4.7
709 reviews
Ellen Sakkers in de afgelopen week
Betrokken professionele arts met liefde voor zijn vak en de dieren. Ook de medewerkers zijn zeer vriendelijk en altijd bereid om mee te denken bij de behandeling van het huisdier. Komen hier al heel lang.
Dusty Black in de afgelopen week
Nog steeds naar volle tevredenheid geholpen, en begripvol personeel. Mijn dierenarts Jacob Nijhuis ken ik al meer dan 25 jaar, jammer als hij met pensioen gaat.
Pauline Hulspas in de afgelopen week
Super dierenkliniek. We komen er al jaren en worden altijd even lief en vriendelijk geholpen. Geinteresseerd, goed en staan altijd voor je klaar. Ook bij spoed of juist zomaar een vraag
Simon Valkenburg in de afgelopen week
Zeer tevreden over het team wat hier werkt, met name Jacob de dierenarts die we al ruim 20 jaar hebben Na 15 jaar moesten we 4 jaar geleden onze Philou laten inslapen en afgelopen augustus onze Pukkie laten inslapen (moeder en dochter) De meelevendheid die dit team heeft heeft ons doen besluiten om de zorg voor onze nieuwe pup Max weer toe te vertrouwen aan Jacob en zijn team👏🏻👏🏻👏🏻🙏🏻
Irma Heemskerk in de afgelopen week
Ik.was 19 jaar, woonde net in Delft en Jacob had net een praktijk in de vlamingstraat. Ik had een dierenarts nodig en mijn buren zei ga daar maar naar toe. Goede praktijk, net overgenomen door een jonge arts. Nu 30 jaar later kom ik nog steeds, ondanks dat ik niet meer in Delft woon. De katten zijn ook blij met hem. Echt een geweldige dierenarts.
Wendy Kleijs in de afgelopen week
Fijne dierenarts dhr Jacob nijhuis heeft jaren ervaring en denkt altijd met je mee. Ook is hij altijd eerlijk en realistisch dat vind ik zelf heel belangrijk. De assistentes en de dames achter de balie ook heel vriendelijk en betrokken.
miranda brehm in de afgelopen week
Super dierenartsenpraktijk met fijne medewerkers en dierenartsen! Wij worden er altijd super fijn geholpen en zijn zeer lief voor de dieren.
Ro Rebbel (Ro) in de afgelopen week
Inclusief een periode waarin ik geen huisdier had kom ik al zo'n 25 á 30 jaar bij dierenarts Nijhuis/Anicura Delft. Altijd hele goede zorg gekregen voor onze katten, en altijd hartelijk en warm ontvangen. Zelfs mijn kat lijkt de rustige atmosfeer te voelen; hij ondergaat z'n behandelingen relaxed! Zeker aangeraden!
Pascale Zandhuis in de afgelopen week
Geen betere dierenartspraktijk denkbaar: áltijd álle zorg, liefde, aandacht voor BIBI & Apolon (mijn honden) en mij, en adequaat handelen als-het-erop-aan-komt door de dierenartsen Jacob en Jasmijn en dit geldt ook voor alle dames assistenten. D.i. EXCELLENTE zorg; TOP dames en heer! Heel veel dank!
Peter R. in de afgelopen week
Onze Beagle Sophie is onlangs middels een anderhalf uur durende operatie bevrijd van een kwaadaardige tumor aan haar schildklier ter grootte van een kippenei. Jacob heeft deze complexe ingreep verricht en tot onze grote vreugde tot een goed einde gebracht. De dag na de ingreep was ze al weer de oude ondeugende kruimelzuigende Beagle. We zijn Jacob en zijn team enorm dankbaar voor alle hulp openheid en geruststelling die wij mochten ervaren.
Willem Sosef in de afgelopen week
Een zeer professionele dierenkliniek met meerdere artsen. Altijd vriendelijk (het hele team van medewerkers), heel goed met onze hond (een prikje wordt niet eens opgemerkt, ze komt er kwispelend binnen en wil direct mee met de arts), zeer goed bereikbaar en snel met het inplannen van een bezoek. Kortom: een geweldige dierenarts!
Astrid Langeree in de afgelopen week
Wat een geweldig fijne toegewijde dierenarts. Ik heb hem al jaren en heb alleen maar lof. Ik vroeg laatst hoe het met een hondje ging dat ik ken. Was 2 jaar geleden dat ik het hondje gezien had. Jacob wist precies over welk hondje is het had. Nou dat is toch knap, over toegewijd gesproken. Jacob, jij en je team verdienen zeker een lintje.
Mara Bonanno in de afgelopen week
Een hele vriendelijke, betrokken, oprechte en ervaren dierenarts met passie voor zijn werk. Dit merk je in het contact met je (huis)dier. Daarnaast makkelijk te bereiken en voldoende parkeergelegenheid direct naast de praktijk. Wij zijn zeer tevreden en hebben altijd weer volle vertrouwen wanneer ons huisdier in behandeling is bij deze dierenarts.
Jeremy Zeeman 2 weken geleden
Afgelopen woensdag voor het eerst bij deze dierenkliniek geweest met onze kat. Zijn nagels moesten geknipt worden ,iets wat hij absoluut niet toelaat en waar mijn vriendin bij haar vorige dierenarts traumatische ervaringen mee geeft gehad omdat ze de kat hard hebben aangepakt, zelfs pijn hebben gedaan en uiteindelijk in een roesje hebben moeten doen. Dus ik ben bij de kat gebleven terwijl mijn vriendin op de gang heeft gewacht tot deze dierenarts de nageltjes geknipt had. Dit ging samen met de assistente op een hele rustige en zorgzame manier, tussendoor de kat even laten bijkomen van de stress en daarna weer rustig verder, ging helemaal top. Mijn vriendin gerustgesteld en superblij met deze dierenkliniek waar we nu vaste klanten gaan worden voor de kat en onze hond. Werden ook erg vriendelijk geholpen aan de balie door de assistente. Dus zeer zeker aan te bevelen.
Dances With Wolves Jr. in de afgelopen week
Ontzettend goede dierenarts met een hart voor de dieren. Een dikke aanrader!!! Onze hond is van een werklijn en deze dierenarts weet waar hij over spreekt. Zelfs in België kennen ze Jacob. Als iets niet nodig is, omdat Jacob is overtuigd wat het is, gaan ze echt geen foto's maken. Geen onnodige kosten laten ze jou maken. Ook altijd héél vriendelijk personeel, niets is te veel als je iets vraagt. Jammer dat Jacob met pensioen gaat want dan wordt het weer zoeken voor iemand betrouwbaar met de nodige vakkundigheid.
Mart M in de afgelopen week
Ik kom al meer dan 30jaar met mijn katjes bij Jacob. Ik heb het volste vertrouwen in hem. Hij overlegt met je over de mogelijkheden van behandelen met globaal de kosten. Hij is realistisch met behandelen en is empathisch. Een topper. Zo ook het team achter hem. Zo druk als het kan zijn, ze zijn altijd correct, geduldig, nemen de tijd voor je.
Rosanne vellekoop in de afgelopen week
Professionele dierenarts. Lieve, vriendelijke mensen die echt de tijd nemen voor mij en mijn hond. Je ziet dat ze van dieren houden. Nu bijkomen van zijn kleine ingreep.
Sufi Somer in de afgelopen week
Snel en vakkundig geholpen voor laten inslapen van mijn poes
Lara 444 in de afgelopen week
Super vriendelijk personeel met veel kennis. Ik heb altijd het gevoel dat ze er alles aan doen om mijn katten te helpen. Ook nooit het gevoel gehad dat ze behandelingen/producten aansmeren om geld te verdienen (wat ik wel bij mijn vorige dierenarts had). Ze willen echt je huisdier beter maken en zijn eerlijk als het einde oefening is.
Sufi Som in de afgelopen week
Ik ben op 13 maart 2023 naar toe geweest om mij poes te laten inslapen. Ze hebben mij goed geholpen. Vriendelijk personeel.
Peter Visser 3 weken geleden
Ik kom al 30 jaar vanuit rotterdam/ krimpen aan den ijssel naar deze dierenarts. Ik vertrouw Jacob voor de volle 100%! En daar heeft hij mij tot nu toe ook alle reden toe gegeven. Ooit via via daar terecht gekomen en nooit meer weg gegaan. Ik vraag me oprecht af wat ik moet als Jacob niet meer praktiseert.. Fijne praktijk en fijne medewerkers!
Joyce van der Meer een maand geleden
Fantastische dierenarts en hele lieve assistenten...kan altijd terecht ook al is er geen plek!!
Martin Bel in de afgelopen week
Zonder overdrijven. Dit is de beste dierenkliniek die ik ken. Kundig. Leven voor hun werk. Ik moet er een eindje voor rijden. Maar is het dubbel en dwars waard. Ik hou van mijn huisdier. Daarom. Dicht bij huis heb ik vele dierenartsen. Maar niemand is zo kundig en betaalbaar als de artsen van AniCura dierenkliniek
ingrid schipperen in de afgelopen week
Een goede dierenarts die altijd tijd neemt en de dieren goed helpt. Hond rent er graag naar binnen.
Stefan van der Sman in de afgelopen week
Gister zijn we met onze zieke kat langs geweest. We zijn erg goed geholpen. Super fijn hoe alles gegaan is. Bedankt!
Marco van den Bor een week geleden
Heel fijn geholpen en Storm (oudduitse herder) kan weer normaal ademhalen.
Dennis Van Meurs in de afgelopen week
Wat is jacob een vakman...gaf niet op, ook niet nadat ik de hoop had opgegeven dat Bruce... mijn poes zo ziek was... echt top . Dankjewel voor je hele team dierenvrienden
Monique Pottuyt een week geleden
Prima dierenartspraktijk blijven meedenken en nemen altijd de tijd voor je.
Lenie Van Egmond in de afgelopen week
Hét zíjn mensen met een goed hart voor de dieren en ook voor de mensen. ze maken een gezellige praatje over onze huisdieren.we kunnen er ook bakkie koffie drinken als we willen.
Rob Freeling in de afgelopen week
Op tijd aan de beurt, en ook snel geholpen. Kundige dierenartsen. Parkeerruimte voor de deur (gratis tot 12 uur).
Ab Kok in de afgelopen week
Bedankt dat ik direct langs mocht komen met mijn loge Boris. Zeer vriendelijk personeel en arts legt keurig uit. Nogmaals dank!
Guido Van Der Meij in de afgelopen week
Prima service aan de receptie en goed geholpen door dierenarts. Telefonisch comtact ook prima of als je vragen hebt mbt medicatie
Karin Boer in de afgelopen week
Fijne dierenartsen. Goede zorg en nazorg, minder vindt ik het betaald parkeren. Afspraak is afspraak, maar het loopt altyd uit. Maar toch 5 sterren, je kan er altyd terecht.
Bietel, esq. in de afgelopen week
Al ruim twintig jaar vol vertrouwen in dit team. Fijne, betrokken mensen. Vandaag hebben we afscheid moeten nemen van onze bejaarde kater, dat kon bij ons thuis gebeuren, en nu - realiseer ik me - zijn we huisdierloos, voor het eerst in bijna 19 jaar. Dankjewel voor jullie altijd goeie zorgen!
Marcel Holster in de afgelopen week
Top praktijk, niet duur gewoon Goed. Oog voor het dier.
p p in de afgelopen week
Al tig jaren klant bij deze fantastische dierenkliniek. Het is daarom ook eens tijd om dit te benadrukken in een review. Wij zijn zeer te spreken over de medewerkers: Vakbekwaam/liefdevol. Alle aandacht voor de patient. Het personeel werkt met hart en ziel en staat klaar voor uw huisdier. Een dikke 10❤️
Liesbeth ter Heijden in de afgelopen week
Top! Ik had geen afspraak maar ze hebben toch tijd voor mij vrijgemaakt.
Joost B in de afgelopen week
Prima dierenkliniek. Met konijn 🐰 kon ik snel terecht. Het is best behoorlijk druk. Personeel loopt flink door.
John Van Tusschenbroek in de afgelopen week
Fijn dat we konden komen en goed geholpen dank daar voor
Mark van Driel in de afgelopen week
Geweldige praktijk.Zeer kundig, en bijzonder lief en geduldig!!Altijd eerlijk en een goed prijs.
Gerard Castenmiller in de afgelopen week
Prima kliniek goede adviezen. Dicht in de buurt.
Sabrina Darkeshideh-Boulaba in de afgelopen week
Fijne en deskundige dierenarts. Eerlijke tarieven. Lieve artsen die hun werk met passie uitvoeren.
tim 2 weken geleden
Fijne kliniek, hart voor de diertjes dat merk je meteen.
Gitta Verzendaal in de afgelopen week
Beste dierenarts voor fretten!! Veel frettenkennis. Al mijn fretjes komen er en zijn altijd vakkundig en vriendelijk geholpen.
Annita Moerman - Koreneef in de afgelopen week
Fijne dierenartsen. Veel aandacht voor de beesten, maar ook voor het baasje. 🐈🐾🐾🐈‍⬛🐾🐾🐈🐾🐾🐈‍⬛🐾🐾
Gabi Bilgenroth in de afgelopen week
Kundige dierenartsen en klantvriendelijke medewerkers. Is door alle openbare werkzaamheden soms wat lastig te bereiken.
Jeanet de bruin in de afgelopen week
Onverwachts,m'n hamster in moeten laten slapen. Super liever dierenarts,eerlijk en meelevend. Zelfs volgende dag een lief kaartje ontvangen. 1 klein ding..denk aan betaald parkeren.
sandra erkens in de afgelopen week
Hier gekomen lang geleden omdat we goede dierenarts voor konijnen zochten. Nu ook met onze hond daar. Zeer tevreden. Altijd vriendelijk, meedenkend en heel goede zorg. Hond rent altijd naar binnen.
Sandra Blom 3 weken geleden
Ben super goed geholpen door ze en super vriendelijk
jennifer wilmer 2 weken geleden
Goede artsen en assistenten. Laatste bezoek was wel erg druk en de wachtruimte was erg vol. Onmogelijk om de 1,5 meter te houden helaas.
Servaas Hendriks 2 weken geleden
Super artsen zijn vriendelijk heel lief met Kitty geweest ook al haalde ze uit top
Rinke 2 weken geleden
Aardige profesionele mensen, hebben mijn kat goed geholpen!😻
Ineke Kleijngeld een maand geleden
Ik kom al vanaf 1993 bij Jacob Nijhuis het is een goede arts en het personeel is heel vriendelijk je kunt er altijd terecht hij maakt zelfs op zaterdag voor je vrij ook al heeft hij geen dienst
Diane B (Jane) 3 maanden geleden
Onze hond moest gesteriliseerd, het duurde ong 2 uur en toen mocht ze al weer mee naar huis. Goed en lief geholpen door Mnr NIjhuis en de assistenten. Mooi rompertje mee zodat ze niet aan de wond kon likken en na een dag was ze alweer opgeknapt. Ze zijn goed bereikbaar. Nadeeltje. Parkeren is wat onduidelijk. Op het pleintje van 12 uur betaald, achter de kliniek ook maar er naast dus vergunninghouders.
Yvonne Brokling een jaar geleden
Fantastische kliniek, mijn dieren en ik komen hier al sinds eind jaren 80. Zorgvuldige, kundige en liefdevolle medewerkers en Jacob is een dierenarts uit de hoogste categorie. Ondanks het tekort aan dierenartsen en de enorme werkdruk wordt er volop tijd voor je huisdier gemaakt. Laten we zuinig op ze zijn. Kimmy en Saartje willen hier nog heel lang hun zorg krijgen.
Henny van Ispelen in de afgelopen week
Vriendelijk personeel. Kundige dierenarts. Goed bereikbaar, onduidelijk waar je mag parkeren.
Monique Van der Veen in de afgelopen week
In paniek.donderdag gebeld toen mijn hond raar deed ik kon meteen komen en ertussen gezet fijn geholpen erg lief en kundig
Line de Groot in de afgelopen week
De bėst denkbare zorg voor je huisdier ‼️ Gróte deskundigheid , compassie voor dieren,empathie voor de "baasjes/bazinnetjes",goede onderlinge sfeer. Prettige wachtruimte.Vriendelijkheid. Mensen komen van heinde en verre, omdat zij zoveel vertrouwen hebben in de dierenartsen en dierenartsassistenten. De kliniek wordt al sinds jaar en dag bevlogen geleid door dierenarts Jacob van Nijhuis❗ Beter bereikbaar dan menig huisarts. Ook ik rij er graag een stuk voor om.
Eugenie Holverda een week geleden
Fijne dierenarts passie voor zijn werk en lief voor de dieren...jacob natuurlijk☺.
Nienke Spruit in de afgelopen week
Deze dierenarts en assistenten zijn top niks is teveel zelfs telefonisch goed te woord gestaan en altijd een luisterend oor. Ik hoop dat hij nog jaren doorgaat...
Saskia Huisman 3 weken geleden
Deskundig en handig met katten. Vriendelijk geholpen er erg ruime openingstijden...
Hennie Vermeer in de afgelopen week
Heel kundig dierenvrienden Een van de beste dieren arts en assistenten Kan niet beter!!!
Leni Vis in de afgelopen week
Een dierenarts van goud.. Vandaag met onze hondje geweest. Ik vreesde voor het ergste. Maar de dierenarts die ons behandelde was zo lief en vriendelijk. Ons hondje was vrij rustig bij haar.(helaas ben ik haar naam vergeten of het is me ontschoten). Bedankt voor de goede en lieve verzorging.🐾
Jac Vermeulen een week geleden
Geweldige dierenarts Jacob!!
Herman Van Zwieten een week geleden
Ná jaren weer terug bij nijhuis
Thomas Koenes in de afgelopen week
Dierenartsenpraktijk met veel kennis over konijnen. Nijhuis neemt de tijd voor je om alle vragen rustig te beantwoorden, zelfs om 22:30. Zeer tevreden en dus ook zeker een aanrader.
Mildred Bregman in de afgelopen week
Was heel goed de zorg is uitstekend voor de dieren en naar de baasjes toe ook top
Erik Overdevest in de afgelopen week
Helemaal super vinden wij als gezin lieve mensen met veel respect voor de dieren zowel onze vorige hond spike en nu met Isa Overdevest
patrick ster in de afgelopen week
uitsluitende dierenarts en assistenten. Nijhuis is een uitstekende en betrouwbare dokter die altijd de tijd neemt. De 20e augustus onze lieve hond bella moeten laten inslapen wat bij ons heel veel verdriet heeft geven. Na het overlijden van bella nog afscheid kunnen nemen en met de dokter kunnen praten omdat ik me schuldig voelden. Ook dagen later toen ik geen rust kon vinden, bij de dokter naar binnen gelopen en direct te woord gestaan om mij gerust te stellen. Wij komen daar al heel wat jaren en nog nooit ontevreden geweest
Marcel Boks een maand geleden
Goede dierenkliniek waar de huisdieren echt op de eerste plaats komen..
Ceet Je in de afgelopen week
Een hele goede dierenkliniek die je altijd kan op bellen voor advies. Ze laten je niet komen als het niet noodzakelijk is. Ook geven ze advies op basis van foto's. Een dierenkliniek die de gehele dag en nacht voor je klaar staan.
Rinke in de afgelopen week
Aardige profesionele mensen hebben mijn kat goed geholpen!😻
Laurens Langendoen in de afgelopen week
Heb vrijdag me kat gebracht kwam er voor de eerste keer werd heel vriendelijk geholpen me kat is op genomen ze hebben er echt alles aan gedaan om me vriendje te redden maar hij was te ziek deze dieren arts heeft echt een hart voor dieren en trek het vel niet over je neus dankje wel wat je voor onze tommy heb gedaan helaas hebben we afscheid moeten nemen maar je ziet me binnen kort weer met de andere kat
Ria De Vries een week geleden
Geweldige dierenarts en heel lief geholpen!
Kim Van Den Bos in de afgelopen week
Heel vriendelijk! Word er heel goed geholpen Wij zijn zeer tevreden!
Dylan Meijer in de afgelopen week
Goed geholpen en niet te duur.
JF Hofman in de afgelopen week
Als je een betrouwbare dierenarts zoekt ben je hier op het juiste adres
break dale 3 weken geleden
Een zeer betrokken kliniek die een groot hart heeft voor de dieren. Ondanks drukte bereid te helpen. Niets dan lof.
Astrid Van Akkeren 2 weken geleden
Jacob Nijhuis al jaren onze dierenarts, geweldige arts, mensen mens,wij kunnen ons geen betere dierenarts bedenken 👍👍💪💪
Rosalie De Prins 4 weken geleden
De fijnste dierenarts in de omgeving. Lief, betrouwbaar,betrokken en zonder onzinnige extra onderzoeken/kosten. Echt een zaak met hart voor dieren.
Appie M een maand geleden
Was daar een laast nog effe langs gegaan mooi dames 😍 en ze zorgen goed voor je huisdier
pia boers 11 maanden geleden
Al jaren kom ik hier naar alle tevredenheid. Goede uitleg bij diagnose betreffende zieke poes.
Irene Ouwehand 11 maanden geleden
fijne dierenarts !!
Mr. Pastis een jaar geleden
Praktijk met meerdere dierenartsen voor gezelschapsdieren.
Andre Rietman 2 jaar geleden
Vriendelijk, professioneel en echt goed!
Toon alle reviews