4.6
270 reviews
Wilma Bernhard in de afgelopen week
Fijne dierenkliniek. Kom er al lang. Fijne mensen en je wordt er goed geholpen.
Arthur Groenink in de afgelopen week
Fijne dierenkliniek met vriendelijk personeel. Zorg en administratief proces is goed.
Leo Doorn een week geleden
Van de week onze 12 jaar oude Gos d,atura Harry moeten laten inslapen. Een verdrietige gebeurtenis. Maar de fantastische begeleiding voor Harry en ons, als baasjes was voortreffelijk. Veel lof.
Arjan Veluwe in de afgelopen week
Voor ons geen andere dierenartspraktijk. We komen hier al jaren (of in Harderwijk) en zijn altijd super vriendelijk geholpen door het team. Sterker nog, onze honden zijn teleurgesteld als we met auto voorbij rijden en niet stoppen. Als onze dieren wat mankeert staan ze ons altijd met raad en daad bij. Nog nooit, op geen enkele manier een negatieve ervaring gehad.
Stefan in de afgelopen week
Ik kom er liever niet natuurlijk, maar als het echt dan hier. Waarom? Omdat ik vind dat vergaande kennis hebben voor onze huisdieren. Wordt altijd goed geïnformeerd en nemen de tijd voor je.
Debby Tolboom in de afgelopen week
Met liefde gaan we met ze om, met kennis maken we ze beter. Dat is de lijfspreuk van de kliniek. Zo ervaar ik het iedere keer weer als ik speciaal uit Leusden kom omdat een van mijn poezenkinderen ziek is. Deskundig, betrokken en groot team van dierenartsen en assistenten die voor je klaar staan.
Yvonne Dunnewind in de afgelopen week
Fijne mensen, heel lief voor mijn kat.
Henk Vlijm in de afgelopen week
Wij hebben vandaag afscheid genomen van Kenzo, onze goedzak van 11 jaar. Was dusdanig ziek dat het niet meer kon. Onze eigen dierenarts wilde Kenzo niet thuis laten inslapen, dus zijn Emma en Annelies bij ons thuisgekomen. En hebben voor een waardig afscheid gezorgd. Met Tessa, onze dochter en Jeroen op afstand in Italië via een videoverbinding, is Kenzo rustig ingeslapen. Ondanks het verdriet is het goed zo. Hartelijk bedankt voor jullie goede zorgen, Henk, Leyla, Tessa en Jeroen.
Hennie Schuit in de afgelopen week
Hele fijne samenwerking gehad om een kat onder narcose te behandelen vanwege vacht en gedragsproblemen. Goede zorg, meedenkend en ontzettend lief!
Helga Fredriksen in de afgelopen week
Bij het overlijden vd kat heb ik deze kunnen brengen om gekoeld te houden tot m’n ouders hem kwamen halen om afscheid te nemen. Ook toen kregen ze de tijd om rustig bij hem te zitten voor ze hem meenamen naar huis. Super bedankt!
suus ie in de afgelopen week
Erg vriendelijk! Kan snel terecht! Zeer kundig!
jacqueline brouwer in de afgelopen week
Zelfde als in harderwijk kom hier al jaren
Jan-Willem 't Hart in de afgelopen week
Is gewoon een hele goede dierenartsenpraktijk met een topteam. Zowel in Ermelo als Harderwijk.
Linda H in de afgelopen week
Ik kom hier nu een aantal jaren met mijn dieren. Iedereen is erg aardig. Dierenarts van Aalst is zeer vakkundig en neemt de tijd voor zowel dier als eigenaar. Ik heb het er graag voor over dat ik een stukje moet rijden om hierheen te gaan.
de Beller 3 weken geleden
Nooit leuk om heen te moeten maar altijd kundig , empathisch en al wat nodig is.
Pe De Hoogd een maand geleden
Wilde graag informatie over het thuis vaccineren van huisdieren. Informatie gekregen over de Mobiele Dietenartsen. Heel hartelijk bedankt.
jan meijer in de afgelopen week
Voor het eerst bij anicura mensen waren heel lief voor onze hond Lucky dus blijven we daar denk ik wel
Jolanda in de afgelopen week
Wat een lieve betrokken medewerkers bij Anicura, van assistente tot dierenartsen. Zoveel liefde en betrokkenheid, ook toen we onze hond en later onze poes in moesten slapen. Een dikke pluim voor jullie allemaal!
Joke Kok-Nieuwenhuis in de afgelopen week
Professioneel en menselijk, er wordt echt naar je geluisterd en met je meegedacht.
Gert Kroesbergen in de afgelopen week
Onze hond moesten we laten inslapen. Niets dan lof over de opvang en begeleiding door het team Ermelo. Nogmaals onze dank daarvoor!
Job Hoftijzer in de afgelopen week
Onze kat moest ontklit worden. Hebben ze gedaan. Helemaal geweldig.
justin sane (Just-InsaneMP) in de afgelopen week
Echt een geweldig bedrijf met een hart voor dieren. Ze denken verder mee dan alleen het probleem waar je voor komt en staan altijd open voor vragen. Onze lex is hier ondertussen al vaker geweest en perfect geholpen keer op keer.
Anne Marloes van Deuveren in de afgelopen week
Vriendelijke medewerkers die kundig zijn, de tijd nemen en lief zijn voor je dieren.
Louise van Adrichem in de afgelopen week
Beste dierenartsen heb heel veel vertrouwen in ze ...lief en zorgzaam en heel kundig !
Bea van Prehn in de afgelopen week
Zeer professioneel, uitermate vriendelijk en zorgzaam naar huisdier en baas. Duidelijke informatie en uitleg over mogelijke behandelingen
annemieke Dolron in de afgelopen week
zoals altijd weer super geholpen door dokter Paul, Soof heeft een klein scheurtje in haar pootje, hopen dat het snel weer beter is.
Rick Vaarkamp in de afgelopen week
We komen hier al een aantal jaar met onze golden retriever en worden altijd netjes geholpen. Het is een prima dierenarts.
hans Locht 2 weken geleden
Vriendelijk personeel en je word hier goed geholpen.
Evelyn Schut in de afgelopen week
Ontzettend blij dat ik via een tip bij Anicura terecht gekomen ben. Ons konijn Gizmo werd eind vorig jaar ernstig ziek, maar volgens de vorige dierenarts kon het géén e.cuniculi zijn. Als de medicatie niet zou helpen zou inslapen de beste optie zijn volgens hen. Door de 2nd opinion bij Anicura bleek dat het wél e.cuniculi was en werd meteen passende medicatie gegeven. Inmiddels een paar maanden later is Gizmo weer zo goed als nieuw en huppelt en springt hij er weer lustig op los. Wij blijven bij Anicura!
bente f in de afgelopen week
Erg tevreden met alle hulp. Ook al heb je een spoet operatie die kan gewoon snel even achter je chekupp aan.
Sander Swenne in de afgelopen week
Afgelopen donderdag heb ik me ingeschreven voor mijn kat Max. De dag erop was hij al ingeschreven en kon ik voor maandag (vandaag) al een afspraak voor castratie laten maken. Dit ging erg snel en werd erg vriendelijk geholpen. Ik kon ook echt merken dat de mede werkers heel deskundig zijn. Ik kon ook al mijn vragen stellen. Ik ben nu al heel tevreden met deze praktijk.
Mariette Conijn in de afgelopen week
Afgelopen zaterdag met spoed met onze boomer Doerak vanaf de camping naar de dierenarts . Wat een top dierenarts Sietske, rustig de tijd nemen en gedegen onderzoek, helaas blijkt Doerak hart problemen te hebben . Gelijk medische behandeling ingezet en medicatie mee gekregen. Gisteren nog even contact gehad en gelijk werd er met belangstelling gevraagd hoe t gaat. Mocht het nodig zijn komen we zeker terug
Marie Wijnsma 2 maanden geleden
Fijne dierenarts is geduldig legt alles goed uit personeel is vriendelijk ik moest even wachten omdat een andere afspraak uit liep.de receptioniste kwam dat even vertellen en vroeg of ik wat wilde drinken.medicijnen krijg je meteen mee en je betaald meteen alles
Gerben Van Woerkom 2 maanden geleden
Snel, vriendelijk en deskundig geholpen ondanks een volle agenda op de zaterdagmiddag.
Victor De Ruiter 3 maanden geleden
Als wij aan het team van Anicura Ermelo en Harderwijk denken, denken wij aan een team vol professionele en liefdevolle mensen. Zij hebben onze hond en ons zo goed geholpen.
Rob Lundin 4 maanden geleden
Zeer tevreden, kom speciaal uit Almere hier voor👌👌👍👍
Andre Verkijk 7 maanden geleden
Het is eenvoudig een goede dierenartsen praktijk met betrokken goed werkende dieren liefhebbende teams
Annemieke Dolron een jaar geleden
Super fijne dierenartsen liefde voor alle dieren en zeer professioneel. Je huisdier staat op nr mijn honden gaan met veel plezier naar binnen
R. W. in de afgelopen week
Een goede kliniek. Professioneel en aardig. Al had ik hier en daar wel gevoel of dingen een beetje snel moesten. Voor de rest zeer tevreden over prijs en kwaliteit!
Sanneke Veen in de afgelopen week
Hondjes waren weer tevreden en gezond!
Thijs TdZ de Zeeuw van 's-Gravendeel in de afgelopen week
Prima Dierenkliniek, Dierenartsen geven gehoor en staan paraat bij noodgevallen. Gr. TdZ
Thijs TdZ de Zeeuw van 's-Gravendeel (TdZ) 3 weken geleden
Prima Dierenkliniek, Dierenartsen geven gehoor en staan paraat bij noodgevallen. Gr. TdZ
J Vonk een week geleden
Vakkundig, vriendelijk en meelevend
Piet van Dort in de afgelopen week
Hele goede ervaring. Op vakantie in Ermelo een teek ontdekt bij onze toy-poedel Filou. Bij het verwijderen van de teek beleef een gedeelte achter. Wij mochten direct langskomen in de Sterkliniek en werden deskundig geholpen, met een heel bescheiden rekening. Ga zo door en hartelijk dank voor jullie service.
Wim Roos een week geleden
Kundig,vriendelijk,wel duur.
Astrid Ju een week geleden
We (Thyrza) en ik werden goed ontvangen en ze hebben Thyrza goede zorg gegeven en waren heel lief voor haar!
bonita smedes een maand geleden
Super fijne en lieve kundige dierenartsen en assistenten rij vanuit dronten zegt genoeg denk ik
Joyce ter Maat een maand geleden
Professioneel , vriendelijk en meelevende mensen. Heel erg fijn ! Ik heb zelf een hond met erg veel angst , wat zich uit in proberen te bijten en heel veel schreeuwen bij de dierenarts. Hier gaan ze super goed mee om .
Marjon Tamboer een jaar geleden
Super lief daar voor Danzel
Vera Van Meurs 2 jaar geleden
Een top dierenarts, denken met je mee. Ik kom nu zeker 20 jaar bij deze kliniek met mijn 2 honden helaas beiden overleden. Een hele goede begeleiding. Hoe bedoelen de mensen commercieel, daar merk ik in iedere geval niets van. Maar ja, er zijn mensen die hebben altijd wat te klagen.
Toon alle reviews