4.4
95 reviews
Jacco Wardenier in de afgelopen week
Wij zijn zeer tevreden over deze praktijk. Altijd prima geholpen door zowel assistenten als door dierenartsen. Ook in de allerlaatste levensfase van onze 13 jarige hond heel prettig begeleid.
Ellen Verhoef in de afgelopen week
Ik kom nu voor de 2de keer om mijn katten te laten trimmen. Beide keren ben ik erg tevreden. Als het niet nodig is om het dier te sederen, doen ze dat ook niet. Er wordt duidelijk gezegd dat ze zo veel mogelijk proberen uit te kammen en dat alleen het hoognodige weg geschoren wordt. Onderkant buik wordt zo geschoren dat je het op eerste gezicht niet ziet als hij staat. Ze zijn vriendelijk en staan je duidelijk te woord. Er wordt gebeld als er dingen toch anders lopen. Het is een aardig koste plaatje, maar dat heb ik er wel voor over, aangezien het ons zelf echt niet lukt.
lChrisl VH in de afgelopen week
Zeer professioneel en prettig.
Frank Seijsener in de afgelopen week
Wij zijn een aantal keer in de praktijk in noordwijk en voorhout geweest met onze kat Ikkie, we werden heel fijn geholpen en alle behandelingen werden duidelijk uitgelegd, uiteindelijk hebben we op 3 november jl ikkie toch moeten laten inslapen, ook dit ging op een waardige manier. Na een week kregen we nog een heel lief kaartje via de post om ons sterkte te wensen . . Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de goede zorgen..
Daan van wouw een week geleden
Fijne dierenartsen!! Kleine praktijk maar je wordt goed geholpen door kundig personeel. Parkeren kan voor de deur op de parkeerplaats.
coby philippo in de afgelopen week
Fijne kleine dierenkliniek met prettig personeel. Ook deze x weer goed geholpen door een lieve dierenarts.
Irensa Van Oosten/van Dijk in de afgelopen week
Een hele fijne dierenkliniek met onwijs vriendelijk personeel die er niet alleen voor de dieren zijn, maar ook voor hun bazen. Top kliniek!
Han de Winde in de afgelopen week
Kon snel langs met acute klachten hond, en heel vriendelijk en geduldig geholpen.
Linda Landar in de afgelopen week
Heel fijn ontvangen. Er werd goed naar je geluisterd en goed uitgelegd.
Erwin van Haastregt een week geleden
Zeer goede dierenkliniek met kundig en vriendelijk personeel. En bijna altijd open/bereikbaar.
Han de Winde 4 maanden geleden
Kon snel langs met acute klachten hond, en heel vriendelijk en geduldig geholpen.
Marion Neuteboomsmissen 9 maanden geleden
Super fijn geholpen. En weer een blije kat 🐱
E Hoek 9 maanden geleden
Al jaren klant, nu nieuwe eigenaar, maar service blijft goed
Marianne Hofman 3 maanden geleden
Ik kwam met een zieke kat. Zij bleek zieker dan ik dacht. De dierenarts heeft veel aandacht aan haar besteed. Helaas was er maar 1 conclusie. Pluis is met veel liefde omringt overgegaan. Veel respect voor de manier waarop dit is gedaan, het was super onverwacht. Dank voor jullie steun.
Pascal De Haas 4 maanden geleden
Zeer vriendelijk maar vooral mee denkend
Moniek Hammes-Witkamp 5 maanden geleden
Konden met een dringend geval niet bij onze eigen dierenarts terecht. We zijn vervolgens bij Dierenkliniek Voorhout uitgekomen en hier fantastisch geholpen. Zelfs nog een telefoontje gekregen hoe het een week later met het huisdier gaat.
Toon alle reviews