4.6
188 reviews
Lieke Koole in de afgelopen week
We zijn met onze poes Lotje bij AniCura onder behandeling. Inmiddels is ze gesteriliseerd. Ontzettend vakkundig personeel, heel lief voor je dier en erg vriendelijk naar ons toe. Je kunt altijd bellen met vragen of overleggen als er iets niet duidelijk is. Ze hebben echt alle aandacht voor je huisdier.
jan willem alphenaar in de afgelopen week
Erg vriendelijk en zeer deskundig.
ellen Creemers in de afgelopen week
Goede dierenartsen. Vertellen jou precies wat jou dier mankeert en wat er aan gedaan kan worden. Ook Vertellen ze wat de kosten zijn, als jou huisdier geopereerd moet worden.
Ninneke71 Claassen in de afgelopen week
Een fijne dierenkliniek waar ze goede zorg verlenen aan de dieren. En voor hun baasjes. Alles wordt goed uitgelegd wat ze gaan doen. Ik kom er met mijn hondje sinds hij een puppy was, nu bijna 6 jaar. Je bent daar in de juiste handen.
Hilda Spreeuwenberg in de afgelopen week
Een heel fijne plek om naar toe te gaan voor dier en mens. Vriendelijke en goede artsen en assistenten .
Anne Bekkers in de afgelopen week
Ik vind de dierenartsen heel kundig. De operaties verlopen perfect. De nazorg is ook heel goed. Hele aardige mensen, ook de assistentes zijn super aardig. Mijn tip is om meer natuurlijke antivlooienmiddelen en ontworming aan te bieden omdat door de pesticiden in de reguliere bestrijdingsmiddelen heel veel insecten sterven. Vandaar 4 sterren ipv 5.
Ron van der Wurff in de afgelopen week
Vriendelijk en snel geholpen. Chapeau.
Nathalie # 2 maanden geleden
Goed geholpen door dierenarts met onze hond die ziek was, helaas heeft het niet mogen baten en is ze een dag later alsnog overleden , maar ik weet wel dat we alles hebben gedaan wat mogelijk was en dat geeft wel rust bij dit enorme verdriet.
Nathalie v.V. 2 weken geleden
Goed geholpen door dierenarts met onze hond die ziek was, helaas heeft het niet mogen baten en is ze een dag later alsnog overleden , maar ik weet wel dat we alles hebben gedaan wat mogelijk was en dat geeft wel rust bij dit enorme verdriet.
Michelle Mulder een maand geleden
Goede dierenartsenpraktijk, luisterend oor, ze helpen mijn dieren goed met hun gezondheidskwaaltjes, ze steunen je en denken mee wat beste is voor het beestje zoals bij mientje het konijn hebben we er alles aan gedaan om haar te helpen, helaas werd ze te ziek en moest ik in haar laten slapen. Mijn dieren zijn jullie dankbaar, dat je ze altijd probeert beter te maken. Zodat ze weer lekker in hun vel zitten.
Carla Scheepers een maand geleden
Je wordt goed te woord gestaan met alle tijd en aandacht voor jouw huisdier en met duidelijke uitleg .
Birgit Lau een week geleden
Hele fijne kliniek met echt aandacht voor je beestje en meedenken bij moeilijke beslissingen
manuela Bots 2 weken geleden
Vandaag met Jacky onze 14 jarige Jack russel. Weer fijn behandeld. goede aandacht en afleiding voor Jacky omdat ze altijd heel gestrest is . Maar met een lekker koekje doe je veel.
Heidi Wilmsen 2 weken geleden
We hebben donderdag onze hond in laten slapen. Service en vriendelijkheid is daar 12 jaar goed geweest maar een vreemde nasmaak blijft dat je voor de euthanasie spuit 124 euro betaald. Ik snap dat er kosten geteld worden maar als je er altijd bent geweest voor alle zorg en jaarlijkse entingen vind ik dat de laatste spuit niet zo duur moet zijn....hebben we al zo'n verdriet...krijg je ook nog zo'n rekening...jammerrr... Na 3 dagen heeft de dierenarts me netjes opgebeld. Dit waardeer ik maar maakt de kosten niet minder hoog. Weet je...voor n operatie kies je zelf...voor euthanasie niet. Ik had gehoopt dat momo zelf in haar slaap was overleden en ik niet zelf de keuze moest maken..maar dat was niet zo. Dus omdat houden van ook loslaten is heb ik deze keuze gemaakt met mijn gezinnetje. Maar als je dan 12 jaar daar bent geweest blijf ik erbij dat een laatste spuit niet ZO duur hoeft te zijn.
Wim Van De Ven in de afgelopen week
Ja nu wordt er aandacht besteed aan de dieren
Elektro Smits in de afgelopen week
Zijn goed voor de dieren en weten wat ze doen
Mark Koenders timmerwerken in de afgelopen week
Weer goed geholpen met onze hond kaja
Hans Versteeg in de afgelopen week
Erg vriendelijke en deskundige dierenartsen
Gonny Wind in de afgelopen week
Weer vriendelijk geholpen.
Hans Knapen een maand geleden
Vrijdag 27april 2022 hebben we na 14,5 jaar onze grote vriend en toeverlaat Boomer Teuntje laten inslapen. Emotioneel heftig maar waardig en met respect geholpen door Cees. De dag erop een sterkte kaartje vanuit de dierenartsenpraktijk. Zeer attent. Dank voor alles en dank namens Teuntje voor alle goede zorgen
Marco van Alberda 2 maanden geleden
heel begaan met de huisdieren!
Lizet van A een maand geleden
normaal gesproken ga ik naar de vestiging in Brouwhuis.door complicatie na castratie moest ik snel terug en dat kon in de vestiging in Deurne. Mooi groot gebouw,genoeg eigen parkeerplaatsen voor de deur. Goed geholpen en goede uitleg en begeleiding. Namen echt de tijd,na t afrekenen kwam ook de assistente even achter de balie uit om even mijn hondje te aaien en te luisteren.. erg prettige ervaring waardoor ik volgende keer toch weer kies voor deze vestiging
Bart Van De Ven 2 maanden geleden
Recentelijk onze kitten Flame laten steriliseren. De operatie is perfect verlopen, kreeg nog pilletjes mee voor de nazorg. Ze heeft nergens last van gehad. De dag erop werd ik nog gebeld door de praktijk of alles goed ging. Top
Kees van Montfort 3 maanden geleden
Zeer tevreden over deze praktijk....kundig personeel en goede service
Veee 6 maanden geleden
De beste in de regio!
angela Claessens 4 maanden geleden
Hele goede dierenarts. In het verleden een vervelende ervaring mee gehad, maar pas geleden dubbel en dwars weer goed gemaakt. Ben blij dat we terug zijn. Hopelijk blijft het zo goed als wat het nu is :)
Toon alle reviews