4
26 reviews
Johanna Hermanns een maand geleden
Poes Jipsy had een (kwaadaardig)gezwel schuin boven haar bekje. Dit is operatief verwijderd. Poes blij ,ik blij ! De aandacht , de informatie , de deskundigheid ,de nazorg en niet vergeten de vriendelijkheid bij deze kliniek Is geweldig!! Mijn dank is groot , niet in de laatste plaats aan chirurg Wouter!
Joke Vonk 2 maanden geleden
In overleg samen hebben we besloten de hond te laten inslapen. Wat een begeleiding bij deze moeilijk keuze, echt vol lof. Ook het kaartje met persoonlijke boodschap erop. Gewoon geen woorden.
R Weemering 4 maanden geleden
Mijn ervaring met AniCura. Ben meer dan tevreden. Ze hebben mij goed geïnformeerd over de de operatie. We hebben duidelijke afspraken gemaakt over de operatie. De nabehandeling, werd een dag later gebeld hoe het met me hond Dizzy ging. Jullie zijn een team dat achter het welzijn van mens en dieren staan. Mijn grote toppers, met professionele Artsen. Mijn oprechte dank
N Kater 3 maanden geleden
Aantal keer geweest met kat Zoe, en altijd SUPER geholpen. Vriendelijk personeel ook. Hartstikke bedankt!!
P. Vermaas 6 maanden geleden
Niet alleen de assistenten, maar ook de dierenartsen bij deze dierenkliniek zijn een team met een hart. Een professional team bovendien, met veel ervaring en met zorg voor dieren en zonder oog te verliezen voor de baasjes (niet onbelangrijk!)
Jorike Wollrabe 11 maanden geleden
Rob Meijer 2 jaar geleden
Fijne kliniek. Goede persoonlijke aandacht en veel aandacht voor de dieren.
A S 3 jaar geleden
Toon alle reviews