggen als dat wij zeer tevreden zijn. . Medewerkers zijn liefdevol, betrokken, een luisterend oor. Geven goede adviezen, denken mee. Zelfs op zondag alle aandacht gekregen nadat onze kat, ondanks een kap op zijn kop, zijn poot had stuk gelikt. Ondanks de Corona doen ze er alles aan om het contact met de baasjes te onderhouden dmv telefoon tijdens behandeling, foto's via mail enz enz. Mocht het nodig zijn, kan ik het MCD zeker aanraden! Onze Raki is iig erg tevreden!
Charissa Visser in de afgelopen week
De medewerkers van MCD zijn heel professioneel en onwijs lief met ons hondje geweest. Onze Shiba Inu had aan beide achterbeentjes Patella Luxatie in de hoogste graad. De operaties en het herstel waren zwaar maar de chirurg en assistenten hebben heel goed voor Kimi gezorgd. Ook haar fysio heeft haar heel erg geholpen bij het opnieuw leren lopen. Ze kreeg laser- en hydrotherapie. In het begin moest ze met name van het bad niks weten maar aan het einde wilde ze er niet meer uit! En de koekjes die ze kreeg vond ze ook heel lekker! Gelukkig zitten de operaties en het herstel er nu op en kan ze weer een hondje zijn.
Cilla Sijnesael 2 weken geleden
Eind december 2019 had onze kater Dobby zijn knieband gescheurd, waardoor zijn knieschijfje continue luxeerde. Na 2 operaties bij onze eigen dierenarts, bleek dit probleem helaas nog niet te zijn opgelost. Voor een second opinion kwamen wij bij de dierenartsen van het MCD. We zijn enorm prettig geholpen. Alles werd helder uitgelegd en samen met 3 orthopeden werd er een plan gemaakt voor een derde en tevens laatste operatie-mogelijkheid. De operatie is uiteindelijk helemaal goed geslaagd. Dobby krijgt nu nog de laatste behandelingen fysiotherapie, maar doet alweer als vanouds. Lekker rondrennen, spelen en springen! Wij zijn enorm tevreden over de service, professionaliteit en de liefde van alle medewerkers die onze Dobby gekregen heeft. Enorm bedankt allemaal bij het MCD!
Yasmin Vluggen een maand geleden
Onze hond Duvel heeft aan beide poten een TPLO operatie gekregen. De dierenarts en de assistentes waren ongelooflijk betrokken en wij konden met al onze vragen bij ze terecht, zonder het gevoel te hebben dat we ze lastig vielen. Ze geven duidelijk en deskundig advies en reageren ongelooflijk snel. Het allerprettigst vinden wij dat de liefde voor dieren bij het MCD heel zichtbaar en voelbaar is. De operatie is geslaagd en Duvel loopt nu, na de revalidatie, weer soepel en kan haar favoriete bezigheid weer beoefenen. Namelijk wildvreemde mensen aansporen om haar balletje te gooien die zij vol trots ophaalt.
Toon alle reviews